Futur Skullz - Futur Skullz

Εδω ειμαστε.

Ωπα, λαθος. Μισο.

Εδω ειμαστε.

O Josh Smith των Weakling αποφασιζει να εισελθει ξανα στο παιχνιδι του σκληρου ηχου, αρκετα λιγοτερο σκληρου αυτη τη φορα και κυκλοφορει τη πρωτη του δουλεια στο πλευρο των γαματων μεταλλοπανκιδων Futur Skullz. Οι τυποι παιζουν ενα μιγμα απο κλασσικες θρασομπαντες τυπου Exodus / Slayer με αρκετο ροκ εν ρολλ, κραστιλα κι αισθητικη που ακροβατει μεταξυ κουλαμαρας και ριφφοπορωσης. 7 απολαυστικα κομματια, αποκλειστικα και μονο για αντρες τυπου BBB. Σου εχω χτισει μυθο, τι αλλο θες παναθεμα.

Γενικα, παντως, τουτο ειναι για μεταλλοπανκιδες οποτε αν δε γουσταρετε ΠΑΝΚ στο μεταλ σας προσπεραστε με ελαφρα. Και το πιθανοτερο ειναι να μη σας κανει κλικ με τη πρωτη, για μενα χρειαστηκε λιγο, τ’ ομολογω.

Άμα δεν γουστάρουμε μέταλ στο πανκ μας, ακούμε?

Ακομα καλυτερα. Παροτι κιθαριστικα ειναι αρκετα ‘‘συνθετο’’, εχει θεματα με το κιλο δηλαδη, η αισθητικη του δεν ειναι για μεταλλαδες. Βασικα, οπως συμβαινει με τις περισσοτερες αναλογες μπαντες, πιστευω οτι θα αρεσει αρκετα μονο σε μενα, επειδη δε θα ειναι αρκετα πιασαρικο για τον μεν, ουτε μεταλ για τον δε, ουτε πανκ για τον απεναντι. Ειναι λιγο αχταρμας, γαματος αχταρμας, αλλα αχταρμας. Αν θελετε δοκιμαστε.

Όμορφα τα λέτε, αλλά κάτι να ακούσουμε μήπως υπάρχει; :-k