@Boromir:
Φυσικά, δεν περιμένω να γίνει reunion άμεσα!
Πρώτα θα βγεί το “Chinese…” και ίσως και τα υπόλοιπα και μετά βλέπουμε!
Δεν είπα κάτι διαφορετικό!
Εγώ εστιάζω αλλού! (για να απαντήσω και στην δήλωση του Axl που έβαλες!)
Ξέρουμε πολύ καλά ότι για πολλά χρόνια ο Steven έβριζε τον Axl, o Slash τον κατηγορούσε για πολλά, ο Duff το ίδιο, ο Izzy είχε ψιλοχαθεί και ο Axl δήλωνε και αυτός ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα για reunion!
Όλα αυτά όμως το 2000, το 2001, το 2002! Εντάξει και κάποια λίγο πιο πρόσφατα!
Έχουν περάσει χρόνια όμως!
Θα μπορoύσα και εγώ να ποστάρω δηλώσεις του Slash όχι από το 2002, αλλά από το 2004 ή το 2005, που έλεγαν τα χειρότερα!
Το έχω ξαναπεί πολλές φορές!
Από τη στιγμή που o Steven, o Duff και ο Slash μέσα σε λίγους μήνες και όλα αυτά μέσα στο 2007, αλλάξανε 100% την εχθρική τους στάση και μιλάνε για κάποια reunion shows, προσωπικά το βρίσκω πολύ σημαντικό! :yes:
- Δεν με νοιάζει να είναι μόνιμο reunion! Mόνο συναυλίες θέλω και
- Δεν με νοιάζει να γίνει αυτό σύντομα (ξέρω ότι δεν θα γίνει σύντομα!), αλλά όταν οι 4 ήταν αρνητικοί για χρόνια και τώρα λένε κάθε τόσο “ναι! θα ήταν πολύ καλά να κάναμε μερικα shows μαζί!”, ε αυτό σε ποιόν οπαδό των Guns δεν θα έδινε χαρά; :dunno:
@Outshined:
Eντάξει, ένα νέο πόσταρε ο Boromir, δεν νομίζω ότι χρειάζενται τα “έλεος” κ.τ.λ. :-s
Όσο για την Beta, είναι η οικονόμος του Axl και θεωρώ λάθος που αναφέρεται στο ελληνικό site ως “φίλη” γιατί συγχέονται κάπως τα πράγματα… :roll:
Πάνω σε αυτό, διάβαζα πριν λίγο στο blabbermouth κάποια σχόλια!
Ως συνήθως έχουν πολύ γέλιο!
Ένα από αυτά, αναφέρει τον Sebastian Bach και την συνήθειά του τώρα τελευταία να υπερασπίζεται ή να μιλάει γενικότερα για τον Axl:
“How long will it be before Sebastian Bach posts a statement that Axl fights fire like a wild motherfucker?” :lol:
@Angmar:
Έτσι ακριβώς! :thumbup:
Πολλοί (και αγαπημένοι) λέγανε κάθετο όχι σε reunion (Iron Maiden, Judas Priest και δεκάδες όλοι), αλλά όχι απλά κάνανε, αλλά μας πήραν τα μυαλά για τα καλά με την επιστροφή τους!
Βέβαια, το reunion των Guns είναι από τις περίπλοκες περιπτώσεις, αλλά παρόλα αυτά, τα πράγματα μεταξύ τους δείχνουν σημαντικά σημάδια βελτίωσης!
Θα πέθαινα να δώ τη φάτσα του Axl όταν ο Steven του έλεγε τον περασμένο Φεβρουάριο “Άντε, πότε θα κάνουμε κανά reunion;”, οι new GN’R από δίπλα συμφωνούσαν και ο Axl μουρμούριζε… :lol: