Giant Squid

To προηγούμενο ήταν πιο πολυσυλλεκτικό, αυτό εγκλοβίζεται λίγο με τα βιολιά και τα τσέλα. Όπως και να 'χει, είναι μπαντάρα, με καλλιτεχνικό όραμα, ό,τι κάνουν είναι μελετημένο, δεν τους φοβάμαι.

Εγω παντως το ταξινομησα ως το τριτο αγαπημενο μου δισκο του 2011 και με εκανε να ακουσω και τους αλλους δισκους.

παρομοίως, και για μένα εύκολα στην πρώτη δεκάδα του '11. γενικά είναι κατά πολύ απλούστερο σε δομή από το Ichthyologist, αρκετά πιο κοντά στο πρώτο άλμπουμ, αλλά έχει μια απίστευτη ροή που κάνει τα 35 λεπτά του να φαίνονται ακόμα λιγότερα. παρόλο που δεν έχει την ποικιλία των οργάνων που είχε το Ichthyologist, το τσέλο της Τζάκι (των Grayceon) είναι πρωταγωνιστικό και όντως καλύπτει τα πάντα, κάποιες φορές ακόμα και την κιθάρα, πράγμα που ίσως χαλάσει κάποιους. τρομερό δέσιμο πάντως η μπάντα, απίστευτη μουσικότητα οι συνθέσεις, διαμαντάκι γενικώς…

αγαπημένο: http://www.youtube.com/watch?v=7_FEBR3bL5o

Φοβερη και αυτη η κυκλοφορια τους.
Δεν απογοητευει η μπαντα.

Εξαιρετικα,χαιρομαι που απ’οτι λετε οι περισσοτεροι συνεχιζουν στα υψηλα επιπεδα των 2 προηγουμενων.Θα το λιωσω μεσα στις επομενες μερες κι εγω.

Παντως μου φανηκε πολυ περιεργο που κανεις δεν το ειχε αναφερει.Αισχος Μανο,Ντεθστερ και λοιποι καλαμαρακηδες.

Χαθηκε καπου στις νεες/καλυτερες κυκλοφοριες θρεντ.

Στις 18 Οκτωβριου κυκλοφορει το νεο τους full length,Minoans, δωσαν στη δημοσιοτητα εξωφυλλο και tracklisting.

1. Minoans
  2. Thera
  3. Sir Arthur Evans
  4. Palace of Knossos
  5. Sixty Foot Waves
  6. Mycenaeans
  7. The Pearl and the Parthenon
  8. Phaistos Disc

Their fifth studio album, MINOANS sees the avant-garde band at their most refined, focused, and vital, as they fully embrace their Mediterranean leanings and lyrically excavate one of the earliest civilizations known to history; examining how the aquatic demise of these ancient proto-Greek people may foretell our own.

MINOANS is crushingly heavy, exotically beautiful, and unapologetically musical; GIANT SQUID’s finest hour to date.

Δε μ αρεσε και πολυ το εξωφυλλο.

Βασικά το εξώφυλλο γαμάει.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι στο αντίστοιχο νέο που ανέβασε το πρωί το ρόκινγκ, έκανε από κάτω κόμεντ ο ίδιος ο Aaron Gregory. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα πώς το βρήκε. =/

"I hope the Greeks are stoked about GIANT SQUID’s new album, which is essentially about Greece. "

Μεγάλη μπάντα. Λιγο ιδιαίτερο το εξώφυλλο αλλά αν έχει την γνωστή ποιότητα των Giant squid θα μιλάμε για δισκάρα. Ξέρουμε τίποτα για preorder?

Μπορεις να κανεις απο το site τους
http://giantsquidlives.com/

10 δολλαρια κανει το cd, αλλα με τα shipping fees παει στα 21,5.

Εχουμε νεο κομματι λοιπον.

–ρε γαμαει ρε

Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο δίσκο (ever) που να καταπιάνεται με τον προϊστορικό/προ-ομηρικό ελλαδικό χώρο (όχι “Ελλάδα” ρε Giant Squid!). Points for insane originality.

Ψιλοαδιάφορο το κομμάτι πάντως.

με μια ακροαση προχθες και εμενα δε μου πολυαρεσε. Το τσελο σαν να το εχω ξανακουσει και τα φωνητικα λιγο οφφ. :confused: Τον δισκο συνεχιζουμε να τον περιμενουμε με ανυπομονησια ομως.

Το κομματι μια χαρα γαμαει.Ειδικα το τελευταιο 2λεπτο του.