Gary moore-athens 13 september

Eίναι τα παιδιά που έιχαν ανοίξει για τον Winter στην Αθήνα;
Aν είναι ατοί ήταν πολύ καλοί! 8)

ναι αυτοι ειναι…!

Πρίν λίγες μέρες τσίμπησα και εγώ εισιτήριο.:slight_smile:

Πόσο κόσμο χωράει το συγκεκριμένο γήπεδο?

πολλα συγχαρητηρια στο παιδι που εκανε το αρθρο για τον gary moore

εξαιρετικη παρουσιαση της καριερας ενος τοσου μεγαλου καλλιτεχνη

1000 μπράβο

Ήρθε η μέρα να απολαύσουμε ένα μεγάλο μουσικό και καλλιτέχνη. Χωρίς φωτιές, εκρήξεις, δράκους και όλα τα συναφή… Αγνή μουσική, από τα βάθη της ψυχής του, μακάρι να είναι στα πολύ καλά του σήμερα για να τον απολαύσουμε.

Έφτασε η ώρα!!!:):rockon:

Σε ευχαριστώ πολύ! 8)

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ?
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

KEEP ON ROCKING IN A FREE WORLD

φιλε μου ειναι στον χωρο που στεγαζονται και τα village του φαλήρου στο τροκαντερό στην παραλιακή στο ύψος του παλαιού φαλήρου ,8α πω στον Πάνο να ποστάρει ενα χάρτη

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ.

ποπο…παιδια σημερα ηταν τρομερα…πραγματικα…ειχε και πολυ κοσμο…
τρομερος το gary moore…δεν ξερω τι αλλο να πω…
επισης και το support πολυ δυνατο…ωραιες συνθεσεις,και διασκευες…μπραβο στα παιδια…

εγω θα το πω κι ας πεσουν μερικοι να με φανε…

μιλαμε, προσωπικα μιλωντας, για το λαιβ της χρονιας!!!

περισσοτερα απο αυριο…

απο τα καλυτερα live της ζωης μας οχι μονο της χρονιας.απιστευτος ο GARY τα εδωσε ολα στο τελος .

o gary mia xara epaixe αλλα η μπαντα ειχε χαλια ηχο και ηταν απροβαριστοι προσωπικα απογοητευτηκα παρα το καλο παιξιμο του moore αλλα την καλη συναυλια δεν την κανει ενας κιθαριστασ την κανει η μπαντα…

Ένα από τα καλύτερα live που έχω πάει ήταν και αυτό του Ιρλανδού Gary Moore.
Έπαιξε τα καλύτερα κομμάτια του (Oh Pretty Woman, Parisienne Walkways, Still got the blues, The Blues Is Alright, … ). Έκπληξη, συγκίνηση και δέος στο αγαπημένο μου Johnny Boy… Για μια στιγμή ένιωσα σαν να είμαι πάλι στoυς hills of Ireland…:slight_smile:
Μοναδική συναυλία, μοναδικός κιθαρίστας.

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΙΒΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ Κ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ!

Φιλε εχεις δικιο, ηταν απροβαριστοι και φαινοταν. Ειδικα με tempo 60 bpm, ηταν κατορθωμα που ο ντραμερ εχασε ταμπουρια! Αλλα αυτο μαλλον εχει τη βαση του οτι πρεπει να αναδεικνυουν τον Moore. Γενικοτερα, ο ηχος ηταν ΑΠΑΛΕΥΤΟΣ!!! Στα πρωτα 3 τραγουδια ουτε που ακουγοταν η κιθαρα… Η On Stage που διοργανωσε το live, δε θα μπορουσε να βρει χειροτερο χωρο για τετοιο καλλιτεχνη, απο ακουστικης αποψης…45 ευρα για να ακοω το sustain απ το Gibsoni να διαχεται και να χτυπαει στα μεταλλα της οροφης…τρελη απατεωνια!

Στα μουσικα, πολυ καλη αποδοση απο ενα μεγαλο κιθαριστα, καλη επαφη με το κοινο και αρκετα καλο σετ. Κορυφαια στιγμη φορ μι το Don’t believe a word, που αρχισε απο μπλουζια και στη μεση εγινε Lizzy, προσωπικα μου απεδειξε ποσο μεγαλος μουσικος ειναι. Βεβαια μου λειψε κι ενα Wishing Well (δε λεω για κατι απο Run For Cover, εννοειται) Πολυ καλη συναυλια, αν και δε θα ελεγα συναυλια της χρονιας, οταν πχ εχουν παιξει οι Blue Oyster φετος…

ΥΓ: το κοινο αποθεωσε τον καλλιτεχνη, κατι που προσωπικα μου κανε ιδιαιτερη εντυπωση, γιατι κατα τη διαρκεια των κομματιων δε πολυσυμμετειχε, αλλα υποθετω οτι αναγνωρισε το ΜΕΓΕΘΟΣ του. Χρονια ειχα να δω τετοιες αντιδρασεις παντως…

YΓ2: Αυτη η σαχλα της νεας μοδας με τα κινητα στις συναυλιες (ειδικα στο Still got the blues χτες) πηγε να με κανει να ξερασω. Ρε καμμενοι απολαυστε τη στιγμη κι αν θελετε κι αλλο κατεβαστε (δε λεω αγοραστε καν) ενα live dvd, και μη μας γ@*#τε το σκηνικο!!! Ουτως η αλλως, καποιος θα βρεθει να το τραβηξει και να το ανεβασει στο youtube, ειναι αναγκη να το κανουν ολοι? ΕΛΕΟΣ!

YΓ3: Ireland rules!

Συμφωνώ 100%!!!
Ένα από τα καλύτερα live που έχω πάει στην ζωή μου!!!
Ο άνθρωπος ήταν ένα

[SIZE=“5”]ΠΟΙΗΜΑ[/SIZE]

Σε υπνώτιζε - Σε ανατρίχιαζε - Σε μάγευε.
Δεν έχω λόγια.
Είχε μια ενέργεια σαν 20 χρονών παιδί. Αυτό που βίωσα δεν περιγράφεται (και θεωρώ όλοι).
Μπράβο στον κόσμο - Δεν έχω ξαναδεί τέτοια θερμή ανταπόκριση, τρελάθηκα!!!
Τον έκαναν να βγει 3 φορές έξω - Πιστεύω και ο ίδιος το χάρηκε πολύ!!

Δεν με ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες [-X

Κε MOORE, Σας ευχαριστούμε και Υποκλινόμαστε στο Μεγαλείο σας:respect:

Είναι εύκολο όποιος μπορεί να ποστάρει όλο το set list;
A, και Sorry βρε παιδιά μην αρχίζετε πάλι αυτό το θέμα με τα χρήματα. Έλεος πια!!!

ενας τυπος με ενα μικροφωνο σηκωμενο στον αερα σε ολη τη συναυλια ποτε θα το ανεβασει το bootleg ???