Χαιρετώ την παρέα του rocking.gr!!!
Με λένε Ειρήνη και είμαι καινούρια στη παρέα!!!8)
Δεν ξέρω τι να πω, ρωτήστε εσεις…
Τα παιδιά του Ζεβεδαίου πoιον είχαν πατέρα?:-k
Καλωσήρθες και καλά ποστ8) α, ωραία ακούσματα btw
Τον Πασχάλη…
(παλιο και χαζο…)
Ευχαριστώ πολύ!! Γενικά ακούω διάφορα είδη μουσικής, κυρίως alternative rock/progressive κ μετά electronica, trip hop, brit pop, indie, metal, classic rock… Ανάλογα τη διάθεση κάθε φορά…
Όντως, ωραία ακούσματα και με πληθώρα μεταξύ τους, είναι καλό που το ψάχνεις σε πολλά και διάφορα μουσικά είδη. Πολλές απο τις μπάντες που ακούς είναι all time favourites.
Με τέτοιο όνομα όμως πρέπει να ακούσεις Tangerine Dream αν δε το έχεις κάνεις ήδη!
Καλώς ήρθες λοιπόν, τα λέμε στο φόρουμ. 8)
Έλα ν’ αυξανόμαστε οι Musers εδώ μέσα…
Favorite groups/artists
Muse, Archive, Radiohead, The Mars Volta, Portishead, Pearl Jam, Dredg, A Perfect Circle, Madrugada, REM, Sigur Ros, Porcupine Tree, Tool, Opeth, Riverside, Pain Of Salvation, Evergrey, Diablo Swing Orchestra, Anathema, Queensryche, Firewind, Sonata Arctica, Blind Guardian, Nightwish, Kamelot, Epica
μπορω εγω τωρα να αποφυγω τον χαιρετισμο??? δε μπορω…καλως ηρθες space dementia ω:D… παρε και κομματαρα για το καλοσωρισμα …
α ομορφιες =Δ
Γουελκαμζ
όπως είπε και ο ellanor πολύ καλό πράγμα να ακούς τα πάντα, οπότε καλώς όρισες και καλά να περνάς!
Now playing: Depressive Age - Toyland Hills
via FoxyTunes
Kαλώς σας βρήκα λοιπόν!!!
@ ellanor όχι δεν έχω ακούσει Tangerine Dream, αλλά θα το κάνω μιας που γενικά μου αρέσει να ψάχνομαι με μπαντες, μουσικες κ.λπ.
@Ιsis ευχαριστώ για το μουσικό καλωσόρισμα!!! Πολύ ωραίο κομμάτι!
Se ya around guys!!!8)
γειά σοy συνονόματη που ακούς και εσύ Sigur ros και Pearl Jam …Όπως καταλαβαίνεις you are more than welcome…
Χαίρεται Ειρήνη…
καλωσόρισες στην παρέα μας…
καλά ποστ!!
Welcome κ απο εμενα…
Τωρα που ηρθαν νεα metal spirits στην παρεα μας θεωρουμαι παλιος ;; 8)
Καλωσήρθες.
Δεν ακούμε τα ίδια πράγματα, αλλά τουλάχιστον ακούς τους θεούς FIREWIND!
να τοποθετηθεί κι ο χρήστης Tolkki παρακαλώ.
που ακριβως?:lol::lol::lol:
επί παντός επι-στητού
φιλαρακο,λιγα με τ’ς Φαϊργουιντ να’ουμε μην αμολυσω το Χακο σταις μαζες…αμα λαχει!