Είδα τους Guns το 2006 στη Μαλακάσα και αναρωτιέμαι πραγματικά αν κάποιος που τους είχε δει τότε μπορεί να εύχεται/ασχολείται με την αυθεντική επανένωση. Δε νομίζω η πρώτη σύνθεση να 'πιανε ποτέ τέτοια απόδοση.
Δεν νομιζω να 'ναι το θεμα η αποδοση.
Το θέμα είναι να βλέπουμε τις αυθεντικές φάτσες στη σκηνή? Κι οι νότες έρχονται μετά?
Το θεμα (για μενα) ειναι οτι τους Γκανζ του τωρα τους ειδα, μ’αρεσαν πολυ, οκ, αλλα σιγουρα παραμενει οπως σε ολους τους Γκανζ φανς η επιθυμια/απωθημενο για το αυθεντικο σχημα. Πιστευω πως και λογω χημειας, αυτο σαν αποτελεσμα θα ηταν απογοητευτικο ισως σημερα, αλλα δεν θα ηταν ασχημα.
Αφου ομως ματαια γινεται ολη αυτη η κουβεντα, τι το κουραζουμε.
Μου αρκεί πως αναγνωρίζεις αυτό. Όταν ένα συγκρότημα οδηγείται από έναν, στο 99% των περιπτώσεων οι session-άδες εκπληρώνουν καλύτερα το προσωπικό του όραμα.
Μη μου πεις τωρα οτι το scom για παραδειγμα ο finck το επαιξε καλυτερα απο οτι το παιζει ο slash.Η επανενωση δεν εχει να κανει περισσοτερο με την αποδοση και με το αν θα παιζουν καλυτερα η οχι απο το τωρινο line up,περα του οτι ειναι απωθημενο πολλων φαν εχει να κανει πιο πολυ με το γεγονος καθεαυτο,original GNR,τα λεει ολα αυτο.
Και γιατι να μην επιθυμει καποιος επανενωση,ασχετα εαν δεν προκειται να γινει ποτε κατα τα λεγομενα του Axl.
+1 Οι νεοι ειναι ωραιοι αλλα οι παλιοι ειναι αλλιως!!!:):)
Κοιτα να δεις επειδη το εχω κανει θεμα αρκετες φορες,καλοι οι νεοι,κανουν ενα καλο συνολο μεταξυ τους αλλα οπως εχω τονισει ,εμενα προσωπικα απο τη στιγμη που διαλυθηκαν οι gnr και ο Αxl αποφασισε να συνεχισει με αλλα μελη, δεν εκανε τις καλυτερες επιλογες-οσο αναφορα την επιλογη των νεων μελων- εκεινες που θα κρατουσαν το συγκοτημα σε αναλογο επιπεδο με αυτο που ηταν πριν βαρεσουν διαλυση.
Καλος ο thal,καλος ο finck,καλος και o stinson,ποσο καλοι ομως για το βεληνεκες μιας μπαντας που ακουει στο ονομα GNR?Περιμενα μια καλυτερη συνθεση απο τον Axl,πιο ποιοτικη,δεν μπορω αυτη τη στιγμη να πω ποιους θα μπορουσε να ειχε παρει αντι για τον thal,τον finck κλπ,σιγουρα ομως πιστευω πως υπηρχαν καλυτερες επιλογες.:-k
Καταλαβαινω τι εννοεις, αναλογα με τον κιθαριστα που εχεις καθοριζεται και ο ηχος του γκρουπ, οπως για παραδειγμα με τους Finck, Τhal , Buckethead οι GN’R ακουγονται κατα βαση industrial αλλα διατηρωντας τον hard rock και blues ηχο των παλιων GN’R.Αντιθετως αν ειχε στη θεση τους για παραδειγμα τους Βlackmore, Iommi, Page -οι οποιοι δεν εκαναν αξιολογη solo καριερα- τοτε θα μιλουσαμε για την καλυτερη εξελιξη συγκροτηματος ever!!!
ποτε και για κανενα λογο reunion, εκτος αν μιλαμε για reunion με το buckethead η με το robin μολις τελειωσει η περιοδεια με τους ΝΙΝ.
