Δεν ξέρω αν το πέτυχα σωστά, επειδή είναι η πρώτη φορά που βάζω φώτος εδώ. Πρόσφατη ταινία, λίγο “περίεργο” μπορεί να πει κανείς το θέμα της, αλλά πολύ όμορφη. Από τον Φον Τρίερ κρατήστε μόνο ένα στοιχείο του, γιατί καμία σχέση δεν έχει με την ταινία, απλά αυτό του το στοιχείο είναι στον τίτλο της. Εύκολο είναι.
Επ ο Λαζοπουλος με ξανθο μαλλι.
Lars and the real girl…??Το έκανες πολυ εύκολο…επειδη δεν το έχω δει κ ήθελα ήταν καλό??
Yes!!! Όντως το έκανα εύκολο, αλλά, από την άλλη, δεν ήθελα να το πολυδυσκολέψω!
Πολύ καλή και όμορφη ταινιούλα, εμένα μου άρεσε πάρα πολύ, και ο Ryan Gosling απολαυστικός. 8) 8) 8)
καλά ο Gosling είναι απο τους καλύτερους νεότερους ηθοποιούς!!Τσέκαρε Το ημερολόγιο, Απόδειξη ενοχής, Half Nelson…
Το Fracture (Απόδειξη ενοχής) ήταν πολύ καλό, με Γκόσλινγκ…
Τούτο τώρα… Στόχος / Τσώρτσιλ / Ντριμ Θίατερ… Τι νάναι…
δεν ειναι ο τσωρτιλ αυτος…
Δεν είναι ο Τσώρτσιλ…είναι κάποιος τυχαίος καπετάνιος…Δεν ξέρω καν ποιος είναι αλλά δεν μας ενδιαφέρει κιολας…επίσης η πρώτη photo δεν είναι στόχος…Είναι ένας κύκλος απλά υπάρχει κ το κέντρο του στην Photo που πάλι δεν μας πολυενδιαφέρει…
Όντως, είναι πιο λεπτός από τον Τσόρτσιλ… Με μια πρώτη ματιά τους μπέρδεψα…
Μήπως είναι το A Man for All Seasons του Fred Zinnemann;;; :-s :-s :-k :-k
Πως??όχι…ούτε καν που το ξέρω το έργο…sorry!
Κοίτα, αν έχεις βάλει τους Theater για ποιητές θα σε βαρέσω
Dead Poets Society?
Σωστός ρε Adaris…!Βασικά το A change of seasons πραγματεύεται παρόμοιο θέμα και έχει αυτούσιες φράσεις απο την ταινία…(seize the day, gather the rosebuds while ye may κτλ). .Δεν πρέπει να σου αρέσουν οι theater ??σιγά μην τους έβαζα για ποιητές…έλεος…μου αρέσουν αλλά όχι και έτσι…ο καπετάνιος αναφέρεται στο oh captain my captain και ο κύκλος είναι προφανής ο λόγος που μπήκε… και αφού δεν το βρήκες απο το Α change of seasons απο που το βρήκες??
Από τον κύκλο και τον καπιτάνο, κατάφερα με την τετράγωνη λογική μου να κολλήσω κ τους άμπαλους, ε δεν ήθελε και πολύ :lol:
Το επόμενο σετ φωτογραφίων πρέπει να το δείτε λίγο διαφορετικά. Αυτό λέω για αρχή. Για να σας δω τσακάλια.
σημ: Στην εικόνα αυτή κρατείστε μόνο το 100%, το Greek μπήκε παρά τη θέληση του δημιουργού του post #-o
[QUOTE=Adaris;388871]Από τον κύκλο και τον καπιτάνο, κατάφερα με την τετράγωνη λογική μου να κολλήσω κ τους άμπαλους, ε δεν ήθελε και πολύ :lol:
Το επόμενο σετ φωτογραφίων πρέπει να το δείτε λίγο διαφορετικά. Αυτό λέω για αρχή. Για να σας δω τσακάλια.
Για εξήγα…:? αν και φεύγω πόσταρε…θα κάνω μετα μεσονύχτια μαντεψια!
Πρέπει να “διαβάσεις” αυτό που λένε οι φωτογραφίες, οι οποίες όλες μαζί μαρτυρούν την ταινία (εντάξει την επόμενη φορά θα πω ακριβώς τι παίζει, αλλά κόπηκα στο εργαστήριο και πρέπει κάποιον να ταλαιπωρήσω!! :p)
We… all… scream… for… icecream!!!
Down by law, Jim Jarmusch, Tom Waits, Roberto Benigni!
Σωστός;;;;
:respect::respect: Βάλε
Βλέποντας το παγωτό, άρχισα να την ψυλλιάζομαι την δουλειά. :lol: :lol: :lol:
Μετά ήταν εύκολο. Θα βάλω σε λίγο.