Gevende,Sancho003,Circassian@AN17/10

Την Πέμπτη 18 Οκτώβρη στο Αν, θα εμφανιστούν οι Τούρκοι ψυχεδελοροκοφολκάδες Gevende. Μαζί τους οι Circassian και οι Sanch003. αφίσα, δελτίο τύπου κτλ εντός ολίγων ημερών. Ζήτω ο σουλειμάν ο μεγαλοπρεπής:p

Να και το αφισάκι. Πως σας φαινεται??

η αφίσα καλή είναι, γιατί να φύγουμε μετά τα μεσάνυχτα δεν καταλαβαίνω, δε το πάτε 6Dogs να σας διώξουν για να μπουν οι άφτερ? :slight_smile:

ε μια χαρά μετά τα μεσάνυχτα θα ξεκινήσει το άφτερ μπέρνερ :stuck_out_tongue:

Κυκλοφόρησε το 2ο ep των circassian με την υποστήριξη της spinalonga records. τσεκάρετε


το βρίσκουμε σε κανα ρυδμ? μαζί με το τίκετ?

α σορυ δεν το διευκρίνισα, είναι καθαρά ιντερνετική κυκλοφορία ( δλδ δεν κόπηκε σε cd ή βινύλιο). όσον αφορά τα εισιτήρια για τη συναυλία , δεν έχουμε προπώληση.

Ανατροπές. Λόγω της απεργίας η συναυλία θα γίνει μια μέρα νωρίτερα, δλδ την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου. Επίσης το κόψαμε σε cd το ep των circassian μιας και το ήθελε ο mindcrime :stuck_out_tongue: Α! μαζί με τους Sancho θα εμφανιστεί και ο drummer των Monovine.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Spinalonga Bulmus presents
Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012 / An Club

Gevende
Sancho 003
Circassian

Αγριεμένα σαπάκια επιστρέφουν από καυτά κλίματα ή αλλιώς η Spinalonga Records παρουσιάζει την επιστροφή των Τούρκων Gevende στην Αθήνα. Μαζί τους οι Sancho 003 και οι Circassian θα συνθέσουν ένα μωσαϊκό ήχων της ανατολικής Μεσογείου, φιλτραρισμένο από τις μουσικές εμμονές της Δύσης.

Gevende
Με βάση την Κωνσταντινούπολη και με δύο δίσκους στο ενεργητικό τους, οι Gevende έχουν γυρίσει όλο τον κόσμο κι έχουν κάνει αίσθηση με τις ζωντανές τους εμφανίσεις, που βασίζονται στον έντονο συναισθηματισμό και την αυτοσχεδιαστική δεινότητα. Είναι δύσκολο να κατηγοριοποιηθούν, καθώς πλέκουν δεξιοτεχνικά ψυχεδέλεια, ροκ και τζαζ με την μουσική παράδοση της ευρύτερης Μεσογειακής λεκάνης. Όσοι έζησαν την αξέχαστη συναυλία τους στο AN club τον Απρίλιο του 2008, γνωρίζουν.

Sancho 003
Οι ηλεκτρο-ψυχοτρόποι Sancho 003 -το πειραματικό ντουέτο των Σιώτα, Παντέλη- έχουν κάνει αίσθηση από το 2009 με το καταπληκτικό τους ντεμπούτο We buy gold. Γνωστοί για τις συνεργασίες τους (Αγγελάκας, Θ. Παπακωνσταντίνου, Μπάμπης Παπαδόπουλος κ.ά.), οι δυο μουσικοί καταφέρνουν με την χρήση ενός βιολιού και μιας ακουστικής κιθάρας να δημιουργούν έναν μαγευτικό συναισθηματικό κόσμο, χτισμένο πάνω σε μια σειρά από loops και μια πληθώρα ήχων. Συνεργάστηκαν με τη χορευτική ομάδα Sinequanon, με τους οποίους ταξίδεψαν σε διάφορα μέρη του κόσμου. Αποκύημα αυτής της συνεργασίας, ήταν ο δεύτερος δίσκος τους Muzga, ο οποίος κυκλοφορεί ήδη από την Inner Ear. Μαζί τους θα εμφανιστεί ο Σωτήρης Ντούβας (Monovine) στα τύμπανα.

Circassian
Κινούμενοι μεταξύ ψυχεδέλειας, ποπ ιδιωματισμών και ανατολίτικων δρόμων, οι Circassian είναι ένα θανατερό psy-ρεμπετο-σερφ γκρουπ από την Αθήνα. Το 2ο EP θα κυκλοφορήσει σύντομα διαδικτυακά και ελεύθερα με την υποστήριξη της Spinalonga.

8 ανοίγουν οι πόρτες
8 ευρώ είναι κι η είσοδος
Η συναυλία ξεκινά στις 9 αυστηρά γιατί είναι και Τετάρτη .

Τσεκάρετε το short film των Gevende :
http://www.youtube.com/watch?v=quZwwts2lcc

Γενικότερα info για τα γκρουπ :
Gevende www.gevende.com , www.myspace.com/gevende
Sancho 003 http://www.myspace.com/sancho003, http://sancho003.blogspot.gr/
Circassian http://www.facebook.com/pages/Circassian/199199250098036
www.spinalonga.net
https://twitter.com/Spinalongarecs

thanx! θα απεργήσουμε σαν άνθρωποι, γιατί μετά από πορεία δεν αντέχεται ορθοστασία στο ΑΝ… :smiley:

είναι μπαντάρα οι gevende λέμε…οκ είναι τουρκαλάδες καταλαβαίνω αλλά http://www.youtube.com/watch?v=fxkGf5oz3Sc&feature=related

επίσης όσοι ακούτε στα κρυφά μπάμπη παπαδόπουλο, θανάση παπακωνσταντίνου, αγγελάκα, λαικεδέλικα τότε να ρθείτε να δειτε τον βιολιστή Σιώτα ( το 1/2 των sancho003)

και εννοείται να δείτε τους σιρκάσιαν που τους βγάλαμε το ep σε cd επειδή το ζήτησε χρήστης του φόρουμ του ρόκιν :!:

α ναι και η νέα αφίσα με την σωστη ημερομηνία!

Ωραία χθες με εξαίρεση βέβαια το μουρμουρητό που ειδικά στους Sancho ξενέρωσε όσους ήθελαν να ακούσουν…

α και thanks για το cd! :smiley:

Μερικά βιντεάκια:
SANCHO003 ?[B][U]los dos aguas[/U][/B]
GEVENDE -[B][U]baboyin[/U][/B]
CIRCASSIAN [B][U]live at An club[/U][/B]