G'n'R Reunion?

Μιλάω για τον Duff

Μιας και ο Axl δεν εχει μιλήσει ποτε οτι θελει να γινει reunion ας δουμε την αποψη του.

15 Αυγουστου 2002 (Επισημη ανακοινωση με συνέντευξη του Axl): Παραθέτω την τελευταία πρόταση.

For the fans to attempt to condemn me to relationships even only professional with any of these men is a prison sentence and something I wouldn’t wish on my worst enemy. I’d say my parole is nearly over. I’m practically a free man and if you don’t like it you’ll have plenty of time to get used to the idea.?

[-X Δεν νομιζω να υπαρξει reunion…Εγω προσωπικα θα τ ηθελα παααααααααααααααααααρα πολυ αλλα δυσκολο…

Αν και ειμαι ασχετος με τα GnR gossips, η εκτιμηση μου ειναι οτι το reunion ειναι σχεδον βεβαιο. Το ποσο θα κρατησει ειναι αλλη ιστορια…

Για τα επομενα 5-10 χρονια δεν θα γινει σιγουρα reunion

Eπειδη πατωσε το Libertad μιλανε ολο για reunion ενω στην αρχη που πηγε καλα το contraband κ πηρανε κ grammy ακουσατε κανεναν να μιλαει για reunion?

Πριν βγουν ολα τα cd που εχει σχεδιασει να κυκλοφορισει ο Axl δν θα γινει μαλον reunion…τωρα θα μαθετε την τελειομανεια του Axl? :stuck_out_tongue:

πάντως το Libertad πουλάει καλύτερα από το Chinese Democracy και είναι καλύτερο του Contraband, καθώς και των τραγουδιών του Axl που έχουν leakάρει, χωρίς αυτό να λέει κάτι.

Επίσης, αυτή η σιγουριά και το “λακονίζειν” των 3-4 δηλωμένων οπαδών του Axl (ο Maiden αποτελεί την εξαίρεση) είναι πολύ ψαγμένο - ψαρωτικό, του στυλ “πριν κανα μισάωρο με πήρε ο Axl”…

Για την ωρα ο Axl εχει σημαντικοτερα πραγματα να ασχοληθει…

"Οι τεράστιες φωτιές που χτύπησαν το Malibu έφτασαν μέχρι και το σπίτι του Axl, το οποίο ευτυχώς την γλύτωσε με ελάχιστες ζημιές, ενώ λέγεται ότι κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του Flea (μπασίστα των Red Hot Chili Peppers) αξίας άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων και ο διάσημος μπασίστας γλύτωσε την τελευταία στιγμή.

Κάντε κλικ στο link που ακολουθεί για να δείτε ένα ρεπορτάζ στο οποίο μιλάει η Beta (φίλη του Axl) για το πως ο Axl έσβηνε τις φλόγες με μια μάνικα…"

http://cosmos.bcst.yahoo.com/ver/250.1/popup/index.php?cl=5175438

πηγη: gunsnroses.gr

εκτός από τα τραγούδια και οι φίλοι του Axl είναι σε πειραματικό επίπεδο (Beta) :cold:

έλεος ρε παλικάρι που θα διαβάσουμε πως έσβηνε με τη μάνικα φωτιές ο Axl.

δλδ τα προηγούμενα χρόνια που ξυνόταν έριχνε κανά τηλεφωνάκι?

Για να δουμε. 5 χρονια ειναι πολλα… ή μαλλον 6-7;

Το χρημα αλλαζει ευκολα πολλες γνωμες.

Δεν νομιζω να εχουν αναγκη απο τα λεφτα… :wink:

Συμφωνω με τον Boromir… Δεν θα δεχτει ο Axl για επανενωση τωρα… Μπειτε λιγο στην θεση του… Να ειστε τοσα χρονια και να δουλευετε για ενα cd. Να εχετε ακουσει και να ακουτε συνεχεια απο ολους να σας βριζουν… Δεν θα θελατε να βγαλετε αυτο το cd για να δειξετε στους αλλους οτι παρτε τα @@@δια?

Εχει κατι που ολοι το εχουν εγωισμο… Περα οτι το ειχε χρονια τωρα λογικα θα εχει χτυπησει κοκκινο…:stuck_out_tongue:

Μα δεν ειπε κανεις οτι δε θα βγει πρωτα το C-Demo-cracy. Απλα συμφωνησα με τον Outshined επειδη κατα καιρους βλεπω διαφορους χρηστες που πετανε αρκετα καυστικα σχολια με το που βγει μια δηλωση. Εγω παλι δε μου αρεσει να ειρωνευομαι, και αν ειναι να γινω καυστικος προτιμω να το αιτιολογήσω. Με τον Μπορομιρ δεν εχω τπτ, δε το ξερω το παλικαρι, απλα εμενα μου χτυπα λιγο ασχημα ρε αδερφε. Πιστευω εχω το δικαιωμα μετα με τη σειρα μου να γινω κι εγω λιγο καυστικος.

Επισης οσον αφορα τα φραγκα, ποτε μη λες ποτε. Πριν απο ενα χρονο ειχα βαλει στοιχημα με γνωστο user του φορουμ οτι οι Led Zeppelin θα κανουν reunion για touring, κατι που πλεον ειναι σχεδον βεβαιο απ οτι δειχνει.

Γενικα περιμενω τα παντα μιας και οταν το δολαριο / ευρω / κτλ μπει στη μεση, οικογενειες χαλανε, κυβερνησεις πεφτουν, κιθαριστες αλλαζουν τις δηλωσεις τους. Και τελος… τα λεφτα ποτε δεν ειναι αρκετα φιλε μου. Εγω πιστευω πως οτι γινει εχει προμελετηθει εδω και καιρο. Οι κινησεις των γκρουπ που μεταφραζονται σε εκατομμυρια εισφορων δεν ειναι τοσο τυχαιες οσο θελουμε να πιστευουμε.

@Boromir:
Φυσικά, δεν περιμένω να γίνει reunion άμεσα!
Πρώτα θα βγεί το “Chinese…” και ίσως και τα υπόλοιπα και μετά βλέπουμε!
Δεν είπα κάτι διαφορετικό! :wink:

Εγώ εστιάζω αλλού! (για να απαντήσω και στην δήλωση του Axl που έβαλες!)

Ξέρουμε πολύ καλά ότι για πολλά χρόνια ο Steven έβριζε τον Axl, o Slash τον κατηγορούσε για πολλά, ο Duff το ίδιο, ο Izzy είχε ψιλοχαθεί και ο Axl δήλωνε και αυτός ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα για reunion!

Όλα αυτά όμως το 2000, το 2001, το 2002! Εντάξει και κάποια λίγο πιο πρόσφατα!

Έχουν περάσει χρόνια όμως!

Θα μπορoύσα και εγώ να ποστάρω δηλώσεις του Slash όχι από το 2002, αλλά από το 2004 ή το 2005, που έλεγαν τα χειρότερα!

Το έχω ξαναπεί πολλές φορές!
Από τη στιγμή που o Steven, o Duff και ο Slash μέσα σε λίγους μήνες και όλα αυτά μέσα στο 2007, αλλάξανε 100% την εχθρική τους στάση και μιλάνε για κάποια reunion shows, προσωπικά το βρίσκω πολύ σημαντικό! :yes:

1. Δεν με νοιάζει να είναι μόνιμο reunion! Mόνο συναυλίες θέλω και
  2. Δεν με νοιάζει να γίνει αυτό σύντομα (ξέρω ότι δεν θα γίνει σύντομα!), αλλά όταν οι 4 ήταν αρνητικοί για χρόνια και τώρα λένε κάθε τόσο “ναι! θα ήταν πολύ καλά να κάναμε μερικα shows μαζί!”, ε αυτό σε ποιόν οπαδό των Guns δεν θα έδινε χαρά; :dunno:

@Outshined:
Eντάξει, ένα νέο πόσταρε ο Boromir, δεν νομίζω ότι χρειάζενται τα “έλεος” κ.τ.λ. :-s

Όσο για την Beta, είναι η οικονόμος του Axl και θεωρώ λάθος που αναφέρεται στο ελληνικό site ως “φίλη” γιατί συγχέονται κάπως τα πράγματα… :roll:

Πάνω σε αυτό, διάβαζα πριν λίγο στο blabbermouth κάποια σχόλια!
Ως συνήθως έχουν πολύ γέλιο!
Ένα από αυτά, αναφέρει τον Sebastian Bach και την συνήθειά του τώρα τελευταία να υπερασπίζεται ή να μιλάει γενικότερα για τον Axl:

“How long will it be before Sebastian Bach posts a statement that Axl fights fire like a wild motherfucker?”
:lol:

@Angmar:
Έτσι ακριβώς! :thumbup:
Πολλοί (και αγαπημένοι) λέγανε κάθετο όχι σε reunion (Iron Maiden, Judas Priest και δεκάδες όλοι), αλλά όχι απλά κάνανε, αλλά μας πήραν τα μυαλά για τα καλά με την επιστροφή τους!
Βέβαια, το reunion των Guns είναι από τις περίπλοκες περιπτώσεις, αλλά παρόλα αυτά, τα πράγματα μεταξύ τους δείχνουν σημαντικά σημάδια βελτίωσης!

