(Όχι δεν έβαλα δίσκο)
(Αν όμως είχε βάλει δίσκο, θα ήταν πιθανότατα καμιά τελειωμένη λαμαρινιά or something)
Πούσικατ ντολς ρε συνονθύλευμα.
Να σου πω, μ’ έχεις κουράσει ε, τράβα να δεις καμιά οχτάωρη ουγγρική ρομαντική κομεντί.
Όταν τελειώσει το συζυγικό καυγαδάκι, πείτε μου να βάλω. Μέχρι τότε, απολαμβάνω <3
Και ρομαντική κομεντί και ουγγρική. Άρα λουγγρική. Σπαμ τέλος. Γουλφ, έμπαινε και γοήτευε.
Εγώ πάντως δεν έχω τίποτα να προσθέσω. ΑΝΤΕ, ΤΕΛΕΙΩΝΕ.
Τσκ τσκ, βάζουμε κάτι εκτός σκληρού ήχου και κολλάει το σύμπαν.
Μαύρικη μουσική, πασίγνωστος καλλιτέχνης, γνωστός δίσκος.
Να πάρτε τα νονμέταλ σας και να πάτε στην παραλιακή κι εσύ και o σαλεμένος ο άλλος.
Μεταλλάδες :!:
Μη με βάζεις όμως στο ίδιο τσουβάλι με το σαλό, προβληματίζομαι. Ήταν αργά χτες (το λες και χιντ!) κι αυτό μου ρθε. Τι να κάμω, να το αλλάξω;
Oρίστε, παίχτε.
ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΗ. ΟΠΟΡΤΟΥΝΑ. ΠΡΟΔΟΤΡΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.
Με είπες δημόσια μπλακ γουιντ, γκλιττερ εντ στηλ, τι περίμενες?!
[COLOR="#FFFFFF"]_____[/COLOR]
Οτι λενε οι απο πανω.
Μεταλ καταστολη της πλακας, ενα δακρυγονο εφαγες κι υποχωρησες.
:")
Δεν πειράζει, εμείς θα χτυπήσουμε το σύστημα από μέσα :!:
ΓΡΑΚΧΕ, ΤΟ ΝΟΥ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΚΝΟΥ
Ερώτηση: έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη σκηνή ή με τον Αρτζέντο και τον κινηματογράφο του γενικά;
Goblin - Suspiria OST.
Ση γουατ αη ντιντ δεαρ?
Να τος ο παίχτης!! Όταν λέω εγώ από μέσα…! ;p Το δεύτερο νδίαρ. Απλώς αυτό που θέλω να φανεί, αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στην συγκεκριμένη ταινία και η φωτό είναι ό,τι πιο κοντινό βρήκα. Μην μπερδευτείς δηλ. με τη σκηνή απαραίτητα.
Μεδέν. Άμα σε ξεφτιλίσει σε αυτό ο Ρειζορ, είσαι άξιος της μοίρας σου. Μετά θα ποστάρω μόνο hobo blues και ηχογραφήσεις από φυτείες.
Btw,
Τρόπον τινά χιντ.
ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ κύριοι:!: