Έλα ντε!
:thumbdown: Μπόρινγκ…
Άι αγκρί…
χωσε vangelis…μια χαρα η προηγουμενη,απλα αρκετα σινεφιλ κ δν τοχαμε ευκολα…την εχω δει αλλα δεν πηγε καν το μυαλο μου εκει,ηταν πριν πολυυ καιρο…
του adaris την βρηκαμε? ας βαλει οποιος θελει ρε μην περιμενετε
σωστα,συνεχιζουμε απο δω,μην μπερδευτουμε…
Την ξαναβάζω λοιπόν με μία ακόμα φωτογραφία.
Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, είμαι tramp-fan
Είναι το εξώφυλλο ενός τσοντοπεριοδικού (πείτε το με έμφαση στο τσο),τπτ shocking, για τα τυπικά το σποιλάρισα
Είναι πιο πιθανό να βρείτε την ταινία από τη 2η ή/και την 4η φωτο. Άντε να ξαναπαίρνει φωτιά το topic! 5 χρόνια γραμμένος στο rocking, πρώτη φορά συμμετέχω ενεργά
Τηλεοπτικές οδηγίες από παιδάκια για να βρεις γκόμενα… Είναι γνωστή ταινία?
Αρκετά γνωστή. Ειδικά η τελευταία φωτό πιστεύω θα βοηθήσει πολύ όσους την έχουν δει. Το αφήνω για λίγο έτσι, μέχρι να το δουν κ οι άλλοι.
school for schoundrels
Τι’ν τούτο?
το Little miss sunshine ειπαμε δεν ειναι ε? ετσι κι αλλιως η τελευταια δεν κολλαει
πσσστττ αυτο το βιβλιο το χεις ? το θελω :lol:
κλασσικη αμερικανικη κομωδια
που χει γινει και ριμεικ
με εναν τυπα που ναι χαλβας
και γουσταρει μια γκομενα
και παει σε εναν και καλα δασκαλο για να τον κανει “μαγκα” ωστε να ριξει την γκομενα
αλλα τελευταια δοκιμασια ειναι να συναγωνιστει τον δασκαλο στην διεκδικηση της γκομενας!!!
Πως να χωρισετε σε 10 μερες; (η καπως ετσι τεσπα :Ρ)
Μαθήματα ηρεμίας? #-o
Χάσαμε τη φόρμα μας; Αλλη μία
Η πλοκη του Hitch δεν ηταν αυτη?
δεν μπορω να το συνδυασω με τις εικονες βεβαια, αλλα ποιος κολλαει σε λεπτομεριες?
Magnolia;
Δεν μπορω να θυμηθω σε ποια ταινια ηταν η εικονα/σκηνη(αν καταλαβα καλα)!ΠΩΠΩ!
Παίζει νάναι Χιτς…
Μια χαρά μπορείς να θυμηθείς, το Magnolia είναι. Ο Tom Cruise παίζει το ρόλο ενός τηλεαστέρα που δίνει οδηγίες για το πως να ρίξεις γκόμενα, ενώ από τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές, ένα παιδάκι κάνει καριέρα διαγωνιζόμενο σε τηλεπαιχνίδια γνώσεων (όπως έκανε όταν ήταν μικρότερος και το άλτερ έγκο του σε μεγαλύτερη πλέον ηλικία, ο William Macy). Ο Philip Seymour Hoffman ψάχνει σε playboy-hustler κλπ για να βρει το τηλέφωνο του Cruise (τραβηγμένο), ενώ από το Briekfast in America ακούγονται σχεδόν ολόκληρα δύο τραγούδια, το Goodbye Stranger κ το The Logical Song (ακόμα πιο τραβηγμένο!). Και προς το τέλος αρχίζει κ… βρέχει βατράχια.