Δηλαδή σόρρυ κιόλας…αλλά αυτές οι “τεχνικές” προδιαγραφές θα έπρεπε να είναι στάνταρ στο πακέτο του άντρα…(δεν είναι πολλά…αγόρια μπορείτε)
Καλα αυτο ειναι γαματο. Το εχω ακουσει απο πολλες κοπελες, και οι πιο πολλες, αν τους απαντησεις οτι το μαγειρεμα, το σιδερωμα και το σφουγγαρισμα πρεπει να ειναι στανταρ στο πακετο της γυναικα, θα σε πουν σεξιστη και φαλλοκρατη
:lol::lol:
ναι ρε παιδί μου…οκ…ωραίο είναι να περιποιείσαι έναν άντρα…και να του μαγειρέψεις…και να του ψιλοφτιάξεις το σπίτι όταν λείπει στη δουλειά κλπ…
Αλλά δεν είναι κατεξοχήν γυναικεία αυτά…Δηλαδή…και ένας άντρας σου μαγειρεύει…και είναι και πολύ σέξυ…
Αλλά πόσο σέξυ είναι μια γυναίκα να αλλάζει λάστιχο ή λάμπα στο σπίτι?..Και δεν είναι και τίποτα δύσκολο εδώ που τα λέμε…αλλά γιατί ρε φίλε να μάθω να το κάνω εγώ…και να μη σε πάρω απλά ένα τηλ όταν μου τύχει…για να έρθεις να το φτιάξεις?..(:lol::p)…όχι από θέμα βαρεμάρας…ή αγγαρείας…αλλά είναι ωραίο να τηρούνται αυτές οι ισορροπίες…(άσε που νομίζω ότι και ο άντρας νιώθει πιο χρήσιμος έτσι…ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ:p:lol:)!!
Αφενός,
Μαγειρεύει, σκουπίζει, σφουγγαρίζει (παρκέ), πλένει ρούχα (στο χέρι) κτλ. Αφετέρου,
Φτιάχνει τα υδραυλικά, τα ηλεκτρολογικά όταν αυτά χαλάνε. Τέλος,
είναι σέξι (γιατί τι να το κάνεις το μαγείρεμα άμα είναι κουασιμόδος).
Με λιγα λογια οταν θες να σου αλλαξει λαστιχο επικαλεισαι την αντριλα αλλα οταν θες να μαγειρευει κιολας, δε σε πολυχαλαει αν η αντριλα παει περιπατο
Ε γιατι μη μου πεις οτι το θεωρεις βαρβατιλα να σου φορεσει ποδιτσα και να πιασει τον τσελεμεντε.
Καταλαβαινω αυτο που λες για ρολους και συμφωνω οτι πρεπει να πιανουν τα χερια του αντρα, αλλα οπως λες οτι αυτοι ειναι ρολοι του αντρα, μπορει ο καθενας να σου πει οτι το μαγειρεμα και το καθαρισμα ειναι της γυναικας. Μπορει να τα κανει και ο αντρας, ναι. Οπως και της γυναικας δε θα της πεσει ο κωλος να αλλαξει μια λαμπα.
