Game: movie-photo trivia!

yeah!!

Bunuel μου μυρίζει αλλά δεν μπορώ να το εντοπίσω… Κινούμαι στη σωστή κατεύθυνση;

χαχα καμμια σχεση. Πολυ ευκολο, ειναι πολυ γνωστη ταινια και δεν εβαλα μια πιο ευκολη photo γιατι δεν θα ηταν καν κουιζ. αμα την εχεις δει (πολυ πιθανο) αμα σκεφτεις λιγο θα το βρεις.

θα πω γκαφα ισως αλλα μου θυμιζει κατι φατσες στο

johnny got his gunπου δεν εχω δει , οτι εχω δει ειναι απο το One

πιο ευκολο, πιο καινουριο απο οτι δειχνει και απο πασιγνωστο σκηνοθετη. Δεν βοηθαω αλλο.

ετσι οπως ειναι η φατσα του μου θυμιζει κωμωδια

μου φερνει στο μυαλο τον Λινκον σε παρωδια

δεν μπορω να προσδιορισω χρονολογια

τωρα λες και πασιγνωστη ταινια

δεν μου παει το μυαλο με τιποτα

(ασχετο,αλλα οι 4 πρωτες προτασεις κανουν ρημα!! γιο! χαχα)

ναι λινκον ειναι. δε σου παει το μυαλο γιατι δεν εχω βαλει πρωταγωνιστη (γιατι αν εβαζα χαριλαος) για να το κανω λιγο δυσκολο και οταν το βρειτε να πειτε “εισαι μαλακας, καμμια πιο ασχετη σκηνη δεν μπορουσες να βαλεις”?

Επειδή το βρήκαμε (?) συνεχίζω εγώ με εύκολη φώτο, από μια σχετικά άγνωστη (ή όχι κ τόσο), αλλά υπέροχη ταινία

ποιος το βρηκε??

επισης δεν βλεπω την φωτο σου

Vangelis βοηθα!:stuck_out_tongue:
Επειδη δεν βλεπω να το βρισκουμε,απτο να το παρει το ποταμι δεν βαζει καμια αλλη πανευκολη φωτο της ταινιας,να τη βρουμε,ετσι για να μας φυγει η καψα βρε αδερφε!!:slight_smile:

once με το oscar τραγουδιού?

του μοντε το βρηκατε. τελευταια βοηθεια για το δικο μου. Βγηκε μεσα στα τελευταια 10 χρονια. Ειναι πολυ γνωστη και μεγαλου σκηνοθετη. Αυτος που δειχνει “παιζει” τον λινκον. Η σκηνη δεν ειναι βασικη της ταινιας.Η εποχη ειναι αυτη που φαινεται.

Αν θελει αλλος ας βαλει αλλη φωτο.

gangs of new york?

:frowning: ναι

αντε βαλε καμμια φωτο :slight_smile:

Ευκολάκι…

Blade Runner? (ταινιάρα)

Αυτο θα λεγα και γω, αλλα με προλαβες.

(ταινιαρα επιστ. φαντασιας απο τις λιγες!)

blade runner? :stuck_out_tongue:

σκίζει και το soundrack…