Ωρα για ταινια που δεν θα διαρκεσει πανω απο 10 λεπτα :Ρ
Ευκολο. Οι εικονες εχουν να κανουν με την υποθεση της ταινιας.
Ωρα για ταινια που δεν θα διαρκεσει πανω απο 10 λεπτα :Ρ
Ευκολο. Οι εικονες εχουν να κανουν με την υποθεση της ταινιας.
παρεα (ασχετο που ειναι γεροι :p)
καμερα
δασος
ερωτηματικο
θα ελεγα blair witch project
Και πολυ καλα θα εκανες
Βαζεις.
H 2η είναι απλά ένας δρόμος?
@Vangelis: Αφού άλλος βρήκε γιατί έβαλες εσύ?? ρε παιδία με κανόνες να παίξουμε…κ εγώ θέλω να βάλω αλλα περιμένω να βρω πρώτα…anyway…wild at heart?
tylerdyrden και αλλη φορα εχει γινει. αν μπαινει μια μια δεν υπαρχει προβλημα. αν ο αλλος ειναι οφλαιν η μπει μετα απο 2-3 μερες θα σταματησει το παιχνιδι? νταξ μη σκατε με τη σειρα.
Road to Perdition?
τσου. προσφατη. οποιος την εχει δει θα την βρει αμεσως απο τις εικονες.
To ειπα γιατί αν μπει μετά κ ο άλλος και βάλει και με το δίκιο του, μετά θα έχουμε 2 ταινίες και επειδή παρακολούθω το thread στις φορές που έχουν μπει 2 μαζί γίνεται ένα μπάχαλο…αν δεν έχει ο άλλος problem πάσο τότες…!
Μήπως είναι το Little Miss Sunshine που έλεγες πριν??ξυράφι λόγω Carell που πήγε να αυτοκτονήσει, δρόμος για να πάνε στα καλλίστεία, Tom Waits…δεν ξέρω…
οχι. 2 ταυτοχρονα εχουν μπει καταλαθος μονο. ειδα οτι ο μργουατςιτςνειμ ειναι οφλαιν και εβαλα. αμερικανικη κι αυτη σχετικα καινουρια.
Into The Wild;
οχι. το ξυραφι το ξυραφι
Wristcutters: A Love Story
ετσι. But now she’s dead She’s so dead Forever dead and lovely now
να την δειτε μετραει
ωραια ταινια,μου αρεσε κ μενα…λοιποοοον…
ειναο 90ς κ λιγο ζορικο,αμα δεν τοχετε δει ποτε,γτ να το εχετε απλα ακουσει δυσκολο,δεν ειναι κ απο τις πιο γνωστες ταινιες του σκηνοθετη,αλλα σιγουρα γ@μ@τη…
Μάλλον πρέπει να είναι το Fearless (1993) του Peter Weir, με τον Jeff Bridges. Είμαι σωστός;
Όντως γ@μ@τη ταινία!
keimis υποβαλλω τα σεβη μου……γ@μ@τη ταινια ε?αυτος ο Weir,ουτε μια ταινια δεν εχει κανει,κατω του ‘‘πολυ καλης’’ απλα…δωσεεε…
Μα την έχω δει, γι’ αυτό βλέποντας τις φωτό πήγε εκεί κατ’ ευθείαν το μυαλό μου. Όποιος δεν την έχει δει, πολύ δύσκολα την βρίσκει μόνο από τις φωτό. 8) 8)