Καλύτερη g3 oμάδα

Ψηφίζω άνετα την ομάδα του 2003, δλδ τους Joe Satriani, Steve Vai, Yngwie Malmsteen γιατί ήταν πραγματικά απίστευτοι…
Και το DVD όλα τα λεφτά…
Ενδιαφέρον θα ήταν λογικά και το line up με Joe Satriani, Michael Schenker, Uli Jon Roth, αλλά δεν τους έχω δει στο τζαμάρισμα στο τέλος.

John McLaughlin-Paco De Lucia-Al Di Meola. Μπροστα τους ολοι οι αλλοι ωχριουν. Αν θες καποιον απ’το δημοψηφισμα σου, I’d go for Satriani-Vai-Malmsteen.

Uli Jon Roth,Michael Schenker,Joe Satriani…τι να λέμε τώρα???

Το χεις δει;

το έχω ακούσει και είχε πάει φίλος μου στην Ιταλία…

Μόνο το πρώτο έχω ακούσει αλλά θα ήθελα να δω το τελευταίο με Fripp

Απίστευτα κωλόφαρδος ο φίλος σου μεγάλε…
Μια φορά γίνονται αυτά.
Όσο για την Ελλάδα το βλέπω χλωμό να περάσουν από δω…
Ας κάνει κάτι η Didi…

συμφωνώ ρε man…αυτά είναι εμπειρίες ζωής…

Και στη συγκεκριμένη περίπτωση δε σε νοιάζουν τα λεφτά, απλά το πως θα βρίσκεσαι εκεί…

σωστός…και τότε ήταν σε καλή φόρμα και οι 3

Χαλαρα, Roth, M.Schenker, Satriani!!!

Πίστεψέ με το 'ξερα πως θα πεις αυτό… 8) :smiley:

Yper xalara Schenker, Roth kai Daskalos! Exw akousei oti eixan kapoia paratragouda me ton Mixalaki ws synithws alla mousika tha prepei na zwgrafizan!
Pantws gia na eimai dikaiws den tous akousa opote apo ayta pou akousa tha paw gia tin poly klah 3ada Satriani, Vai, Johnson

Joe satriani,Steve vai,John petrucci.E,ο Petrucci είναι προσωπικό κόλλημα.Τι να κάνουμε δλδ?? 8)

Satriani - Vai- Malmsteen

Αν και για μένα το απόλυτο τρίο θα ήταν Malmsteen-Michael Angelo-Vinnie Moore :!:

Έχω δει μόνο την τελευταία σύνθεση με Petrucci. Και όσο και να θεωρούνται και να είναι, δε λέω, ανώτεροι οι άλλοι από άποψη τεχνικής μου αρέσει απίστευτα το στυλάκι του Petrucci!!! Εννοώ το συγκρατημένο και σεμνό ύφος και κίνηση… Ωραίος τύπος! Έχει πολύ πλάκα η αντίθεση του με τις ποζεριές των άλλων-ειδικά του Vai (ο οποίος btw για μένα είναι ο καλύτερος)! Όχι ότι με χαλάνε, ίσα-ίσα: αν δεν τα κάνουν αυτοί ποιός θα τα κάνει;;;
Γενικά πάντως μλάμε για ΤΟ θέαμα… Και μου άρεσε πολύ ο συνδυασμός τους με Portnoi και Seehan…

Παρεμπιπτόντως να πω ότι θεωρώ έναν από τους καλύτερους και πιο τεχνικούς μπασίστες τον Billy Seehan.
Άριστος…

Stariani / Vai / Petrucci.

Satriani - Roth - Shenker

Τον Vai δεν τον μπορώ… :?

roth-schenker-starstruck :lol: