Gayest Things Ever

Εχω ευαισθητη επιδερμιδα:!:

Γκέη και αυτό.
Οι σωστοί άντρες έχουν τραχιά επιδερμίδα και είναι σκληρόπετσοι.

__Κρισπ είσαι ασυμμάζευτος! χεχε! FORZA Κρίσπ! :stuck_out_tongue: :lol:

__Και τα αντρικά λιποζάν γκέι είναι! Δεν έχετε το θάρρος να φορέσετε το κανονικό μήπως και σας πούνε γκέι!! Αντρες ήταν οι Poison, οι Μότλευ Κρου και οι Σιντερέλα που φορούσαν κραγιόν. ΚΟΚΚΙΝΟ! ΓΙΕΑ!! :lol: :lol: :lol:

Αλλο αν εχουν πηδήξει για 10 ζωές…:lol:

Άλλος ήταν ασυμμάζευτος, απ’ ότι θυμάμαι στο τελευταίο σκόρπιονς πάρτυ.

Θα είμαι λίγο off topic(δεν θα μιλήσω για λιποζάν :p).
Δεν ξέρω τι είναι πιο gay, αλλά αυτό σίγουρα βγάζει τρελή αντρίλα:

ΑΕΛ και whiplash θα’μαι πάντα δίπλας
ΑΕΛ και sodom γαμάμε δίχως condom
ΑΕΛ και thrash θα γίνει σαματάς
Pestilence στα τέρματα και στον επόπτη κέρματα
Ξύλο στον διαίτητή και τσίτα SOD!!
:lol::lol:
Σύνθημα Λαρισινών μεταλλάδων σε μία συναυλία πριν χρόνια.Μου το είπε ένας φίλος μου!

edit:είμαι εντελώς οφφ τopic τελικά, αλλά ήθελα να το μοιραστώ με κάποιον! :stuck_out_tongue:

[SIZE=“6”]Christophoros[/SIZE]

[SIZE=“7”]APPROVES[/SIZE]

Γκέϊ είναι να μην διαβάζεις τα ΓΑΜΑΤΑ comic που διαβάζω. Spiderman, back in black και Marvel Knights; Wolverine. Έπη.

Η γενικοτερη super heroes κουλτουρα ειναι τελειως γκαιη:p:p…

Eπισης γκαιην ειναι να παιρνεις αγκαλια τον Μαχαιριτσα

οχοχοχο χοντρόοοο! Τάπααα

Βαζω λάδι στη φωτιά/ Σπέρνω την διχόνοια :lol:

ειναι θεμα εμπειριων…αν προτιμας πιο αγνο το πετρελαιο σου,ΟΚ!

απλα εχω κι εγω “προϊστορια” με το λιποζαν…γι’αυτο και ελεγα να αλλαξουμε θεμα!:stuck_out_tongue:

O Λαυρέντης είναι τρου, τελειώνετε.

ναι…

Μη το γαμήσετε το θρεντ με τον χοντρό :stuck_out_tongue:

Φτιάξτε ένα! Θα χει ψωμί για συζήτηση

Σωστό κι αυτό.

μα…τρου ΓΚΕΪ δεν εννοουσε?

:lol:

:lol::lol::lol:

Αυτο, οχι. Αν βαζεις και ενυδατικη κρεμα στους αγκωνες και στις φτερνες ομως καλα το πας.

Δεν ξέρω αν gay είναι ο κατάλληλος χαρακτηρισμός…αλλά ξενερωτικό είναι σίγουρα :
να μην ασχολείται ο άντρας με την τεχνολογία…να μην ξέρει από υπολογιστές…από μηχανήματα…από ηλεκτρονικές / ηλεκτρικές και άλλες συσκευές…
να μην ξέρει να αλλάζει λάμπες…να φτιάχνει τα υδραυλικά-ηλεκτρολογικά…κλπ…κλπ…
ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ (και επειδή θα πεταχτείτε όλοι και είμαι σίγουρη…εννοώ να πιάνουν τα χέρια του σε κατασκευές…στο να αλλάζει κάνα λάστιχο…κλπ…κλπ.):lol::lol::lol:

Δηλαδή σόρρυ κιόλας…αλλά αυτές οι “τεχνικές” προδιαγραφές θα έπρεπε να είναι στάνταρ στο πακέτο του άντρα…(δεν είναι πολλά…αγόρια μπορείτε:lol::p:p)

Επίσης, τέρμα ξενερωτικό είναι να φοβάται / σιχαίνεται ο άντρας κατσαρίδες…ζουζούνια…έντομα…ζωύφια…!!Δε γίνεται!! Εμείς τι ρόλο θα έχουμε μετά?..

Και τέλος…αν το σημείο G του άντρα που συζητούσατε…είναι εκεί που λένε οι επιστήμονες…καλά θα κάνει ο άντρας να μην το ανακαλύψει ποτέ…πόσο μάλλον να τον βοηθήσω εγώ να το ανακαλύψει!!! ΝΑΙ…ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ GAY!!!
Και γενικώς η νοοτροπία…και το άλλοθι αλλάξαν οι καιροί…και οι ρόλοι…και μπούρου μπούρου…εμένα δε με καλύπτει…Εμένα με καλύπτει οι γυναίκες να είναι ΓΥΝΑΙΚΕΣ…και οι άντρες ΑΝΤΡΕΣ… (εντάξει…το ξέρω…αλλά σκυλοβαριέμαι στη δουλειά:lol::p)