και από τα μπόνους, το last creation τι κομματάρα ρε, άκου το κι αυτό. ή άκου όλο το άλμπουμ και μετά θαψ’το
και γω με το προηγουμενο ειχα ξενερωσει
αλλα τωρα που εκανα επαναληψη για το λαιβ
το εκτιμησα περισσοτερο
αλλα οντως το καινουργιο ειναι καταπληκτικο
θελει βεβαια λιγες ακροασεις
γιατι με τις πρωτες φορες θα κανεις τις συγκρισεις με το mars
και θα απογοητευεσαι
αλλα οσο το ακους περισσοτερο
τοσο ανακαλυπτεις τα προσοντα του
βεβαια μην περιμενεις “death metal”
ειναι progressive
ειναι καθαρα επηρεασμενοι απο μπαντες οπως cynic/meshuggah
με ενα πιο morbid angel-ιστικο υποβαθρο λογω προιστοριας
στις οποιες επιρροες εγω προσωπικα διακρινω
οπως ειχα πει και πιο πριν
morgoth εποχης odium και hypocrisy εποχης ομωνυμου
Γιατι ενω μ αρεσουν οι επιρροες τους που λες, δε μου κανουν κουκου?
[SPOILER][/SPOILER]
αυτό πάντως το “πράμα” να χωρίζουμε τους δίσκους σε αριστουργήματα (που έτσι κι αλλιώς θα ακούσουμε 2-5-20 φορές) και πατάτες (που πολλές φορές δε θα ακούσουμε καν) είναι δεκτό από ακροατές με λιγότερη εμπειρία από σένα
ον τόπικ τώρα:
σε μπάντες αυτού του τύπου αν θύμιζε τα παλιά θα ηταν κακό σημάδι
μέχρι και το pitchfork τους έδωσε καλό βαθμό ρε χαμένε
α και live σπέρνουν ότι και αν παίξουν… θέλω πάλι!
Καλα χαριτολογωντας το λεω, αν και λολ για Πιτσφορκ, οι βαθμοι περιοδικων δε μου λενε τιποτα, και φυσικα μιλαω για μενα, απο τη στιγμη που δεν το ακουω ποτε μου φαινεται καπως απογοητευτικοτατο. Live ο,τι και να παιξουν ειναι οντως απιστευτοι, αλλα δε θελω ξανα festival, πρεπει να τους φερουν Gagarin καποια στιγμη αν και εχουν μεγαλωσει για τη προσελευση που θα ειχε ενα Αθηναικο show.
στη σκέψη και μόνο ενός ισοπεδωτικού λάιβ στο γκαγκάριν:
[SPOILER][/SPOILER]
Στο Σονισφηρ ηταν αδιανοητοι, τους εχω δει αλλες δυο φορες, αλλα ηταν η καλυτερη εμφανιση τους. Να βλεπαμε αυτο το πραγμα στο Gagarin, θα χρειαζοταν ενα ομολογουμενως τσουχτερο εισιτηριο για να καλυφθουν τα εξοδα ανοικοδομησης του μερους.
τους έχασα εγώ πέρυσι ρε γαμώτο (κωλοσταρτός) αλλά αυτυχώς τους είχα δει στο rocking athens festival το 09 που και εκεί είχαν γαμήσει αλλά λόγω της ώρας ήμασταν αρκετά λίγα άτομα (50-60) αλλά ναι…ένα λαιβάκι μόνοι τους σε σωστό χώρο, νομίζω θα μας μείνει αξέχαστο και σε εμάς και σε αυτούς (έβλεπα την εμφανισή τους στο graspop του '12 και οι άλλοι απο κάτω κοιμόντουσαν. μέχρι και οι mario πήρε το μικρόφωνο κάποια στιγμή και τους έκραζε #-o )
…αυτό ακριβώς…δεν τους είδα στην Μαλακάσα, ο @@@@ς γιατί βαριόμουνα να πάω στην μικρή σκηνή, και ξεκινούσαν και οι Moonspell…ας έρθουν λοιπόν και θα γίνει ο χαμός:):!:
λονδινο σε κλειστο ηταν ισοπεδωτικοι
αν και παιξανε με το ζορι μιασιμη ωρα
ηταν χορταστικοι
με φοβερο σκηνικο οπως φαινεται στη φωτο
και κλεισιμο βραδυας με το the gift of guilt, πραγμα που εκλαμβανω πως και οι ιδιοι εχουν καταλαβει οτι εχουν γραψει τεραστια κομματαρα!!
Εγώ πάλι νομίζω ότι είναι ΠΟΛΥ κοντά στο υπέρτατο From Mars To Sirius όχι απαραίτητα μουσικά μόνο αλλά και συνθετικά, εννοώντας ότι τα άτομα έχουν γράψει ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ με συνοχή και συναίσθημα και πάνω από όλα υπάρχει μια διάχυτη μαυρίλα σε όλο το άλμπουμ που το χαρακτηρίζει ολόκληρο. Απλά το Mars ίσως να φαίνεται λίγο πιο ωμό αν το δείς “τεχνικά” αλλά δεν έχει και καμία σχέση με το, ασυνάρτητο για μένα, The Way of All Flesh το οποίο ακόμα δεν μπορώ να ακούσω με ευχαρίστηση. Έτσι δεν έχει και βάση η προτροπή του bastard, no offence mate.
ασχετο
αλλα του ρχονται κανενος φλασιες απο το prometheus οταν ακουει gojira???
και επισης
πολυ μεγαλο κομματι ειναι και το Liquid Fire
“This is how we talk to the world
Pure liquid fire running through our veins
We’re in this alone, we bow to no one
Carved by the waves, our sacred temple
Sing the praises of no flag, we set the tone
This is no fiction, we’ve come to an end now
Our conviction untouched, we build a life straight
Intelligence of heart as only guidance”
Ναι, η αλήθεια είναι οτι και εμένα μου κάνει πιο κοντά στο From Mars παρα στον προηγούμενο.
btw, τι λέτε ρε άπιστοι!!! μια χαρά σας χώνει και το TWOAF8)
έντιτ
AMAGAD!!! I know, right??
και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος :Ρ