Gay

relax guys its nice to be gay/μπαι

οχι δεν ειναι ωραιο να εισαι γκαιη, μπαη. ουτε ωραιο ειναι να εισαι στρεητ…αυτη η νοοτροπια ειναι λαθος. ειναι ωραιο να εισαι ο εαυτο σου και ως εκει…το να διαφημιζεις και να αισθανεσαι περηφανος για την σεξουαλικοτητα σου (ειτε ομοφυλοφιλικη ειτε στρεητ) ειναι τελειως λαθος. σιγα το πραμα δηλαδη…
μου σπαει τα νευρα που ολη η κουβεντα δημιουργειται απο τους ιδιους τους ‘‘γκαιη’’ που το παιζουν θιγμενοι καταπιεσμενοι και οι ιδιοι ανακυκλωνουνε το κομπλεξ και τις ανισοτητες και καλα…ρε φιλε αν εισαι κραγμενη και προκαλεις καλα θα κανουνε να σε κραξουνε…οπως καλα θα παθει και ενας αντρακλας καγκουρας που το παιζει ματσο και επιδυκνυει τον ανδρισμο του ποσο γαμαει κιετς, του οπου σταθει και οπου βρεθει, αν βγει και τον κραξουνε στον δρομο.
Για μενα δεν υπαρχει καμμια συζητηση για αυτο το θεμα…μια χαρα δουλευουνε ολοι αυτοι οι ανθρωποι μια χαρα στο συστημα ζουνε και η συντριπτικη πλειοψηφια δεν αντιμετωπιζει κανενα προβλημα τη σημερον ημερα. προβλημα αντιμετωπιζει οποιος προκαλει σε αυτη την κοινωνια ειτε στρεητ ειναι ειτε γκαιη…πραγματικοι ρατσιστες απεναντι σε ομοφυλοφιλους εν γενει πιστευω οτι λιγοι ειναι, οπως λιγοι ειναι οι ακροδεξιοι φασιστες κτλ.

και οσο για αυτες τις αστειοτητες γκεη πραηντ μονο κακο κανουνε. ας κανουνε οτι θελουνε νο προμπλεμ δηλαδη, απλα οι ιδιοι διαιωνιζουν το οποιο προβλημα…ας βγουνε και ας κανουνε παρεηντ μετα και αυτοι που την εχουνε μικρη ξερω γω…

Εδώ η user από πάνω σου φέρνει και επιστημονικές αποδείξεις σχετικά με την ανωτερότητα των γκεϊ/μπαϊ και εσύ ακόμα διαφωνείς;;
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κι εσυ που διαφωνεις τι κανεις γι’ αυτο ρε αντρα; Βαζεις 3908432098 :lol: ? Ή προσπερασε το ή πες κανα δυο κουβεντες να συνεννοηθουμε.

Δεν είπα ότι είμαι άντρας ούτε παίζω ούτε τίποτα.
Και γκεϊ να ήμουν πάλι θα γελούσα.
Εν ολίγοις συμφωνώ με αυτά που είπε παραπάνω ο rocking_monster_0666.
Ο καθένας επιλέγει ότι του αρέσει.Για να μην τρώει κράξιμο καλό θα ήταν ότι κάνει να το κάνει με αξιοπρέπεια και σεβασμό προς τον άλλο.Να γουστάρει αυτός αλλά να μην προσβάλει και τον άλλο άνθρωπο.
Το επιχείρημα “Στην Αρχαία Αθήνα ήταν μπάι” είναι αφελές.Και λίγο ως πολύ όσα γράφει παραπάνω η φίλη:)

Δεν εχει να κανει με το θεμα γκεη/μπαη ο χαρακτηρισμος “αντρα” αλλα με την υπερανω και “γαμαω” σταση σου απεναντι σε ο,τι ειπε η black tulip. Ας ελεγες αυτα που ειπες τωρα απο την αρχη. Κι εγω διαφωνω και πιστευω οτι ειναι οτιναναι ολα οσα λεει, αλλα αν ηθελα να πω πως διαφωνω δε θα το ελεγα ετσι, δεν εχει κανενα νοημα εκτος των αλλων.

