Gogol Bordello vs. Cannibal Corpse

Για πειτε ποιοι ειναι οι καλυτεροι. Εγω λεω τους GB…

Να κι ένα VS thread της προκοπής.

Gogol Bordello πιστεύω και γω. Αν και μοιάζουν γενικά τα 2 γκρουπ, είναι δύσκολη η σύγκριση ;p

Αλά οι Γορκολ Βορδελο αιχουν πρωσφερη περισωτερα στο τρου χεβι μεταλ επωμενος δε μπορο παρα να ψιφησω αφτους. δισκη ωπος το “σκαλ φουλ οφ μαγκοτς” δεν αιχουν το αιπιπεδο του “τζιπσευ πανκς”.

Ψήφος στους Cannibal Bordello λοιπόν! :lol:

Cannibal corpse σιγουρα.

Kill και τα μυαλα στα μιξερ.

γκοργκορο μπουρδελο :?: :!:

:lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Oι Κανίβαλοι. Iiiiiiii Cuuuuuuum Bloooooooood :band: :metal: :metal:

Μπουρδελο σαφως.

O Θεός Κανιβαλος φυσικά…

gogol bordello ρε παιδια …

Βασικά τα Blastbeats των Gogol Bordello είναι ανώτερα αλλά οι Cannibal Corpse έχουν πιο γαμάτα folk σημεία, από την άλλη οι Ambient/EBM πειραματισμοί των Cannibal Corpse σε συνδυασμό με την ποίηση του Alex Webster στους στίχους του δίνουν ένα εξτρά Credit σε αυτό το VS. Παρόλαυτά οι Gogol έχουν και αυτή την ψυχροIndustrial αισθητική στην οποία έχω πολλύ αδυναμία. Το αποτέλεσμα είναι πολύ αμφίρροπο μέσα μου γιαυτό ψηφίζω Έφη Θώδη με Τάκη Καρναβα Co-Headliners.

Παρόμοια παίζουν οι 2 μπάντες… Οι Γκόγκολ είναι λίγο πιο εξτρίμ, κι ετσι προτιμώ Κάνιμπαλ Κορψ

To poll επρεπε να ηταν Gogol Bordello vs Russkaja…

cannibal corpse

http://www.youtube.com/watch?v=nllyMCF3Jyo

ChrisP βάλε πολλ ρε.

Μπουρδέλο δεν έχω ακούσει, αλλά και να είχα Cannibal θα έλεγα.

Τι poll ρε παιδιά?
Το θρεντ το έφτιαξα ως χλευασμό στα άκυρα “vs” threds που άνοιγαν κατά κόρον εκείνο τον καιρό.

Καλά ήταν θαμμένο, πού το ξεθάψατε απορώ.

Ε μια και ξεθάφτηκε… ψηφίζω τα Κανιβάλια

αν και βρισκω το θρεντ λιγο κουλο(γιατι δεν εχουν καμμια σχεση μεταξυ τους οι 2 μπαντες)ψηφιζω gogol

Κανιμπαλ μόνο και μόνο γι’ αυτό

Τι λες καλέ που δεν έχουν σχέση?:-k

οι κανιμπαλ δεν εχουν ακορντεον. αρα μπουρδελο