Gaahl+Dan=Love

και δε θα μας απασχολουσε αν δεν μαθευοταν προς τα εξω. απ’τη στιγμη ομως που αναφερθηκε η σχεση του σε γνωστο website δυστηχως ειναι σαν να το διαφημισε ο ιδιος.

η γνωμη μου περι ιδεολογιας που λες ειναι η εξης: ο παγανισμος κι ολος αυτος ο forest worshipping / nature loving hippismos oδηγει στο gayλικι!

και το gayλικι οδηγεί στην αγάπη :hippy:

• 1000

Ναι μόνο που πολλοί ομοφυλόφιλοι,απλά γεννιούνται ομοφυλόφιλοι.Το αν γουστάρουν(που προφανώς γουστάρουν) δεν αναιρεί το γεγονός ότι μπορεί να γεννήθηκαν έτσι.Όπως και να χει,απ’ τη στιγμή που βγήκε προς τα έξω η είδηση,δε γίνεται να μη συζητιέται.Ο καλλιτέχνης ανήκει σε συγκεκριμένη μουσική σκηνή και όλοι ξέρουμε τι παίζει.

κανεις δεν γεννιεται ομοφυλοφιλος…αντε ορμονικα,να εισαι θυληπρεπης,αλλα το να σου αρεσουν οι ανδρες,δεν ειναι οργανικο θεμα…

Στον Halford δεν με απασχολεί. Σε κάποιον που το παίζει άντρακλας και τελικά σχεδιάζει φουστανάκια με τον γκόμενο σορρυ αλλά με απασχολεί.

Άλλο ένα σοβαρό τόπικ, που δε ξεφεύγει απο το θέμα, με ποστ που ούτε κατά διάνοια δε θα μπορούσαν να αποτελούν συζήτηση σε μια μέταλ εκδοχή μεσημεριανής εκπομπής. :roll:

info;

ο Gaahl ο πιο κακος απολους, αυτος που εβγαινε γαμιοντας και δερνοντας στα live ειναι πουστης και σχεδιαζει γυναικια ρουχα τι αλλο θα δουμε … ε ρε ντοματα που εχουν να φανε

Παντως μαρεσει που βγενουν ορισμενοι και λενε ‘‘ε μα βεβαια για να παει κοντρα στους χριστιανους το κανει’’ οκ ρε για να παει κοντρα στους χριστιανους το κανει … οτι πειτε… δεν ειναι πουστης κανονικα αλλα καθετε με το ζορι να τον γαμησουν για να παει κοντρα στους χριστιανους… τι αλλο θα ακουσουμε…

τεσπα Support στον infernus απο μενα αντε ναι μην ανοιξω και το στομα μου και για τον King που την εχει δει και καλα μοντελο…

Οι προσωπικές ΤΟΥ στιγμές, στο κρεβάτι ΤΟΥ, που δεν επηρεάζουν την μουσική ΤΟΥ, αλλά και τα πιστεύω ΤΟΥ (άλλωστε κατά κύριο λόγο οι χριστιανοί είναι αυτοί που αντιτίθενται στην ομοφυλοφυλία και όχι οι σατανιστές, παγανιστές κ.α.), δεν νομίζω να ΜΑΣ ενδιαφέρουν δα και τόσο.

Όπως επίσης και τα πιστεύω ΤΟΥΣ και η θρησκεία (γουατέβερ) ΤΟΥΣ δε ΜΑΣ ενδιαφέρει, παρόλα αυτά τα περισσότερα συγκροτήματα του μπλακ μέτσαλ ΜΑΣ τα διαφημίζουν κατα κόρον.

Σωστος!!!

To συγκεκτιμένο concept (περί σατανάδων, ανάποδων σταυρών) είναι τις περισσότερες φορές μίνι προπαγάνδα, ώστε να εντυπωσιάσουν.
Ίσως για τους Gorgoroth θα ήταν από τα μόνα συγκροτήματα για τα οποία θα έλεγα πως δεν έχει αντίκρισμα αυτή η προπαγάνδα.

Εγω παντως αν ηταν η το ενα η το αλλο θα προτιμουσα να ειμαι gay…

Επισης, ποιος ειπε οτι δεν γεννιεσαι ομοφυλοφυλος? Ελεος!
Απιστευτος ρατσισμος γενικως, τεσπα.

Ααχαχαχαχαχα

Οι gay είναι ok όταν δεν επιδεικνύονται συνέχεια όπως και οι άντρες είναι ok όταν δεν επιδεικνύονται συνέχεια. Κάποιους που βλέπω στην τηλεόραση λογικό είναι να πω “η π@@στάρα” όπως λέω και για τον κάθε καραγκιόζη κάγκουρα ή τον κάθε άνθιμο ανανιάδη (omg). Όχι να το κρύβει, απλά να είναι ok…

Αρα ο λόγος που δεν μας αρέσει ο Gaahl δεν είναι ότι είναι gay :stuck_out_tongue:

Ένας φίλος μου μπήκε κατα λάθος σε gay bar στη μύκονο και έφυγε με 10 χέρια να του τη πιάνουν :stuck_out_tongue:

For a long time GORGOROTH frontman Gaahl was deemed “the evil face of black metal.” There was nothing anyone wouldn’t put past him or try to pin on him. In his native Norway, he regularly finds himself on the front page of the biggest daily newspapers ? as Satan personified or national bogeyman supreme. But now this villain of all people has outed himself as gay and reveals a few sides to his personality very few people would’ve thought possible.

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=107859

Ρε γαμωτο. Παιζουν εδω πανω, και εχω ηθικο διλημμα. Θα με βοηθησει κανας αεκτσης να παρω μια αποφαση?

Το σκετσακι που λεγαμε ακομα να το κανουμε γαμωτο…:?

Ε τωρα ομως μπορουμε να το κανουμε πιο “χαρουμενο” :roll: