Σε ολες μα ολες τις σχεσεις … παντα οταν ληγουν υπαρχουν τραυματα ψυχικα , σε αλλους κλεινουν πιο ευκολα , σε αλλους οχι τοσο .
Δλδ σε μια σχεση αν τα δωσεις ολα μα ολα , και ληξει αδοξα και οχι απο την μερια σου θα πληγωθεις παρα πολυ … π.χ. εγω στην προηγουμενη σχεση μου που η διαφορα ηταν 3 χρονια … οταν τελειωσε ειχα τοσο “Χαθει” που εκανα μηνες για να ορθοποδησω … το αποτελεσμα ειναι οτι “επεζησα” και βγηκα πιο δυνατος …
και εκει ερχεται αυτο που λεμε “το οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο”.
Ολα λειτουργουν και ολα δεν λειτουργουν … αυτο εχει να κανει με αυτους που ειναι μεσα σε ολο αυτο , που το ζουν και το βιωνουν . Αν και οι δυο θελουν και δεν τους νοιαζει παραπανω τιποτα , πολυ πιθανον να λειτουργησει .
Βεβαια παραγοντας καθοριστικος σε τετοιου ειδους σχεσεις ειναι και το περιβαλλον ειτε αυτο ειναι οικογενειακο , ειτε φιλικο … που πολλες φορες πιστευω παιζει καθοριστικο ρολο στην διαλυση μιας σχεσης , ειτε αφορα ην διαφορα ηλικιας , ειτε οχι .
Μου έχει τύχει να έχω διαφορά 11 χρόνια με την σχέση μου αλλά περνάω πολύ καλύτερα απο οποιαδήποτε άλλη είχα στο παρελθόν…Τώρα για το πόσο θα πονέσει όταν τελειώσει δεν το γνωρίζω ακόμα.Σίγουρα ξέρω πως έχω πονέσει πολύ και με το τέλος μιας μεγάλης σχέσης που δεν ύπήρχε διαφορά ηλικίας.Οπότε δεν νομίζω πως η ηλικία παίζει ρόλο σε αυτό αλλά το πόσο πολύ έχεις δεθεί με τον άλλον. :roll: :roll: :roll:
Πάρα πολύ σωστά… Σ’εμένα βγήκε αληθινή η ρήση ‘’ ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό’’, όπως και ότι ‘’ κάθε εμπόδιο είναι για καλό’’. Σηκώθηκα όρθια και δυνατή και πλέον ξέρω πού πάω. Γνώρισα τον κατάλληλο για μένα και είμαι πολύ καλά κοντά του. Αυτά, πάτερ.
ma i dekaetia den ine diafora…
emeis dld ti na poume?? :lol:[/quote]
8O lolen!
Btw,πιστευω πως δεν παιζει ρολο η ηλικια αλλα το μυαλο του καθε ανθρωπου.Οσο μεγαλη διαφορα ηλικιας και να υπαρχει,αν υπαρχει πραγματικος ερωτας και δυο ανθρωποι περνανε καλα μαζι τοτε δεν νομιζω να υπαρχει κανενα προβλημα.
Thanks για τη συμβουλή!Μην ανυσηχείς ξέρω να προστατεύω τον εαυτό μου γιατί πολύ απλά έχω ζήσει παρόμοια κατάσταση με φίλη μου.Υυπήρχε διαφορά 16 χρόνια και κόλλησε μαζί του.Μεγάλος κόπανος όμως,την βρήκε μικρή και της φέρθηκε πολύ σκάρτα…
Κάτι παρόμοιο έπαθα κι εγώ, γι’ αυτό σου είπα να προσέχεις. Μου κόστισε πολύ, αν και δεν είχε προχωρήσει το θέμα, σε σημείο να αφήσω να μείνω πίσω στις σπουδές μου και γενικά ήμουν αλλού για πολύ καιρό… Έμαθα όμως, και τώρα ακούω και το μυαλό μου, όχι μόνο την καρδιά…
Όλοι παθαίνουμε κάποτε ένα ισχυρό σοκ!Εγώ ευτυχώς μετά από ένα τρελό κόλλημα(2 χρόνια!!!) και μετά από ότι μου έκανε έμαθα να είμαι δυνατή και πλέον έχω πάρει το χρίσμα της αναισθησίας…Μερικές φορές κάποιοι δεν αξίζουν θυσίες
Πριν 5 χρόνια μου έτυχε να έχω παράλληλη σχέση με μια 18αρα και με μια 38αρα… Εγώ ήμουν κάπου ανάμεσα ηλικιακά…
Φανταστείτε τι πέρναγα… Η μια μου έλεγε να γυρίσουμε νωρίς σπίτι το βράδυ (γιατί θα φώναζε ο μπαμπάς της), ενώ η άλλη ήθελε να γυρίσουμε νωρίς γιατί γκρίνιαζε η 18χρονη κόρη της…
Βασικά η ωριμότητα δεν εξαρτάται από την ηλικία, ωστόσο η ηλικία δημιουργεί τεχνικά προβλήματα…
Πιστεύω ότι τα ζευγάρια δεν πρέπει να έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας, χωρίς βέβαια αυτό να είναι απόλυτο…
Πριν 5 χρόνια μου έτυχε να έχω παράλληλη σχέση με μια 18αρα και με μια 38αρα… Εγώ ήμουν κάπου ανάμεσα ηλικιακά…
Φανταστείτε τι πέρναγα… Η μια μου έλεγε να γυρίσουμε νωρίς σπίτι το βράδυ (γιατί θα φώναζε ο μπαμπάς της), ενώ η άλλη ήθελε να γυρίσουμε νωρίς γιατί γκρίνιαζε η 18χρονη κόρη της…
[/quote]
Το ενδεχόμενο να ήταν κόρη της η 18χρονη που είχες παράλληλη σχέση το σκέφτηκες? 8O :lol:
gia na sygkrotithoume ligaki… kat arxas kapou pire to mati mou, pou rotisate gia tin diafora ilikias sta zevgaria…skeftomai, ego 30…aftos 54… den einai kai toso kako…tha xei istories na mou diigithei…den exo provlima me tin diafora ilikias…oso krataei kali symperifora apenanti mou kai den einai karagypsy esoterikoeksoterika, me alla logia, exeis tin thea dipla sou, ftiaksou ligaki…mi vgaineis letsos ekso me papoutsia laikis kai zoni peripterou…kata ta alla, oi teleftaioi antres pou exo gnorisei, den me apogoitevoun katholou…ftiaxnei i katastasi siga siga…kai oooooooooloi oi kaloi xorane… :lol: :lol: :lol: