God is an astronaut @ θεσσαλονικη 30/9/2016 - αθηνα 1/10/2016

Ένας μήνας έμεινε και αν είναι σαν το προηγούμενο, θα μιλάμε στάνταρ για ένα από τα καλύτερα λάηβ της χρονιάς. Παρόλο που οι τελευταίοι τους δίσκοι δεν είναι τίποτα το φοβερό, είναι αξιοθαύμαστο το πόσα επίπεδα ανεβαίνουν επί σκηνής.

Έμορφα. <3

Διαβάζω τίτλο θρεντ Θεσσαλονίκη 01/02, Αθήνα 02/04, διαβάζω πρώτο ποστ πριν μερικές μέρες ένας μήνας έμεινε. Κάτι δε πάει καλά ή μου φαίνεται;

χαχαχαχ τρου

Οι συναυλίες έχουν μετατεθεί λόγω τραυματισμού του drummer. Όσοι έχουν εισιτήρια, μπορούν είτε να τα κρατήσουν για τότε, είτε να τα επιστρέψουν και να πάρουν τα χρήματα, είτε (για εισιτήρια Αθήνας) να δώσουν επιπλέον 10 ευρώ και να πάρουν εισιτήριο για μια μέρα του Release (όποια θέλουν). Δεν έχω εισιτήριο για τους GIAA, αλλά επειδή θα με ενδιέφερε η τελευταία επιλογή, αν κάποιος έχει εισιτήριο και θέλει να το επιστρέψει, μπορώ να το αγοράσω εγώ. Αν ενδιαφέρεται κάποιος, ας στείλει PM ή ας γράψει εδώ.

Και να μην ενδιαφέρεται να το επιστρέψει όποιος έχει, ας επικοινωνήσει μαζί μου να του προτείνω κάτι που έχω σκεφτεί. Ευχαριστώ.

Πολύ ωραίο live με εξαιρετικό ήχο σε ένα γεμάτο Fuzz. Μου άρεσε και το support.

Ζηλευω απιστευτα! Μια απο τις μπαντες που θελω οπωσδηποτε να δω, Παντελη δεν ηξερα οτι σου αρεσουν.

Τι φαση με τις ημερομηνιες στον τιτλο? Δε βγαζουν κανενα απολυτως νοημα… ουτε σε Ευρωπαικη ουτε σε Αμερικανικη γραφη.

Οι δυο τελευταιοι τους δισκοι ειναι και οι 2 αγαπημενοι μου, με διαφορα.

Δεν ήταν σαν τον εξωπραγματικό ήχο του ‘14 στο γκαγκάριν, αλλά και πάλι οκ ήταν και πολύ καλοί και οι ίδιοι οι GiaA για ακόμη μια φορά. Από τις post-rock μπάντες που απογειώνονται στο σανίδι, παρ’ όλο που στο στούντιο, πλην του απίστευτου All Is Violent, δεν έχουν καταφέρει να βγάλουν “δισκάρες”.

Στον τίτλο είναι λάθος. Αρχικά οι συναυλίες ήταν κανονισμένες για 1/4 και 2/4 (Θεσσαλονίκη και Αθήνα), πάνω στους Monster Magnet. Τραυματίστηκε ο drummer και μετατέθηκαν για 30/9 και 1/10, πάνω στον Ian Anderson. Θα μου πεις, εντάξει, πόσοι θα ήταν σε δίλημμα για GIAA ή Ian Anderson; Σημασία έχουν 1)η αμπαλίαση αυτών που πάνε και βάζουν τη μία συναυλία πάνω στην άλλη, τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα οι Clutch με τον Biafra, έπονται πολλά ακόμα και 2)αυτή η κατάρα με το Σάββατο, λες και δεν υπάρχουν άλλες μέρες για να γίνονται συναυλίες. ΟΛΑ Σάββατο πια;

Όχι ρε, μην λέτε τέτοια, τα live πλην Παρασκευής και Σαββάτου είναι σκότωμα :Ρ Εγώ στηρίζω όλα Σάββατο.

ον τοπικ απ’ το ανκόρ (με 1-2 λαθάκια αλλά κλάην)

https://scontent.fath2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14479734_10154516190595409_884203122188104253_n.jpg?oh=bb8cea2a3fc33a25293ee0d99d0449fe&oe=58A5F265

Κι εγώ στηρίζω Παρασκευές και Σάββατα, αλλά γενικώς άμα θέλω να πάω σε ένα live δεν πρόκειται να κοιτάξω τη μέρα. Αν μου βάλουν δύο την ίδια μέρα, αναγκαστικά θα πάω στο ένα. Αν και τότε με Clutch και Jello επειδή οι πρώτοι τελείωσαν νωρίς, πέρασα και μία από το Gagarin και είδα τον μισό Jello τσάμπα :grinning:.