http://www.metalhammer.co.uk/news/all-original-guns-n-roses-members-will-be-at-hall-of-fame/
ο τίτλος σκοτώνει
Ακομα gnr ακουτε?
2012 εχουμε.
ειναι ανοθογραφος;;;;
δεν μπενω στην διαδικασια ποιος την εχει μεγαλητερη και στις βαλακιες του stil “χερεις τι εχουν κανει η GNR ουγκ ουγκ” και τα σιετικα αλλα ρε φιλε για μενα δεν εχει σιεση τι χρονια εχουμε αλλα αν μου αρεσει κατι η οχι με πολυ αγαπη στο λεω <3
Και γω με αγαπη στο είπα.
μεγααααλες στιγμες
Enlighten us.
Please.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ Gn’R ΣΤΟ ROCK N’ ROLL HALL OF FAME
Ελπίζω να μη νιώθεις περήφανος για τη κατάντια τους! Βάλτε ένα “Η ΚΑΙ ΟΧΙ” στο τίτλο και καθαρίσατε mods!
Τα αδικησαν τα παιδια. Απαιτω να βγει κειμενο σε ενδειξη αλληλεγγυης.
Έχω πεί πολλές φορές την άποψη μου εδώ μέσα αλλά δεν γαμιέται…
Όταν αφήνεις ένα συγκρότημα από μόνος σου, τότε το συγκρότημα κάπου εκεί τελειώνει για σένα…
Ο Slash και οι υπόλοιποι έπαψαν να είναι μέλη των Guns N’ Roses εδώ και 15-22 χρόνια (15 ο Duff, 16 ο Slash, 21 ο Izzy, 22 ο Adler).
Ο μόνος από το αυθεντικό lineup που έφυγε χωρίς να το θέλει ήταν ο Adler, αλλά δεν βοηθούσε και ιδιαίτερα στο να μείνει.
Τώρα αν ο Axl έχει το δικαίωμα να συνεχίζει τους Guns N’ Roses με αυτό το όνομα, δεν θα το κρίνει κανείς από μας, τουλάχιστον όχι με τα σωστά επιχειρήματα. Ο Axl ήταν στους Guns N’ Roses πριν μπεί ο Slash, ο Duff, ο Adler… ΓΕΓΟΝΟΣ. Οπότε είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, έχει το δικαίωμα να θεωρεί ότι του ανήκει το όνομα…
Εδώ και 11 χρόνια υπάρχει άλλο lineup είτε αυτό αρέσει σε κάποιους, είτε όχι. Ο Stinson είναι 15 χρόνια στους Guns αλλά κάποιοι εξακολουθούν να τον θεωρούν “hired gun”… Έφαγε όλα τα σκατά στο πλευρό του Axl αλλά για κάποιους “δεν θα γίνει ποτέ Duff”.
Ναι, μ’αρέσουν οι GN’R του 2012. Τους είδα αρκετές φορές live για να έχω άποψη. Μ’αρέσει να βλέπω στην σκηνή ανθρώπους δεμένους μεταξύ τους, σπουδαίους μουσικούς που θέλουν να είναι μαζί, να γράψουν μαζί, να ξεπερνάνε προβλήματα μαζί…
Αυτό είναι κάτι που δεν συνέβαινε από το 90 και μετά… Ελάχιστοι το γνωρίζουν και σε πολλούς προκαλεί έκπληξη ή δεν θέλουν να το αποδεχτούν. Νομίζουν ότι οι Guns είχαν ένα πετυχημένο γάμο και η είδηση ότι διαλύθηκαν το 97 έσκασε σαν βόμβα γι’αυτούς…
Οι Guns N’ Roses όπως τους μάθαμε (κάποιοι από μας) την δεκαετία του 80, έπαψαν να υπάρχουν αρχές δεκαετίας του 90… Αν δεν μπορείς να το χωνέψεις σε 20 χρόνια τότε δεν υπάρχουν πολλές λύσεις, μάθε να ζείς μ’αυτό αντί να γκρινιάζεις τρείς την ώρα σε φόρουμ…
Δέχομαι να μη σου αρέσουν οι Guns του 2012, αλλά και να γκρινιάξεις εδώ μέσα θα αλλάξει κάτι?
Υ.Γ.: Μην αρχίσουμε να κράζουμε πριν μάθουμε ποιός αρνήθηκε και γιατί.
Eκπληκτικό ποστ το από πάνω, λέει τα πράγματα όπως ακριβώς είναι. Επειδή κι εγώ τους είδα δύο φορές μέσα στο 2010, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το συγκρότημα επί σκηνής σκοτώνει και ότι ο Axl είναι σε τρομερή φόρμα. Μακάρι να τους έφερναν να ακούγαμε και το Estranged και το Civil War.
Δεν θα τους φερουνε, λεφτα δεν εχουμε, αλλα ενα ταξιδακι θα το κανουμε:wink:
Φίλε Παντελή εγώ δε σχολίασα την επι σκηνής παρουσία τους. Εκεί μακάρι να σκίζουν όπως λές:). Απλώς εγώ θεωρώ κατάντια να γίνεται όλη αυτή η φασαρία για το που θα μπουν, εαν θα μπουν, πως θα μπουν “α εμενα δε μου το πανε” “ζε με παίζουν τα αλλα παιζάκια” κλπ. για το Rock N Roll Hall Of Fame που δεν είναι reunion είναι παρουσία.
Κι όλα αυτά για τους ανθρώπους που φτάσανε τους Guns N Roses ΕΚΕΙ που τους φτάσανε (το οποίο αναγνωρίζω άσχετα από το γεγονός ότι δε τρελαίνομαι για τη πάρτη τους) και ναι είναι αυτοί που φύγανε προ 15ετίας-20ετίας, λές κι έχει σημασία παραπάνω από τη προσφορά τους. Το θέμα είναι να αναγνωριστεί ότι είναι μέρος της ιστορίας των Guns N Roses κι όχι sessionάδες που απλά ο Axl είχε δίπλα του.
τα παρακατω λογια ειναι απο βιογραφια του slash
…θα ηθελα να δηλωσω,με πολυ απλο τροπο,για αλλη μια φορα,γιατι επελεξα να μην συνεχισω με του gnr.παμε λοιπον 1)ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ
2)ΝΟΜΙΚΕΣ ΛΟΒΙΤΟΥΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ Ο AXL ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΑΞΙΩΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ Υ Π Ο Β Ι Β Α Σ Μ Ο ΜΑΣ ΣΕ SESSION ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ.
3) Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ IZZY ΚΑΙ STEVEN ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ
… αργοτερα γραφει
οσο για τον τροπο που εξελιχθηκε η κατασταση,καταλαβα,ξανακοιταζοντασ τα πραγματα,οτι οι ανθρωποι τους οποιους προσελαβε να εκπροσωπουν τα συμφεροντα του…ισως η οξυδερκεια δεν εχει καμια σχεση,αν νοιαζονταν αρκετα για εκεινουν και για τους guns ως συγκροτημα ωστε να τον εχουν συμβουλευσει να ακολουθησει αλλο δρομο απο αυτον που ακολουθησε η ιστορια να ειχε διαφορετικη καταληξη
σελιδες 490 και 491
επισης ο axl μπορει να ηταν απο πριν στην μπαντα ΑΛΛΑ η επιτυχια εγινε μετα!
αρα το να λεμε οτι εφυγαν με την θεληση τους ειναι καπως…ανγκαστηκαν να φυγουν αφου ο axl πηγε το θεμα στα λευτα!
ειμαι ανοιχτομυαλος και για να ειμαι ειλικρινης εχω ακουσει τραγουδια των “νεων” αλλα σε καμια περιπτωση δεν μου εδωσε την αισθηση που ειχαν…
υ.γ.: τα κεφαλαια και τα κενα στην λεξη υποβιβασμος προστεθηκαν απο εμενα
Καταρχην , η μεταφραση οσο καλη και εαν ειναι χανει λιγο σε σχεση με το english version.
