Χθες είχα μετακόμιση… Και σήμερα άκουσα μόλις το Hunter’s Moon. Τι κομματαρα είναι αυτή??? Πόσο έπος η lead μελωδία που αποτελεί ουσιαστικά το ριφφ? Τα σπάει ο Tobias. Αναμένουμε κι άλλη δισκαρα μάλλον ε.
Πόσο κολλητικο είναι κ αυτό το γαμωτραγουδο
αυτή η μελωδία είναι όλο κι όλο που έχει. ολο το υπόλοιπο είναι βαρετό. αλλά ντάξ, τώρα είναι κάτι σαν τον αι βασίλη, δεν το ξεφορτώνεσαι - απλά δεν σε κόφτει κιόλα.
Μπορεί να είναι το πρώτο τέτοιο ξεκάρφωτο single-άκι των Ghost που δε μου άρεσε.
Συμπαθές το κομμάτι. Ωστόσο τώρα είδα πως θα είναι στο soundtrack του Halloween Kills. Αναρωτιέμαι αν θα ακούγεται και μέσα στην ταινία.
Καθε φορα που ακουω το τραγουδι το λατρευω ολο και περισσοτερο
“The Ghost Effect”
Πολυ καλό και το Hunter’s moon. Ο Papa ξέρει να γράφει ωραία τραγούδια και αυτό μου αρκεί.
λιβερπουλαρα ο τομπιας
εξωφυλλάρα για μια ακόμη φορά
Συμπαθητικό αλλά δεν τρελλάθηκα κιόλας. Έχω ακούσει καλύτερα από αυτούς.
Θα ήθελα όμως να το έκαναν διασκευή οι Metallica και να ακούσω το βασικό ριφφ με τις κιθάρες του Hetfield και τη φωνάρα του. Νομίζω θα είχε ενδιαφέρον
Την ποια του Hetfield?
Αυτή που έχει τέλως πάντων. Εκεί κόλλησες;
Φιλελεδες οπαδοί των Iced Earth αγαλιάζουν στην συμφωνία τους για την φωνή του Hetfield , όντας οι δύο άνθρωποι στον κόσμο που δεν την βρίσκουν και τίποτα ιδιαίτερο. Το ροκιν προσφέρει τα πάντα
Τους αιςντερθ δεν θα τους πιάνεις στο στόμα σου, τους αιςντερθ
Φιλιλέδες… χαχαχαχαχα Δεν υπάρχεις ρε φίλε
Με μια… αυτιά μοιάζει τόσο μα τόσο τυπικό που λες και θα ξεχαστεί στο λεπτό. Και ξαφνικά διαπιστώνεις πως δεν λέει να φύγει από κεφάλι σου για τις επόμενες 2 ώρες.
Κάτσε βρε να περάσουν οι δύο ώρες και θα το ξεχάσεις…
Κάτι τέτοιο έπαθα και εγώ με το square hammer Μόνο που δεν μου κόλλησε για ώρες αλλά για χρόνια