Προσωπικα δε δεχομαι αποψη για το ντυσιμο μου κ το στυλ μου.
Αμα σου αρεσει.Αν οχι μη κυκλοφορησεις μαζι μου.Τοσο απλα
Ναι, γιατι τους ντυνει η μανα τους μεχρι τα 30 :Ρ
Ε, ντάξει τώρα… Αφού είναι γνωστό ότι εμείς τα αγόρια κατά βάθος σε όλη μας τη ζωή θέλουμε μια μαμά. :oops: Όταν φτάνουμε σε μια ηλικία που ντρεπόμαστε να μας φροντίζει η βιολογική μαμά μας, βρίσκουμε μια άλλη να κάνει πάνω κάτω την ίδια δουλειά και τη βαφτίζουμε “γκόμενα”/“σύζυγο”…
Gayest things ever? Μάλλον αυτό το ποστ…
Όντως… Δεν ξέρουμε από χρώμα…
Γι αυτό ότι σχετίζεται με τέχνες (ζωγραφική γραφιστική κλπ) κυριαρχούν οι γυναίκες.
χμμ…με εβαλε σε σκεψεις το τελευταιο ποστ…
Ε, καλά για τους άνδρες γενικότερα μιλάω, εσύ φαίνεται πως τό 'χεις…
οκ το εφτιαξα και αυτο :cold:
το “παλικαρι” που μιλουσαμε σημερα,που φορουσε μπλουζα με logo “πορνσταρ” και μου εξηγουσε οτι φορουσε το ιδιο ζακετακι με την Κανελλη
Θυμήθηκα κι εγώ τώρα ένα τυπάκι, το οποίο μέχρι τη στιγμή που θ’ αναφέρω το θεώρουσα πολύ κουλ και τα σχετικά (αλλα μ’ αυτό που έκανε αποδείχτηκε επιικώς ΠΕΟΦΛΩΡΟΣ), όπου μια μέρα στην συνέλευση στη σχολή, καθώς μίλαγε μ’ έναν άλλον, διακόπτει και βγάζει απ’ την τσάντα ένα δόχειο μ’ ένα αντισυπτικό/αντιμικροβιακό (κάτι τέτοιο τελοσπάντων) υγρό και καπάκι πιεσόμενο (ξέρετε, όπως αυτό που χουμε στο μπάνιο), βάζει στα χέρια του -σαν να είναι κάτι το φυσιολογικό-, το βάζει στη τσάντα και συνεχίζει τη συζητηση…
Έλεος! Οκ κυκλοφορεί γρίπη αλλά όχι κι έτσι! Μετά απ’ αυτό η εικόνα που χα για το παιδί αυτό γκρεμίστηκε συθέμελα! χαχα :lol:
Χμ, δεν έχω την εικόνα του τυπά που λες για να κρίνω, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ψυχολογική εμμονή με κάποια πράγματα, όπως η καθαριότητα και τα ρέστα για παράδειγμα, και γι’ αυτό κάνουν τέτοιες υπερβολές…
Βέβαια, αν αυτός που λές είναι ίδιος μ’ έναν που μου ήρθε στο μυαλό απ τη σχολή μου και κάνει το ίδιο πράγμα, ναι είναι γκέης :lol:
Eχουμε εναν υπαλληλο το ιντερνετ καφε που ακομα και να με εχει δει να καθαριζω τον παγκο σε ενα pc που καθονται συνηθως οι υπαλληλοι, πριν απο 5 λεπτα, μολις κατσει θα τον ξανακαθαρισει με οινοπνευμα. Μιλαμε εχει τρελη εμμονη με την καθαριοτητα και ειδικα με τους παγκους ακομα και αν αυτοι λαμπουν.
Δεν ξερω κατα ποσο ειναι gay αυτο αλλα εγω τον φωναζω Monica (απο Τα Φιλαρακια… οσοι βλεπουν θα καταλαβουν γιατι)
για πριν που αναφερατε για τα κοκκινα παντελονια στους αντρες…δεν ειναι γκευ ρε:oops:
απλα να μην ειναι κολλητα
Οχι μωρε καθολου.
[SIZE=“5”]GAY[/SIZE]
συγνωμη, εθιξα την τρουηλα των φορουμιτων:P
Συνεχίζοντας από πριν:
Τα κόκκινα παντελόνια δεν είναι Gay, αν είσαι:
- Από τη Βόρειο Ιταλία
- νοσοκόμος/πυροσβέστης
- μασκαράς
- σκιέρ
- σνοουμπορντάς
- γυναίκα
- κατάσκοπος σε Gay bar
και εγω εχω αντισηπτiκο στην τσαντα μου…
Το πραγματικό Gay test αποτελείται από 4 πράγματα: Μότορχεντ, Τερμινέητορ, Μπύρα, Μπάλα.
Αν δεν τα αγαπάς είσαι ΓΚΕΗ
και Μεγκαν
Δες εδώ:
Θα σχολιασω το γκομενα…
-Μα δεν καταλαβαινω γιατι ποτε δεν εχεις φορεσει αυτο το πολυ χαρητομενο μωβ πουκαμισακι που σου πηρα στα γεννεθλια σου; Κ γιατι ντυνεσαι συνεχεια με μαυρες μπλουζες κ μαυρα παντελονια; Εχεις κανενα προβλημα; μιλησε μου; σε παρακαλω πες μου! γιατι; κ ειναι πολυ ωραιο! κ στο πηρα με πολυ αγαπη! πεεεεεεες! … (για 5 λεπτα συνεχομενα!)
σταματαει σκεφτεται κ μου λεει μετα απο λιγο
-“Εχεις ψυχολογικα προβληματα;”
#-o
Αν ειναι μπαλα του μπασκετ κ οχι ποδοσφαιρου παει να πει οτι ειμαι λιγο γκει;;