Θα πέθαινα να δώ τη φάτσα του Axl όταν ο Steven του έλεγε τον περασμένο Φεβρουάριο “Άντε, πότε θα κάνουμε κανά reunion;”, οι new GN’R από δίπλα συμφωνούσαν και ο Axl μουρμούριζε… :lol:

Φιλε Maiden1979 μεσα σε αυτα τα χρονια που εχουν μεσολαβησει ας πουμε απο την δηλωση που αναφερθηκε εδω, 2002, οι Slash και Duff συνεχισαν μηνυσεις για δικαιωματα κλπ…
Αρα μπορει αυτο να ειναι αλλο ενα πραγμα στο μυαλο του Αxl, υποθετω, για να εχει ακομα τις ιδιες αντοληψεις και στασεις στο συγκεκριμενο θεμα της επανενωσης…

Angmar ελπιζω τλχ το στοιχημα να περιειχε λεφτα γτ απ οτι φαινεται θα το κερδισεις…:lol: :stuck_out_tongue:

Τροπος του λεγειν ηταν. Δε μπηκε καποιο στοιχημα, ακριβως επειδη και οι δυο θεωρουσαμε πολυ πιθανο εως βεβαιο οτι θα γινει καποια στιγμη reunion. :lol:

Μολις το ειδα αυτο οποτε θα σου απαντησω εστω και λιγο καθυστερημενα.

Σκληρα ναρκωτικα δεν εκανε σε καμμια περιπτωση, τον προσεχαμε 24/7 (που λενε και οι φιλοι μας οι αμερικανοι…)

Τωρα ενα τσιγαριλικι δεν λεει τιποτα, μετα την συναυλια βεβαια, γιατι αν γινει πριν, την γαμησαν οσοι πανε να τον δουν…

Την Beta ο Axl την εχει σαν μανα του και τα παιδια της σαν αδερφια του.

Η λεξη “οικονομος” ειναι καθαρα τυπικη…

Βεβαια πρεπει να πω οτι ειναι πολυ ροκ για μανα σε τετοια ηλικια, αλλα και η μανα μου στην συναυλια του Adler το 2004 ηταν στην πρωτη σειρα… Μετα απο 20 χρονια που ακουγε με το ζορι, τωρα οποτε ακουει GNR στο μαγαζι μου λεει να ανοιξω την φωνη… και δεν μιλαω για Sweet Child… Μιλαω για Locomotive και αλλα ζορικα των GNR και τελευταια για το Stuck Inside του Bach…

κληρονομικό το χάρισμα?

Ναι, αλλα αντιστροφα… :lol:

Εσύ και εγώ ξέρουμε ποιά ακριβώς είναι η Beta! :wink:
Και προφανώς δεν είναι τυπική οικονόμος! :yes:

Αλλά επειδή αυτοί που δεν ασχολούνται και πολύ με Guns Ν’ Roses τα αγνοούν όλα αυτά, η λέξη “φίλη” μπορεί να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις και διάφορα σχόλια, όπως ήδη έγινε! :roll:

Για αυτό το ανέφερα! :dunno:

Aν ήταν η μάνα σου πρώτη σειρά στον Adler το 2004, τότε δίπλα δίπλα χτυπιόμασταν! :lol: :smiley:

Επειδη οπως βλεπετε οι Velvet Revolver το πανε για διαλυση καποια στιγμη , αντε να βγαλουν το πολυ κανα δισκο ακομα, ο Duff λεει οτι εχει ψιλοβαρεθει, ο weiland θα κανει το reunion με την μπαντα του και ακουγεται οτι δεν εχει και τις καλυτερες σχεσεις με τους αλλους στους VR, ο Slash λεει οτι μπορει να κανει κανα σολο αλμπουμ… Ρε μπας και μαγειρευεται τιποτα με κανεναν Αxl και περιμενουν κι αυτοι να βγει το Chinese για να γινει
κανα θεμα…μεταξυ τους?:-k

[ul]
[li]Ο Duff δεν έχει πει κάτι τέτοιο! Ότι πρώτη προτεραιότητα είναι η οικογένεια του και όχι η μπάντα, είπε!
[/li]

[li]Ο Weiland θα κάνει reunion tour το καλοκαίρι και όχι απαραίτητα μόνιμο reunion, αν και ελπίζω για το δεύτερο!
[/li]

[li]Οι σχέσεις του με τους άλλους V R δεν είναι και οι καλύτερες από πριν καλά καλά μπεί στην μπάντα…
[/li]

[li]O Slash έχει στο μυαλό του την ιδέα για solo album από την εποχή του Contraband!
[/li]

[li]Όσο και να θέλω και εγώ και οι άλλοι (Slash και Duff) το reunion (γιατί τώρα τελευταία το θέλουν φανερά και αυτοί!), o Axl δεν το θέλει… τουλάχιστον ακόμα…
[/li][/ul]