Αλλα αμα ειναι να αναλαβουμε εμεις τους ρολους μας, θα αναλαβετε κι εσεις τους δικους σας. Οχι “θελω εναν αντρα να τα κανει ολα γιατι ειναι sexy”
και μετά μου λέτε πως οι άνδρες είναι το ισχυρό φύλο. Συμφωνώ με ChrisP! Στο τέλος, ο άνδρας θα τα κάνει όλα και η γυναίκα θα συνεχίσει να λέει “μα δε μπορώ να είμαι και μάνα και εργαζόμενη και σύζηγος και νοικοκυρά”. Αλλά τον άντρα τους τον θέλουν να είναι “και πατέρας και εργαζόμενος και σύζηγος και νοικοκύρης και λεφτάς και φιλόσοφος και γυμνασμένος”…
Πλέον, ο άντρας πρέπει να χειραφετηθεί! Εδώ και χρόνια στις πλάτες μας έχει στηθεί μια παγκόσμια συνομωσία από τις γυναίκες! Η κάθε μάνα, που πιστεύει πως ο καλός άντρας είναι αυτός που κάνει ό,τι του πουν, μαθαίνει τους γιους της να είναι φλούφληδες και φλώροι και αυτοί με τη σειρά τους κάνουν ό,τι τους πει η γυναίκα τους! Η οποία γυναίκα τους θα κάνει τους γιους της ακόμη πιο φλούφληδες και φλώρους! Ούτε στο Matrix να ήμασταν![-X
εντιτ: Το έντονο κόκκινο παντελόνι είναι γκέι, εκτός αν είσαι από τη Βόρεια Ιταλία
Άι γεια σου…σωστά τα λες…:D:lol::lol:
Ενιγουέι, ψιλοσυμφωνούμε…απλά το τραβάμε και λίγο για να περάσει η ώρα…
Ναι…και η γυναίκα να διατηρεί το ρόλο της…συμφωνώ…
Καταλήγουμε :αν συγκατοικεί άντρας με γυναίκα…η γυναίκα αναλαμβάνει σίδερο-πλύσιμο…και ο άντρας τα ηλεκτρολογικά κλπ…
Δε συμφωνησα ακριβως. Απλα μιλησα για αυτο που υποστηριξες εσυ
Εγω ειμαι καπου στη μεση. Εχω μαθει και να μαγειρευω, και να καθαριζω και οταν χρειαστει ξερω να φτιαχνω και κανενα ηλεκτρολογικο κλπ. Δε με χαλαει να μαγειρεψω εγω καμια φορα, η να βαλω κανενα σιδερο, ουτε αυτο θα με κανει λιγοτερο αντρα, αλλα οπως ειπαν και οι απο πανω, δεν ειμαστε και μαλακες να λεμε “ναι γυναικουλα μου”
Εννοειται οτι και εκεινη θα κανει δουλειες.
Δε με νοιαζει δηλαδη αν θα μοιραστουν ρολοι στο σπιτι και με ποιο τροπο θα μοιραστουν, αρκει να συμβαλλουν και οι δυο.
Εγω απλα αναφερθηκα στο οτι απ’τη μια οι γυναικες για τα ηλεκτρολογικα λετε οτι ειναι δουλειες του αντρα, αλλα αν με την ιδια λογικη οι αντρες πουν οτι το σφουγγαρισμα ειναι για εσας, θιγεστε και αρχιζετε τα περι ισοτητας
:lol:
Πετάχτηκες και εσύ …δεν μπορούσες…
ναι…αν ανατρέξεις πιο πίσω…θα δεις ότι αναφέρουμε και τα υδραυλικά:p
@alucard
εγώ δε θίγομαι καθόλου…εννοείται πως είναι πιο γυναικείας φύσης δουλειά το σφουγγάρισμα πχ.
Άντε και για να τελειώνουμε την πλάκα…μπας και δουλέψουμε ποτέ σήμερα…συμφωνούμε στο να συμβάλλουν και οι 2…
αλλά για να καταλήξουμε και εκεί από όπου αρχίσαμε…ο άντρας είναι λίγο gay αν δεν πιάνουν τα χέρια του…αν δεν κατέχει ηλεκτρολογικά-υδραυλικά και άλλαγμα λάστιχου:p:p:p
Καλα αμα ειναι να αρχισουμε να αναφερουμε ολους τους τομεις στους οποιους οι γυναικες δε σκαμπαζουν αναλυτικα (υπολογιστες, αμαξια, ψυγεια, υδραυλικα, πριζες κλπ) θα μας επαιρνε μια μερα, οποτε πεταμε ενα ηλεκτρολογικα να τελειωνουμε
:lol::lol::lol:
alucard…μη με τσιτώνεις…
αυτό σου εξηγώ τόσην ώρα…δεν είναι ότι δεν τα σκαμπάζουμε…αλλά δεν είναι απαραίτητο να μπούμε στον κόπο να τα σκαμπάσουμε (δόκιμο εεε??:lol:) για να κρατιούνται οι ισορροπίες και οι ρόλοι που λέγαμε πριν…