Αυτο δεν το καταλαβα,τι σε χαλαει αν γινοταν reunion?:-s
Προς το παρον, οι GnR σκεφτονται συναυλιες σε σταδια…
Ως συνηθως πλεον τους λεω ως ο Αxl και η παρεα του περισσοτερο παρα ως GNR γιατι πολυ απλα αυτη την εντυπωση μου δινουν.
κατα τη γνωμη μου δε θα ειχε κανενα νοημα να γινει reunion απο ανθρωπους που δεν αντεχει ο ενας τον αλλον απλα για τα λεφτα και για να ικανοποιηθουν οι οπαδοι. για μενα ο Αξλ ειναι σε εντελως αλλη φαση μουσικα απο τους υπολοιπους. εν ετει 2009 μου κανει πολυ περισσοτερο η καινουργια μπαντα (πες τους Αξλ και η παρεα του αν θες, εγω τους λεω Guns N’ Roses).προλαβα και ειδα τους old guns το 93 οποτε δεν εχω καμια πρεμουρα εγωιστικη να τους δω προτιμαω να περιμενω πραγματικα καλους δισκους οπως το chinese democracy.
Aυτό ειναι αληθεια!!! Ο AXL μονος του έκανε εναν εκπληκτικο δισκο στα μέτρα των GN’R που ακουγεται ολοκληρος και οχι ενα τραγουδι που θα ξεχαστει τον αλλο χρόνο, και προσωπικα δεν το θεωρω σολο δισκο του AXL γιατί αν εβγαζε πραγματικά σόλο δισκο θα περιειχε πολλα ορχηστρικα και τραγουδια σε στυλ Freddie Mercury, Elton John,Billy Joel κ.α. και σιγουρα θα είχε ιδιαιτερο ενδιαφερον ένας τετοιος δισκος.
Βεβαια καλο θα ηταν ενα reunion με τους παλιους, έτσι για την ιστορια, να ξανακανουν μεσα στη νεα χιλιετια sold out το Wembley Stadium!!!
1)Μου άρεσε πολύ το Chinese Democracy
2)Θα γούσταρα τρελά reunion
3)Έλα όμως που δεν θα γίνει
+1 στον vrikolakhs…
Εχει καταντησει γελοιο το ολο σκηνικο με τους τυπαδες ρε παιδια…
Σε 11 Χρονια μπορει και να κανουν κανα Reunion
Αυτο ναι εννοειται οτι για τα ματια του κοσμου και για τα λεφτα μονο να μην γινει ποτε reunion,εγω αναφερομουν περισσοτερο σε ενα ενδεχομενο του στυλ να κατσουν και να συζητησουν μεταξυ τους,να λυθουν καποιες παρεξηγησεις και αν θελουν να κανουν ενα reunion και γιατι οχι νεο αλμπουμ,δεν θελω επανεσυνδεση στυλ zeppelin για 5-10 συναυλιες γιατι θα ειναι σκετη κοροιδια.
Εδω φαινεται οτι ειναι η μεγαλυτερη δυσκολια και γιάυτο δεν προχωραει το reunion διαφορετικα αν ηταν μονο για τα λεφτα πιστευω οι GN’R δεν τα εχουν τωρα τοση αναγκη καθως οι δισκοι τους (ολοι οι παλιοι) ακομα πουλανε περισσοτερο απο νεους δισκους αλλων καλλιτεχνων.Για παραδειγμα μόνο το Greatest Hits (xωρις ουτε ενα νεο τραγουδι) στην Αμερικη πουλησε όσο τα τελευταια 4 στουντιο αλμπουμ των Bon Jovi!!!:-k
Οσοι απο τους οπαδους των GNR ανησυχουμε για το ποτε θα γινει reunion…ο Slash ηδη ετοιμαζει τους διαδοχους του για να τον αντικαταστησουν…οταν γινει το reunion…:lol::lol: Ετσι υπαρχει μια ελπιδα να δουμε slash στους GNR…
ΥΓ Εχει πορωθει ηδη το νιανιαρο δεξια…8)