Οοοοοοοοοοκ!
Μερσί!
Οοοοοοοοοοκ!
Μερσί!
Μάλιστα. Ας ελπίσουμε ότι την επόμενη φορά θα είναι λιγάκι πιο ακριβό…
Μιλάμε και γαμώ τα συμπεράσματα ε!Και εις ανώτερα!
Όπως και να χει
9 μέρες γαμώ
An den itan Firefest kai tous efernes mono gia Ellada tha itan pio akribo. Mia xara einai.
Φιλε,θεσ/νικη θα παω και χωρις support.
Πες τα ρε φιλε,Εδω απ’οτι φαινεται ειναι το Forum με τους γονους του Νιαρχου και του Ωναση.
Άντε, πλησιάζουν οι μέρες, μην γκρινιάζετε, θα περάσουμε καλά…
προσωπικα θα μου στοιχησουν που θα τα δωσω…
και ναι ειναι ακριβα για μενα…
αλλα ρε μορτη σκεφτηκα κατι…
τι ειναι 28 ευρω…
βγηκα με την γκομενα το σαββατοκυριακο ενα φαι 15ε ,ενας 2 καφεδες 8ε και μια βαφλα η κρεπα 7ε…
κοντα τριαντα ευρω…μονο με την γκομενα και χωρις να κερασω…
βαλε ενα καφε με φιλο και μια μπαλα με κατι να τσιμπησεις κυριακη βραδυ φτασαμε 40 ετσι για το τιποτα…
εχει ξεφτυλιστει το χρημα αδερφε…
οποτε τα 28 δεν ειναι πολλα…
εινξαι δηλαδη αλλα και δεν ειναι…
ενταξει μπορουσε να ειναι 25…
αλλα πληρωνεις ονομα…
τεσπα…
Φιλαρακο,το ξερω οτι τα λεφτα φευγουν χωρις να το καταλαβεις.Στο κατω κατω οντως αξιζει να τα δωσεις για να δεις κατι διαφορετικο.Εγω ομως φιλε δεν ειμαι Αθηναιος να τα εχω ολα μες στα ποδια μου και θα τραβηχτω θεσ/νικη απο Βολο.Δεν ειναι η πρωτη φορα,εχει γινει πλεον δεδομενο,τρεχω παντου οπου βρισκω ενδιαφερον.Οποτε τα εξοδα οπως αντιλαμβανεσαι αυξανονται. Τες πα.5 πανω,5 κατω δεν σωζεται κανεις.Ευχομαι να αξιζει τον κοπο και για μενα και για σενα και για ολους!!!
ρε παιδιά, για πολλά από αυτά τα συγκροτήματα είναι once in a life time. Πότε θα τους ξαναδούμε? Ξαναπάτησαν πχ οι Danger danger…???
Αυτο +100000000000000…
Φίλη ε!Θεσσαλονίκη ρε είναι ακόμα πιο γαμάτα!Θα χει μαχευτεί όλο το poser club!
Αυτό που είπατε για danger danger.Could not agree more.
Άλλωστε για μερικούς απο εμάς το ότι θα δούμε firehouse σημαίνει πράγματα.Και δεν το λέω απο θέμα πόζας
τωρα μιλας για θυσια οχι απλως για ακριβω εισητηριο…
ελπιζω να αξιζει ο κοπος οχι μονο ο οικονομικος…
βασικα απο το καλοκαιρι και μεχρι τελους χρονιας…με εξαιρεση συναυλιες φιλων(που παιζουν σε μπαντες)
δεν βλεπω να πηγαινω αλλου…εκτος αυτης…:?
αν σας πω οτι περισσοτερο παω γιατι με εψησε ο φιλος μου…
του στυλ…καλα λες οτι δεν ερχονται καλα γρουπ απο το παρελθον…και τωρα που ερχονται δεν θα πας?
Sorry αλλα αυτο το Βολος-Θεσ/νικη μπορει να ακουστει λιγο προκλητικο για αλλους που τρωνε κατι 500ρικα (χλμ.) για να δουνε εναν καλλιτεχνη/συγκροτημα που γουσταρουν…
Δε νομιζω πως εχει σχεση το ποσο εκτιμας την μπαντα με το ποσα θα δωσεις για το εισιτηριο.Ειναι απλα καλη τιμη εισιτηριου.Υπαρχουν και ατομα που απλα τους αρεσει η μπαντα(δε σου λεω την λατρευουν σαν και μας:p) και αν η τιμη ηταν μεγαλυτερη δεν θα το σκεφτονταν καν να ερθουν.
υ.γ. Daz μας εχει φαει η ταχυτητα!ουτε τονους κοιταω ,ουτε γραμματικες , ουτε ορθογραφικα(αχ αυτο το msn) 8)
y.g.2 Daz πρεπει να μαζευτουμε ολοι οι αοραδες να αορισουμε καμια μερα. αντε κανονισε τιποτα εσυ που εισαι γνωστος εδω περα:p
…για αυτό λοιπόν όλοι σε 1 εβδομάδα στο gagarin… :):)
Παιδια,μην χτυπατε ολοι μαζι…!
1)Δεν ανεφερα το τοι ειμαι απο το Βολο για να γινω ηρωας.Σας ειπα οτι εχω δει ενα καρο συναυλιες και δεν μου κανει αισθηση πλεον.
2)Ενταξει ειπα οτι μου φανηκε ακριβη η τιμη Το εβγαλα ομως το εισητηριο γιατι πραγματικα θελω να τους δω.Δεν τους εμαθα χθες Στα φοιτητικα μου χρονια τον πρωτο δισκο τους ,κυριως,τον ειχα λυωσει.
3)Οσο για το παληκαρι που ειναι 500 χλμ μακρυα,εγω φιλε μαζι σου,σε καταλαβαινω και μπραβο.Απλα ειναι η γαμημενη η μοιρα του Ελληνα να ζει σε μια χωρα οπου ολα σχεδον ειναι σε μια πολη(ξερεις ποια).Αυτη ομως ειναι μια αλλη συζητηση κι ας μην την κανουμε γιατι βλεπω να με κρεμανε.
Στο δια ταυτα λοιπον ,ας εκμεταλλευτουμε το οτι οι Firehoυse ερχονται κι ας το χαρουμε και να μην ξεχναμε οτι πλην του μπασσιστα η συνθεση τους ειναι ιδια κι απαραλλαχτη.
Οταν λεω δεν μου κανει αισθηση πλεον,εννοω,το να τραβιεμαι απο Βολο σε Αθηνα και Θεσ/νικη.
Re trelamene AORa ayto ennoousa: http://www.youtube.com/watch?v=3mWIcSZTyC8 :lol:
Na mazeyteite paidia ego dystyxos zo poly makria apo sas. Balte kai kamia dekaria Journey tracks gia mena… :p:lol:
Ω ρε σε ξαναρωτάω, ζεις στην Ισπανία? Θα δεις Kip Winger (off topic) εκει?