Geryon
September 3, 2008, 11:21am
Χμμμ…
Δεν το έκανα εγώ…
Αυτοί προσέλαβαν τους καλύτερουσ χάκερς του κοσμου για να βρούν το account μου και να γράψουν ξανά τα ονόματα τους μπας και γίνουν γνωστοί…Ευελπιστούν να έχω καλές άκρες.
LoL:p
Geryon:
Λοιπόν ασχολούμε με Metal τα τελευταία 5 χρόνια αλλα με πολυ περισσότερο ζηλο τα τελευτία 2μισή με 3…
Στον ελεύθερο μου χρόνο είμαι με τους κολητούς μου ακούμε μουσική πάμε βόλτες κτλπ.
Τραγουδούσα σε μπάντα που έφτιαξα με φίλους αλλα υπήρξαν κάποιες επιπλοκές στην συνέχεια και μετά απο κάποιες ανακατατάξεις έφυγα…Κια αυτο κανα μήνα πριν κάνουμε support στους Rotting Christ…Τώρα σκέφτομαι να φτίαξω άλλη μπάντα με διαφορετικά άτομα…
Κατα τα άλλα ασχολου \με με το ποδόσφαιρο,μουσική,μου αρέσει να διαβάζω βιβλία και τρελένομαι για ωραίες ταινίες και ντοκυμαντέρ…
Είμαι ΑΕΚ αλλά ο πάθος μου είναι η Manchester…
Επίσης παίζω στον ΑΟΧ ποδόσφαιρο και κάνω Tae-Kwon-Do τα τελευταία 10 χρόνια…Ασχολούμε και τρελά με τους Υπολογιστές και ψοφάω για D.O.T.A…(Nickname στο battlenet:MorbidAngel)
Τώρα απο μουσικής πλευράς ασχολούμαι περισσότερο με Hardcore,Death,Deathcore,Grindcore,Melodic Death κτλπ
Αγαπημένες μπάντες
All Shall Perish
Children of Bodom
Arcturus
Opeth
His Iriate Life
In Flames
Six Feet Under
At the Gates
Burst
The Dillinger Escape Plan
Misery Index
Isis
Dying Fetus
Converge
Νapalm death
Carcass
Cannibal Corpse
Botch
As Blood Runs Black
Aborted
Divine Heresy
Rotting Christ
Despised Icon
Ion Dissonance
Winds of Plague
Thine Eyes Bleed
Walls of Jericho
With Dead Hands Rising
Raised Fist
Obituary
Slayer
Neaera
Meshuggah
Meshuggah
Last House on the Left
Imperanon
Dark Tranquility
Belay my Last
Behemoth
Stampin’Ground
Romeo Must Die
Lamb of God
Rotting Christ
The Haunted
Αυτές ως πιο αγαπημένες
Τώρα βέβαια αν θα έπρεπε να πω 5 προτημότερες θα έλεγα αυτές που θα μου ερχόντουσαν πιο γρήγορα στο μυαλό
Ας τις παραθέσω:
Cannibal Corpse
Stampin’Ground
Botch
Opeth
As Blood Runs Black
Αυτά…
Ελπίζω να σας κάλυψα και να μην είμουν ιδιαίτερα κουραστικός¨)
Η τρομοκρατικη οργανωση μεγαλωνει σε αριθμο.Ωραια πραγματα ακους.
Καλα εκανες και τους εγραψες 2 φορες.Μεσουγκα ρε!
Geryon
September 4, 2008, 3:14pm
Deathster;)
Ευχαριστώ παίδες