[SIZE=“2”][FONT=“Arial Black”]An kai to eftiaksa to meshmeri to account postarw twra…
Loipon geia se olous…Me lene Giwrgo kai eimai apo Xalkida…auta:p[/FONT][/SIZE]
Γειά σου μάστορα, ωραία greeklish, θα έρθουν κάποιοι σε λίγο εδώ και θα σου πουν διάφορα γι’αυτό, αγνόησε τους.
Welcum!
Καλώς ήρθες! Γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες γιατι τα greeklish απαγορεύονται.
Καλή διαμονή:)
καλως ηρθες!!!
τα greeklish εκτος του οτι απαγορευονται ειναι και κουραστικα σε μεγαλα ποστ
Welcome ρε μαγκιτη.Καλα ποστς.
Καλώς ήρθες,τα greeklish είναι 100% νόμιμα,μη μασάς.
[FONT=“Arial Black”][SIZE=“2”]Ok…Συγνώμη απλά δεν έχς διαβάσει ακόμη τους κανονισμούς…Ευχαριστώ πάντος και καλώς σας βρήκα¨)[/SIZE][/FONT]
Γράφε και με κανονική γραμματοσειρά και μέγεθος και είμαστε κομπλέ με τα τυπικά:p
Πες μας ενδιαφέροντα, μπάντες κλπ!
Λοιπόν ασχολούμε με Metal τα τελευταία 5 χρόνια αλλα με πολυ περισσότερο ζηλο τα τελευτία 2μισή με 3…
Στον ελεύθερο μου χρόνο είμαι με τους κολητούς μου ακούμε μουσική πάμε βόλτες κτλπ.
Τραγουδούσα σε μπάντα που έφτιαξα με φίλους αλλα υπήρξαν κάποιες επιπλοκές στην συνέχεια και μετά απο κάποιες ανακατατάξεις έφυγα…Κια αυτο κανα μήνα πριν κάνουμε support στους Rotting Christ…Τώρα σκέφτομαι να φτίαξω άλλη μπάντα με διαφορετικά άτομα…
Κατα τα άλλα ασχολου \με με το ποδόσφαιρο,μουσική,μου αρέσει να διαβάζω βιβλία και τρελένομαι για ωραίες ταινίες και ντοκυμαντέρ…
Είμαι ΑΕΚ αλλά ο πάθος μου είναι η Manchester…
Επίσης παίζω στον ΑΟΧ ποδόσφαιρο και κάνω Tae-Kwon-Do τα τελευταία 10 χρόνια…Ασχολούμε και τρελά με τους Υπολογιστές και ψοφάω για D.O.T.A…(Nickname στο battlenet:MorbidAngel)
Τώρα απο μουσικής πλευράς ασχολούμαι περισσότερο με Hardcore,Death,Deathcore,Grindcore,Melodic Death κτλπ
Αγαπημένες μπάντες
All Shall Perish
Children of Bodom
Arcturus
Opeth
His Iriate Life
In Flames
Six Feet Under
At the Gates
Burst
The Dillinger Escape Plan
Misery Index
Isis
Dying Fetus
Converge
Νapalm death
Carcass
Cannibal Corpse
Botch
As Blood Runs Black
Aborted
Divine Heresy
Rotting Christ
Despised Icon
Ion Dissonance
Winds of Plague
Thine Eyes Bleed
Walls of Jericho
With Dead Hands Rising
Raised Fist
Obituary
Slayer
Neaera
Meshuggah
Meshuggah
Last House on the Left
Imperanon
Dark Tranquility
Belay my Last
Behemoth
Stampin’Ground
Romeo Must Die
Lamb of God
Rotting Christ
The Haunted
Αυτές ως πιο αγαπημένες
Τώρα βέβαια αν θα έπρεπε να πω 5 προτημότερες θα έλεγα αυτές που θα μου ερχόντουσαν πιο γρήγορα στο μυαλό
Ας τις παραθέσω:
Cannibal Corpse
Stampin’Ground
Botch
Opeth
As Blood Runs Black
Αυτά…
Ελπίζω να σας κάλυψα και να μην είμουν ιδιαίτερα κουραστικός¨)
Aμα ακους hardcore εισαι οκ.Welcome και παλι.
΄)
Παρεπιπτώντος μπήκα στο προφίλ σου στο MySpace και τσέκαρα κάτι πολύ ενδιαφέρον…Ονομάζεται Ε-Τown Concrete…Νταξ απλά τα σπάνε…
Λέω και γω βρε μπάς…
Τελικά δίκιο είχα…Hardcoriliki kai sy…Nice
Βρε κακό με το hardcore αυτό το παιδί! 8O
Καλώς ήρθες κι απο μένα
χα, με καταλαβες.Οκ ακου ολο το δισκο,τα σπαει.Κι αμα θες κανενα καλο group η δισκο πες μου.Θα χαρω να σε βοηθησω.
Ευχαριστώ πολυ…
Βασικά το Hardcore είναι απλα μαγικό…Γιατι όπως και να το κάνεις αλλιώς θα μου χτυπηθείς στους sick of it all στους agnostic front στους madball βρε αδερφέ και αλλιώς ας πούμε στους Machine Head…Το Hardcore σου βγάζει άλλα…Και ειδηκά σε πιο underground φασεις
Κοιτα συ μη σου στειλω κανενα παρακμιακο βιντεο.Ρε, ο τυπας ειναι δικος μας τι να του κανω?
outlawtorn86 Το εκτιμώ πολύ ρε μαν …Ευχαριστώ…Οταν θελήσω θα σου πω
Μολις ειπες τις μαγικες λεξεις.Welcome και παλι.
Χε χε…
Ευχαριστώ για άλλη μια φορά…
Αυτη την στιγμή παίζει να καουναω και τα αυτία μου…Δεν περίμενα τόσο ωραία υποδοχή
Καλως ήρθες και από μένα και καλά ποστ.
Να ακουσεις και λιγο black δεν κανει κακο:p
Welcome!
(Tους Rotting Christ κ τους Meshuggah τους έγραψες 2 φορές…:p)