Παίζεις καλή κιθάρα ή είσαι ο καλύτερος air guitarist?
8) 8)
8) 8)
ο Michael είχε και groupάρα τότε (Barry Sparks,Shane Gaalaas) και set list με In search of the peace of mind και another piece of meat μέσα…
Πάντως πρέπει να είναι πανάκριβο το κόστος για να τους φέρεις Ελλάδα, πόσο μάλλον όταν έρχονται μουσικοί τέτοιου βεληνεκούς…
Χωρίς να ξέρω πως κανονίζονται αυτά τα πράματα από τις εταιρίες promotion…
8) 8) :D[/quote]
πριν καμμια 5 χρονια ειχα φτασει σε ενα σημειο επαιζα πολυ καλα…μετα λογω στρατου και δουλειας την ψιλοπαρατησα την κιθαριτσα,και με παρατησε και αυτη…αυτη τη στιγμη θα χαρακτηριζα τον εαυτο μου εντελως κουλο…
Δεν πειράζει, ξέρει αρκετή κιθάρα ο Blackmore για όλους… 8)
O τραγουδιστης που ειχε ειναι αυτος που ηταν και στο Michael Schenker Story???
νομίζω ναι…δυστυχώς…
Γιατι ειχε παρει αυτον???
Δολοφονος ιστορικων τραγουδιων, παλι καλα που στα τραγουδια του “Written In The Sand” τραγουδα ο Leif Sundin (πολυ καλος τραγουδιστης).
Joe Satriani, Michael Schenker, Uli Jon Roth (1998)
ετσι απλα…
Yparxoun tipota bootlegs ekeinhs tis periodeias h’ kammia epishmh hxografhsh pou den exei dei to fws ths kykloforias??
Ηχογράφηση σίγουρα θα υπάρχει γιατί αυτά τα γεγονότα δε γίνονται κάθε μέρα…
Από κει και πέρα πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα δουν το φως της δημοσιότητας.
ενας φιλος μου εχει κατι video με Uli αλλα ακομα δεν τα εχω δει.
τα ειχε παρει απο αμερικη αν δεν κανω λαθος σε μια βιντεοκασσετα με διαφορα Bootleg Roth
Ο Michael φημίζεται για τις επιλογές των τραγουδιστών του!!!
με εξαίρεση τον McAuley και τον Keeling,οι υπόλοιποι είτε δεν έδεσαν λόγω χημείας είτε ήταν άμπαλοι!!!
O Bonnet μονο αμπαλος δεν ηταν αλλα αν ειναι στην περιοδεια να παιζεις καθε βραδυ instrumental επειδη ο τραγουδιστης ειναι πιτα, τοτε καλα εκανε και τον εδιωξε και πηρα πισω τον Barden, ο οποιος ηταν μια χαρα, ο Logan δεν ηταν κατι ιδιαιτερο, ο Sundin ηταν ωραιος αλλα ισως δεν πολυταιριαζε με M.S.G. και ο Tiura καλος. Τωρα γιατι το 1999 στην “Unforgiven World Tour” πηρε και τον Keith Slack μαζι του ενω ειχε και τον Kelling ο οποιος τραγουδισε στο δισκο λαι ειναι πολυ καλυτερος τραγουδιστης (παταει τον Slack στο CD αυτο), μονο αυτος μπορει να το εξηγησει. Ο χειροτερος ηταν αυτος στο “Michael Schenker Story” ο τυπος ηταν ΠΑΡΑΦΩΝΟΣ, αθλιος, απαισιος, γιατι εγινε τραγουδιστης???
κι ο Tiura (πρώην πια!!!) άθλιος είναι
Εφυγε??? Ποτε προλαβε κιολας??
Τι επαιξε παλι, μηπως ξερεις? Κανα νεο για αντικαταστατη?
έστησε το Μιχάλη για μια περιοδεία…τίποτα νεότερο
As previously reported, the G3 South American tour featuring guitarists Joe Satriani, John Petrucci and Eric Johnson took place in October. A fan in attendance has revealed Petrucci’s set as follows: ‘Jaws Of Life’, ‘Glasgow Kiss’, ‘Lost Without You’, ‘Wishful Thinking’, and ‘Damage Control’.
The traditional G3 jam that capped off each evening reportedly featured the songs ‘Voodoo Child’, ‘Red House’ and ‘Keep On Rocking In The Free World’.
Pictures from Petrucci’s set and the jam session can be found at this location (scroll down).
Satriani, Petrucci and Steve Vai will bring the G3 tour to Australia in December.The dates are as follows:
November
29 - Brisbane Convention Centre in Brisbane, Australia
December
1 - Hordern Pavilion in Sydney, Australia
2 - Regent Theatre in Melbourne, Australia
6 - Adelaide Entertainment Centre in Adelaide, Australia
8 - Challenge Stadium in Perth, Australia
Το Line Up αυτό είναι μόνο για Αυστραλία;
Δε θα περάσουν καθόλου από Ευρώπη;
Και παράξενο που δεν είναι ο Vai…
__Νομίζω πως μουσικά, προτιμώ την πρώτη εκδοχή! Με τον Malmsteen μου άρεσε το ίδιο μόνο ο Vai. Με τον Petrucci δε το έχω δει /ακούσει όλο για να κρίνω… 8)