Los Angeles. Tha eimai stin Ispania nai kai ekei o Kip tha einai acoustic kai support stous Dare. Einai syntomi apodrasi.
As miliso kai on topic na min ginetai chat edo. Pisteyo oi Firehouse den tha apogoiteysoun opoion tous timisei. Edo tha eiste se liges meres kai tha ta lete. Osoi to skeftontai pros to paron tha tous symbouleya na pane oposdipote.
Τι λες ρε φιλε απο L.A. γραφεις8O ? και θα δεις και Dare8O? και winger σε ακουστικο που μαμαει8O?Ενταξει εγω τωρα απλα κ…σα . :p:p αααχ ρε L.A. ποτε θα σ’ρθω και εγω…Οσο για το κομματι(john parr) το επιασα αφου εγραψα το μηνυμα και βαριομουν να το διορθωσω:p (ηταν αργα οταν το εγραψα και ειχα γυρισει απο σχολη ,δε δουλευε το ρημαδι)
ον τοπικ>>> 7 days left…(ντροπη αλλα δεν εχω παρει εισιτηριο)αυριο με το καλο…
Tha pliroforiso giati tha proigithei apo esas o Kip. Dont worry. Oxi kai polla giati pao na apolayso mousiki.
Dialeksa ayto anti gia to Firefest pou panta to timousa (apo epoxis Gods Festival).
Η αφισα φραφει στις 21.30 που ειναι προφανως η ωρα που βγαινει το σαπορτ…
Το Γκαγκαριν βρισκεται Λιοσιων 205…Κατεβαινεις σταθμο Αττικη και οπως βγαινεις στη Λιοσιων πας αριστερα και ολο ευθεια…Ειναι κανα 5λεπτο περπατημα…Θα το δεις στα αριστερα σου…
Αν μπλεχτεις θα ειμαστε πολλοι που θα παμε οποτε κανονιζουμε ολοι ενα μιτινγκ στην Αττικη αν ειναι…
Κοιτα επειδη θα περιμενω καποιους που δεν ξερουν να ερθουν ισως αργησω αν αργησουν και αυτοι…Απλα το λεω και για να βοηθηθουν οσοι δεν ξερουν αλλα και να παμε ολοι μαζι…Το πιθανοτερο ειναι να προλαβω αν πειτε κατα τις 8 ας πουμε…
Αλλα αφου το θετεις ετσι δημοκρατικα θα ερθω στην ωρα μου…
Rock On The Radio (intro)
Rock You Tonight
Lover’s Lane
All She Wrote
Oughta Be A Law
Holdin’ On
When I Look Into Your Eyes
Shake & Tumble
Door To Door (w/ drum solo)
Overnight Sensation
Highway To Hell (AC/DC cover)
Don’t Walk Away