Και για να ειμαι οντοπι πιστευω πως συνηθιζεται να γεννιομαστε στρεητ για να μπορεσουμε να συνεχισουμε να υπαρχουμε σαν ειδος. Λεω εγω τωρα ενα τρελο σεναριο :Ρ

Δεν ειναι οτι μισω τους gay αλλα εχει καταντησει αηδια με ολες αυτες τις πουσταρες
Αν ηταν 50-100 θα μουν οκ αλλα νιωθω να με πνιγει μια θαλασσα απο μαλακισμενη χαρα και μαλθακοτητα
επισης δεν ειναι τυχαιο που στην τιβι ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ και gay-wannabees ασχολουνται με lifestyle μπουρδες.

Δεν ειναι οτι μισω τους white zombies του κοσμου αυτου αλλα εχει καταντησει αηδια με ολους αυτους τους ηλιθιους.
Αν ηταν 50-100 θα μουν οκ αλλα νιωθω να με πνιγει μια θαλασσα απο αρνητικο IQ και λοβοτομημενους εγκεφαλους.
Επισης δεν ειναι τυχαιο που στα φόρα low-life ρεταλια και αχρηστοι της κοινωνιας ασχολουνται με trolling καραγκιοζιλικια.

…και νομίζουν ότι έχουν πλάκα

ε εχουν λιγο.ετσι οπως κουνιουνται.

το κορυφαίο το είχε πει ο γεωργίου στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο πριν από κανά μήνα.έλεγε πάλι για τους gay με έναν ακροατή του και μετά στέλνει κάποιος μήνυμα και του λέει ότι για άλλη μια φορά απέδειξε πόσο ρατσιστής και ομοφοβικός είναι αυτός και οι ακροατές του και να κοιτάνε πρώτα τις καμπούρες τους.
και αυτός του απαντά:“ναι φίλε.εμείς να κοιτάμε τις καμπούρες μας και εσείς τα πουλιά μας.”:lol::lol::lol:

Δεν ειναι οτι μισω τις σοφικ του κοσμου αυτου αλλα εχει καταντησει αηδια με τις μυξοπαρθενες.
Παω στοιχημα εισαι τα χεις τα κιλακια σου διαβαζεις πολλα βιβλια.
Το αστειο ειναι οτι δε μπορεις να καταλαβεις ποτε καποιος μιλαει σοβαρα και ποτε κανει τρολινγκ. περσεπσιον φεηλ

Οπως τα λες ειναι
Ναθινγκ περσοναλ δοου, εναν επαγωγικο συλλογισμο εκανα.

εκανε επαγωγικο συλλογισμο λεει
ΚΑΛΟ ΧΑΙΒΑΝ ΕΙΣΑΙ
ουτε να μιλησεις δεν ξερεις

ντεφινισιον φεηλ ντιτεκτεντ

Αχαχαχα

Γεωργίου είναι αυτός, όσο για τις αδερφές παραπέμπω όποιον ενδιαφέρεται στο τραγούδι των “ρατσιστών και όμοφοβικών” Anal Cunt με τίτλο “The Word homophobic is gay”. Το τι γέλιο έριξα όταν βγήκε αυτό δεν λέγεται, βρίσκω προσωπικά την λέξη “ομοφοβικός” γελοία, άλλο να φοβάσαι κάτι και άλλο να το απορρίπτεις και να το καταδικάζεις.8)

Στη συγκεκριμενη περιπτωση πρεπει να εισαι το ιδιο ηλιθιος αφου δεν μπορεις να καταλαβεις τι παιζει.

Βασικά οι περισσότεροι ομοφοβικοί πρέπει να συγκλονίστηκαν κάποια στιγμή όταν έκαναν δουλειές στην τουαλέτα. Δεν το ξεπέρασαν ποτέ :lol:

Νομίζω το σοκ το παθαίνουν όταν πλένουν για πρώτη φορά ρούχα στο χέρι.
omo-φοβικός

:tomato::tomato:

Έλα καλό ήτανε :stuck_out_tongue:

:oops::oops::oops:

Πάντως γενικά χρειάζεται μια βοήθεια σε αρκετούς ομοφοβικούς, αφού πολλές φορές η συμπεριφορά τους είναι κατάλοιπο περιστατικού με τον Γιαννάκη στην 4η δημοτικού :stuck_out_tongue:

Yπαρχουν κι οι ρατσιστες οmo-φοβικοι.Αυτοι ειναι ακομα χειροτεροι…