Ο Slash τα λεει οπως τα εζησε αυτος , οσο μπορει να τα ανακαλει καθως ηταν λιγο “καμμενος” τοτε:)
Κακα τα ψεμματα σε ενα χωρισμο φταινε ολοι , αλλοι περισσοτερο αλλοι λιγοτερo…
Μεχρι τωρα εχουμε δει το version του Slash, Duff για τον Adler δεν δινω και μεγαλη σημασια για αυτα που λεει…
Εαν ποτε μιλησει και ο Axl τοτε ισως καταλαβουμε καπως καλυτερα τι ειχε γινει…
Οσο για το HOF το να μην παιξουν δεν νομιζω οτι θα ειναι και η καταστροφη του κοσμου…
Δεν νομιζω να γινει κατι χειροτερο απο αυτο
As the band’s Hall of Fame induction drew near, media focus shifted to that. Velvet Revolver would induct the band and speak on their behalf. On March 12, 2007, the band was inducted at a ceremony held at the Waldorf-Astoria Hotel in New York City. Anthony and Hagar were the only inductees in attendance (ironically, both ex-members). Velvet Revolver played “Ain’t Talkin’ 'Bout Love”, and Anthony and Hagar performed “Why Can’t This Be Love” with Paul Shaffer. At a post-induction press conference, Hagar said he would love to work with Van Halen again but that the Van Halens should tour with Roth first.
υπομονη σε 1 μηνα θα ξερουμε
Ναι.αυτο θα τα ξεκαθαρίσει όλα
οπως εχει πει κρατουσε ημερολογια οποτε δεν νομιζω να λεει βλακιες…η μεταφραση ειναι του βιβλιου και οχι δικια μου…αλλα τωρα το να λεμε οτι ο slash εφυγε απο μονος του ειναι ανακριβια…
Θα πρέπει να είναι ηλίθιος κάποιος για να μην αναγνωρίζει την μουσική συμβολή των Slash, Izzy, Duff κ Steven στους Guns N’ Roses.
Παρ’όλα αυτά, επειδή έχω μιλήσει πολύ με τον Axl για το όλο θέμα και γνωρίζω την άποψη του για την όλη φάση, δεν είναι ακριβώς όπως τα λέει ο Slash στο βιβλίο του.
Μακάρι να βγεί κ να τα πεί ο Axl μια μέρα όλα όσα θυμάται και τον πονάνε ακόμη.
Εγώ θα τονίσω τα εξής:
-
Τον Steven τον έδιωξαν στην ουσία τα μέλη που έκαναν ΚΥΡΙΩΣ πρόβες μαζί του, γιατί δεν μπορούσε να κρατήσει καν ρυθμό. Ποιοί ήταν αυτοί? SLASH, DUFF, IZZY. Όχι ο Axl.
-
Δεν μας λέει ο Slash στο βιβλίο του πόσες φορές προσπάθησαν αυτοί να πάρουν τον έλεγχο του συγκροτήματος από τον Axl με διαφόρους επίδοξους/υπέρ του δέοντως φιλόδοξους μάνατζερς… Μια φορά τον απέλυσαν κιόλας για λίγα φεγγάρια μέχρι που κατάλαβαν ότι Guns N’ Roses χωρίς Axl Rose δεν υφίστανται…
-
Ο Axl (ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ) ΠΑΝΤΑ στήριζε τους ανθρώπους του. Έτσι έκανε πολλές φορές για τον Izzy, τον Slash, τον Duff και τον Steven. Στην πιο δύσκολη στιγμή όμως του Axl, τον χωρισμό του με τον μεγάλο του έρωτα, την Stephanie Seymour, πόσοι από το συγκρότημα τον στήριξαν? Ή ακόμη χειρότερα, πόσοι από το συγκρότημα του γαμούσαν ακόμη χειρότερα την ψυχολογία…
-
Η μαλακία που γράφει ο Slash περί ώρας που έβγαινε στην σκηνή ο Axl, ίσχυε από την μέρα που δημιουργήθηκε το συγκρότημα… Εξ’αρχής ο Axl θεωρούσε ότι αποδίδει καλύτερα αργά, έως πολύ αργά. Δεν τον έπιασε ξαφνικά τον Axl βεντετισμός μετά την επιτυχία… Οπότε ο Slash ήξερε καλά που έμπλεκε πριν την επιτυχία. Το να χτυπάει κάτω από την μέση, γιατί έτσι τον βολεύει να πάρει στο πλευρό του fans και media είναι κάτι που προσωπικά έχω μάθει και έχω συνηθίσει… Όσοι παρακολουθούν χρόνια την όλη κατάσταση το ξέρουν καλά…