Genesis Gabriel era best >8min song (εδώ σας θέλω)

ιμπόσιμπλ?

(το Stagnation δεν χώρεσε δυστυχώς)

Σιγά το δύσκολο ρε. :lol::lol:

Συμφωνώ! Αφού υπάρχει εδώ μέσα ένα από τα 10 καλύτερα άσματα που έχει δημιουργήσει ever ο δυτικός πολιτισμός! :wink:

Σκληρη μαχη μεταξυ Firth Of Fifth, Dancing, Musical Box, Knife.

είπαν και ψήφισαν διαφορετικό :stuck_out_tongue:

To Supper’s Ready παίζει να είναι το αγαπημένο μου κομμάτι διάρκειας πάνω από 20 λεπτά γενικότερα. Και σίγουρα στο προσωπικό μου τοπ-3 Genesis. To Firth of Fifth και Μusical Box παίζουν επίσης για πρωτιά. Αλλά το ρίχνω στο Dancing με βαριά καρδιά. Το τραγούδι με το οποίο ξεκινάει το καλύτερο τους άλμπουμ και ένα από τα καλύτερα όλων των εποχώνε. Κυρίως για την απίστευτη μελαγχολία και γενικότερα την απόδοση στις κιθάρες (και tapping έχουμε κι απ’όλα λέμε).
Και επίσης, τη σφαλιάρα προσωπικά την τρώω πάντα στο κλείσιμο του δίσκου με το Aisle of Plenty που απλά σε επιστρέφει εκεί από όπου άρχισες, στις μελωδίες του Dancing… δηλαδή. Απίστευτο ταξίδι. Respect.

Τι σκατά…πραγματικά δεν ξέρω, ρίχνω κλήρο και…

…Knife…πολύ δύσκολη επιλογή, όμως:):!:

απαράδεκτο πολλ.

Eυκολάκι για μένα.
Firth Of Fifth και το αγαπημένο μου κιθαριστικό σόλο όλωνε των εποχώνε.

και για μένα τα 3 αγαπημένα μου είναι τα cinema show, firth of fifth και musical box, με τα δύο τελευταία να είναι και αντικειμενικά τα καλύτερα και το cinema show να έχει τους αγαπημένους Gabriel στίχους.
Η ψήφος θα πάει όμως στο firth. Πραγματικά οι μελωδίες που έγραψε ο banks και το τρόπος που τις έπαιξαν οι υπόλοιποι είναι εξωπραγματικά τέλειες. ειδικά όταν μπαίνει το φλάουτο σταματάει ο χρόνος.

In the cage

όχι ρε γμτ ήμουν σίγουρος ότι είναι κάτω από 8, που ούτε καν το κοίταξα

θα μπορούσε να μπει στην θέση του epping forest, γιατί 4 από έναν δίσκο είναι πολλά

Technically, “με πουστιά” :stuck_out_tongue:

και να κλάνει ο banks για μισό λεπτό, μέρος του κομματιού πρέπει να το θεωρούμε :stuck_out_tongue:

Είναι το αγαπημένο μου κομμάτι της περιόδου, πολύ χάσιμο οι στίχοι, θα το χώραγα και αν δεν έκλανε, θα έβαζα κανένα γιουτιούμπ βίντεο που έχει σιωπή στο τέλος :lol:

Firth of Fifth και από εμένα. Στα σημεία από το The Cinema Show

Ντεκαρντ τι πας και ανοίγεις,πανε για ποδηλατάδα

Αναμεσα στα δυο αντικειμενικά καλύτερα και γω,με ταση(:wink: προς το Μουσικό Κουτί

εριξα musical box, ειναι απο τα πιο αγαπημενα ever!!!