Αυτο θα πει ‘‘δειξε μου τους φιλους σου να σου πω ποιος εισαι’’.:lol:
Πλακα πλακα ερχεται και για λαιβ ε. :lol:
Αυτο θα πει ‘‘δειξε μου τους φιλους σου να σου πω ποιος εισαι’’.:lol:
Πλακα πλακα ερχεται και για λαιβ ε. :lol:
Έχω λιώσει :lol:
Ο Infernus έχει μια προτίμηση προς τα νεαρά αγοράκια όμως (άλλο ένα “κοινό μυστικό” της σκηνής) και ελέγετο μάλιστα ότι η πληρωμή τους σε κάποιες νοτιοαμερικάνικες συναυλίες γινόταν από τους διοργανωτές σε “είδος”. Στο μεταξύ παλιά είχανε στο website τους λινκς για την NABLA - την πραγματική οργάνωση ε, όχι αυτή του southpark.
Γενικά απαράδεκτη μπάντα, μουσικά, αισθητικά, από άποψη originality, τα πάντα.
Noir Hiver τι είναι η Nabla?
Μόνο κατι για μαθηματικά,πανεπιστήμια γράφει το google
Σωστοοοός!!:lol:
Και ο abbath ρε παιδια? ημαρτον! GAY και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια!! Η εκθρόνιση της BLACK METAL κουλτούρας. Βέβαια τα ταμπού έχουν σπάσει με το Halford έτσι δεν είναι?
ε ναι :!:
λολ, αυτο δεν λεει τιποτα, πιστεψε με :!:
σοδομα και γομορρα στη νορβηγια :!: :!: θα τους καψει ο θεος μ’αυτα που κανουν
gaahl, abbath εισαστε προδοτες, οι αντρες δε φορανε corpse paint κτλκτλ
Απομυθοποίηση τώρα.
Ανέλαβε το forum του rocking απ’ ότι βλέπω.
Το ρεπορτάζ και τα περισσότερα σχόλια είναι τόσο τραγικά που κατατροπώνουν για πλάκα το Star.
Ναι αλλά ο γκούμας είναι ομορφότερος.
Ο Καραγκούνης είναι πιο όμορφος.
Μπα,δεν είναι του στυλ μου.
Τςτς, δεν βλέπετε south park ούτε ακούτε Anal Cunt!! (βασικά γράφεται και NaMbla :P)
Ακούμε Αναλ Καντ! I noticed that you re gay.
Ααααχ.Και μετα λενε π@@στρες τους Motley και τουσ Poison… Αυτοι γ@μ@γ@νε ρεεεε τουλαχιστον και ας ηταν σα γκομενες.Ουστ ρεεε…
Η εκκλησία καταφέρεται κατά του γάμου των ομοφυλοφίλων.
Ετσι η μεγαλυτερη αντιδραση ειναι να παιζεις black metal, να εξυμνεις το σατανα και να καις εκκλησιες.
Το πραγμα φωναζει απο μονο του ρε παιδες
Α δηλαδή εάν δεν γουστάρω χριστιανισμό και εκκλησία, σαν επιπλέον αντίδραση μπορώ να είμαι και Gay? Ρε πάτε καλά??? #-o Προτιμώ να είμαι χριστιανός…
Φημες για επικειμενο live των Gorgoroth στην Τήλο κρίνονται αβάσιμες και αναληθείς…