From The Lion’s Mouth θα ελεγα, αλλα μου φαινεται υπερβολικα προβλεψιμο.
Όχι, είσαι πολύ μακριά. Try again.
Saint Vitus;
Ούτε, αλλά τώρα είσαι κοντά.
Ποσες λεξεις; Υπαρχουν απειρα που κολλανε. Θα μπορουσα να πω Holy, God’s Own Medicine, No Prayer For The Dying, ενα σωρο υπαρχουν.
Τέσσερις. Έλα, στο 'δωσα πιάτο.
Saint of the Pit \m/
That’s ma gurl.
Δώσε πόνο.
Diamanda Galas έβαλε ρε ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ
και μετά σου φταίω εγώ με τα μέτσαλς μου
Τσκ, τι να πεις; Λαουτζάκοι.
Ψυχάκιας ρε κχώλε; Ψυχάκιας; ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ;
Καλά, εντάξει.
Να σου πω, την επόμενη φορά να βάλεις κάτι από industrial-folk/martial blackened ambient ξέρω γω.
Και μετά πες "πέντε λέξεις, έλα, στο έδωσα στο πιάτο"
Ψυχανώμαλε
Ευχήσου μόνο να μη βρω κάποιο απ’ τα επόμενα. (Και δεδομένης της εικόνας ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ, ΚΥΡΙΕ ΛΑΤΕΡΑΛΟΥΣ 666 ΙΝΤΕΡΝΑΤΣΙΟΝΑΛΕ).
Καλά, αν βρεις κάποιο απ’ τα επόμενα εγώ δε θα ασχοληθώ καν με το τι θα βάλεις, πριν ακόμα το βάλεις θα σου ρίχνω γαμωσταυρίδια. Θα σε σπαμάρω μέχρι τελική πτώσης ρε μουνάκι μ’ αυτά που πας και βάζεις.
Επίσης τα Λατεράλους και 666 (και άλλα που έχω βάλει) μπορεί να μην είχαν απλούς συνειρμούς, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΔΙΣΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΡΕ ΓΚΑΖΜΑ
Ναι, γιατί είναι γνωστό τοις πάσι ότι για να ασχοληθείς με Διαμάντω πρέπει να κατέχεις τους μστικούς κανόνες του περουβιανού tape trading, να μη βρίσκεις αυτό που ψάχνεις ακόμα και στο slsk και ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ η αγορά δίσκων να γίνεται αλά Mission Impossible (τη σειρά γιατί τις ταινίες τις ξέρει ο κόσμος) γιατί αν ξεφύγει από την ΚΥΠ το tracklist έχασες το κιοφάλι σου.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΣΠΑΜΑΡΕΙΣ ΜΕ ΧΑΡΗ ΧΕΙΜΕΡΙΟΝΑΡΚΟΛΗΠΤΙΚΕ (=αρκούδα).
Ε ΤΟΤΕ ΚΑΝΕ ΡΕ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΕ ΕΝΑ ΕΠΙΤΟΠΙΟ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΓΚΑΛΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΣΕ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΜΥΤΗ
Α επίσης ή θα γράψεις ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ή ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ. ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ.
[SPOILER] Cheap shot, το ξέρω, αλλά ευκαιρίας δοθείσης δεν μπορούσα να τ’ αφήσω [/SPOILER]
Εύκολο, θα βάλω το Εάλω. Σωριδόν οι ψήφοι ότι το Theogonia είναι καλύτερο.
[Spoiler]Έκανα μπάνιο και σκέφτηκα ότι αν εσύ είσαι χειμεριοναρκοληπτικός, ο ουγκ είναι κιμμεριοναρκοληπτικος.[/Spoiler]
Το Εάλω παίζει να είναι και η μοναδική επαφή που έχει το 99,9% του πληθυσμού του ρόκιν με τη Διαμάντω ρε αμπλαούμπλα.
[SPOILER] Θα σου έλεγα ότι το χεις κάψει, αλλά αυτό θα υπονοούσε ότι πρόκειται για πρόσφατη εξέλιξη :!: [/SPOILER]
[Spoiler]Μάνα, δεν είναι πεύκου το φύλλο στο μπουκάλι του αφρόλουτρου που πήρες.[/Spoiler]
Ε άρα δεν είμαι εγώ ο χίφστερ της υπόθεσης ρε Μεθούσελαχ. Και επίσης, το βρήκε η black wind, glitter and steel. Δεν την τιμάει, ναι, αλλά το βρήκε.
Δεν είπα ότι είσαι χίφστερ. ΨΥΧΑΚΙΑΣ είπα ότι είσαι.
Η άλλη έχει ήδη αρχίσει να προβληματίζεται σε πληροφορώ.