Gayest Things Ever

Αμα ειναι και πλουσιοι ακομα καλυτερα :stuck_out_tongue:

:lol::lol::lol:
alucard…μη με τσιτώνεις…:smiley:

Να σου μαγειρεψω και να σου πλυνω και τα πιατα να σε καλμαρω? :p:roll:

Ωραία…επειδή μάλλον δεν πιάσατε το πνεύμα μου…να πω άλλο παράδειγμα ισορροπιών-ρόλων…για να είμαστε και ον τόπικ

Ο άντρας αν κάνει μία ώρα μπάνιο…και άλλη τόση ώρα για να ετοιμαστεί να βγει για μπύρα…είναι λίγο gay:lol::lol:!!!ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ???

Τα προνόμια των αντρών να είναι αυτά που είναι…των γυναικών επίσης…και οι υποχρεώσεις αντίστοιχα…
Εγώ έτσι το βλέπω νορμάλ:D:p

Λες να ξαναγραφτω στη σχολη? :-k

Τωρα μαλιστα. Αυτο θα ηταν gay

Βεβαια δε θα μας χαλαγε αν θα μπορουσατε να μειωσετε το χρονο που περνατε εσεις στο μπανιο πριν βγειτε εξω. Για εμας μονο θετικο θα ηταν υποθετω

Και ποιος σας είπε, πως κλειδωνόμαστε με τις ώρες στο μπάνιο, για να κάνουμε μπάνιο και να ετοιμαστούμε; :oops:

:lol::lol:

Δεν κατάλαβα…Γιατί εσείς να χετε το δικαίωμα στον φόβο (κατσαριδών και ζωηφίων) κι εμείς όχι???:stuck_out_tongue:

fixed :stuck_out_tongue:

χαχαχα:lol:

Πολύ μου φιξάρετε τα ποστ τελευταία…κατ’ αυτόν τον τρόπο:lol:

:wink::!:

Πόσες ώρες τους πήραν για να γυρίσουν αυτή τη σκηνή των 2 λεπτών??:lol::lol:

FIXED

Τραγικότατο επίσης είναι να παρεμβαίνει το αντίθετο φίλο (μάνα/γκόμενα/γυναίκα) σε πράγματα όπως το ντύσιμο σου!

Πςςςςςςςςςςςςςςς! Και Tool και τεχνολογία! :smiley:

:lol: Και ομως… Τραγικό…

Γαμω την παναχαικη μου γαμω, συμφωνω οσο δεν παει… Μαλλον αυτο δεν το περασε κι ο Λευτερης που λεγαμε χθες:lol:

χαχαχα ισχύει!! Ε, τον κωλόφαρδο!

Αφου είστε ελλεινοι σε θέματα στύλ! Μα ούτε πια χρώματα ταιριάζουν δεν ξέρετε! [-X

Δεν εχω δει και πολλους αντρες να κυκλοφορουν με λαχανι και θαλασσι…

Και όμως είστε οι νύχτα με τη μέρα… Νομίζεται οτι είναι γκευ να ασχολείστε με το τί θα φορέσετε και καταλήγετε να κυκλοφορείτε αστα να πάνε! Παραδεχτείτε το οτι ρωτάτε την αποψή μας μερικές φορές! :stuck_out_tongue: