Δεν κάτσαμε γύρω από μια φωτιά για να σας πω παραμύθια. Θα σε παρακαλούσα να προσέχεις πως μιλάς. Βλακείες μπορεί να είναι για σένα που θέλεις να βλέπεις τον Slash σαν το υπέρτατο είδωλο. Για κάποιους που έζησαν και έμαθαν 5 πράγματα παραπάνω άσε να είναι η αλήθεια και επέτρεψε μας να την ξεστομίζουμε…
Δεν μιλάω για κάτι που άκουσα από τον μπατζανάκη του 3ου ξαδερφου, του τεχνικού ενός φίλου που κάνει παρέα με την γυναίκα της καθαρίστριας του σπιτιού κάποιου μέλους των Snakepit.
Είναι πράγματα που μου τα είπε μέλος των Snakepit… και μέλος που βρήκε άνετα δουλειά μετά από τους Snakepit και δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες, δεν είχε δηλαδή παράπονο ότι έμεινε στον δρόμο. Το πρόβλημα ήταν για τους υπόλοιπους που όντως έμειναν στον δρόμο.
Και οι Velvet Revolver όταν ξεκίνησαν ονομάζονταν The Project για όσους δεν θυμούνται…
Μπορεί για σένα οι Snakepit να μην ήταν κάτι το σταθερό αλλά για τους ανθρώπους που έπαιζαν τότε στο συγκρότημα ήταν. Και το χειρότερο ήταν ότι ο Slash το έκανε να φαίνεται έτσι. Αυτός έκανε σχέδια μαζί τους. Όχι εγώ και συ… Όταν την μια μέρα κάνεις πλάνα για δίσκους και περιοδείες (όπως αυτές που ήδη είχαν κάνει σε Αμερική και Ευρώπη) και την άλλη τους διαλύεις “γιατί δεν ήταν συνεπείς στο συγκρότημα”, ενώ εσύ έχεις μπεί στο νοσοκομείο για “πνευμονία”, do the maths.
Και για να σε βοηθήσω με τα μαθηματικά. πάρε και μια πληροφορία που δεν γνωρίζεις. Ο Slash που σταμάτησε εδώ και πολλά υποτίθεται χρόνια (σύμφωνα πάντα με τον ίδιο) να κάνει ναρκωτικά, την δεκαετία του 2000 και αφού γεννήθηκε ο δεύτερος γιός του (2003), η καρδιά του σταμάτησε για δεύτερη φορά από ναρκωτικά και τον επανέφεραν με ένεση αδρεναλίνης. Αυτό μου το είπε ο Izzy το 2006. Αν θέλεις να βγάλεις και τον Izzy μαλάκα και την ιστορία ψέμα είναι άλλο καπέλο…
Είναι άλλο να παρατάς ένα συγκρότημα για solo καριέρα και το συγκρότημα να συνεχίζει χωρίς εσένα και άλλο να παρατάς ένα συγκρότημα του οποίου το όνομα είναι Slash’s Snakepit (το δικό σου δηλαδή) και οι μουσικοί του θα βρεθούν άνεργοι και χωρίς μέλλον γιατί τους θεωρείς ασυνεπείς ενώ εσύ είσαι ο συνεπέστατος που απλά έτυχε να κάνεις λίγα ναρκωτικά παραπάνω και μπήκες νοσοκομείο… Δεν παράτησε απλά το συγκρότημα, τους ξεφτύλισε κιόλας λέγοντας πως δεν είναι αφοσιωμένοι στο συγκρότημα (δηλαδή σ’αυτόν) και συνέχισε να το κάνει και στο βιβλίο του με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς. Θεωρείς ότι θα ήταν εύκολο μετά απ’αυτό να βρείς δουλειά?
Δεν ξέρω κάποιο άλλο μέλος των Snakepit που να πέθανε ή να έκανε overdose ΓΚΟΥΧΟΥΓΚΟΥΧΟΥ, συγγνώμη, έπαθε πνευμονία ήθελα να γράψω…
Η αλήθεια είναι ότι υπήρξα αρκετά τυχερός ώστε να γνωρίζω αρκετά πράγματα για να μου αλλάξεις την άποψη μέσω κάποιων δημοσιευμάτων ή ιστοριών που διάβασες στο ίντερνετ.
Την πλευρά του Slash την ξέρουμε, μας την έχει πεί άπειρες φορές σε συνεντεύξεις, την έγραψε και σε βιβλίο…
Εμένα αυτό που με ενοχλεί όπως ξαναείπα είναι ότι ο Τύπος που επηρεάζει τους fans έβγαλε στην όλη ιστορία μαλάκα τον Axl και είδωλο τον Slash. Δεν λέω ότι ο Axl ήταν άμοιρος ευθυνών, αλλά θα μπορούσαν όλοι να ήταν λίγο πιο αντικειμενικοί απέναντι του.
Αλλά επειδή ο Slash έδινε συνέχεια συνεντεύξεις σε όποιον του παρουσιαζόνταν μπροστά του, τους πήρε με το μέρος του. Μαγκιά του. Καλά έκανε… Η ιστορία όμως δεν αλλάζει επειδή την παρουσιάζεις όπως θέλεις εσύ. Μπορεί αρκετοί να σε πιστέψουν, αλλά αυτοί που ήταν εκεί ξέρουν καλύτερα…
Και για να τελειώνουμε με την ιστορία, ο Slash στο βιβλίο του δήλωσε ότι ήταν μεθυσμένος το βράδυ που πήγε στο σπίτι του Axl (δεν αρνήθηκε το γεγονός) και είπε όσα είπε “στον βοήθο του”. “Ο” βοήθος του ήταν η Beta την οποία ο Slash ήξερε καλά από τότε που ήταν στους Guns και ο Axl δεν δήλωσε ποτέ ότι μίλησε μαζί του… Επίσης το “μεθυσμένος” καλύπτει όλα όσα “μπορεί” ή “φέρεται” να είπε ο Slash για τους VR γιατί μην ξεχνάμε, υπάρχουν και κάμερες ασφαλείας που καταγράφουν ΚΑΙ ήχο εκτός από εικόνα και μπορεί κάποια στιγμή ο Axl να αποφασίσει να τον ξεφτυλίσει… Αν και όπως θα έχεις ήδη προσέξει τόσα χρόνια δεν ασχολήθηκε εκτός και όταν η κατάσταση ξέφευγε… Σε αντίθεση με τον Slash που σε όλες τις συνεντεύξεις μιλάει για τον Axl… “επειδή τον ρωτάνε οι κακοί δημοσιογράφοι”…