Gojira @Release Athens 2025 Σάββατο 19 Ιουλίου @Πλατεία Νερού

Και εγώ παρκάρω είτε Ωνασειο, είτε απέναντι Marriot ή Ευγενίδειο… περπάτημα 15 λεπτά και όλα άνετα

Με κοροϊδεύατε όταν στεναχωριόμουν γιατί θα ήμουν εξωτερικό…
Θα ήταν τέλεια αν είχα σκάσει από Ασία κατευθείαν στην Πλατεία, αλλά it was not meant to be…

Όσο για parking, πάντα παρκάρω στο πεζοδρόμιο έξω από το κανονικό πάρκινγκ. Μισό να σας φτιάξω img…

Κατά μήκος του πεζοδρομίου που έχω μαρκάρει.

Υπάρχει και η λύση ηλεκτρικός Φάληρο και μετά τραμ

Κάποιος Θεουλης στα Apple Maps έχει κάνει pin!!
Αχχαχαχαχαχ

1 Like

Λόγω ανειλημμένων οικογενειακών υποχρεώσεων δεν μπορούσα να πάω και με το σαπορτ του χρόνου προσπαθούσα να χρυσώσω το χάπι, το οποίο όμως με βάση αυτά που διαβάζω εδώ μεταλλάχθηκε σε υπόθετο. Με τις υγείες μου.

5 Likes

Αυτό για όσους έχουν κοντά στο σπίτι μετρό/ηλεκτρικό. Εμείς θέλουμε 35’ για το κοντινότερο με περπάτημα. Αν είχα κοντά μου ευχαρίστως.

Βέβαια, θα μου πεις “πάρκαρέ το κοντά σε μετρό και πήγαινε με τα μέσα” και καλά θα κάνεις. Αλλά, εξακολουθεί να είναι μακριά η διαδρομή και έχουμε και δουλειές, δυστυχώς! Πειραιά μεριά, Κερατσίνι, αν έχεις ακουστά.

1 Like

Ναι, εννοουσα οτι για μενα το να σκαει μια μπαντα σε μια σκηνη, να παιζει τα τραγουδια της, και να φευγει, ειναι απιστευτα βαρετο. Αν ειναι ετσι βαζω να ακουσω και το ταδε επισημο live τους στο αυτοκινητο ξερω γω :stuck_out_tongue: Οι Gojira, οπως και πολλοι πριν απο αυτους, εχουν φοβερη επαφη με το κοινο, ανταλλαζουν και 2-3 κουβεντες, κανουν και κανα αστειακι ή την φαση με τα πανο που κρατουσε ο drummer τους.

Οπως συμβαινει με τους guests καθε μπαντας στην ιστορια εννοεις :sunglasses:

Φανταστικο setlist εντωμεταξυ, αυτα γινονται οταν βλεπεις μια μπαντα στο peak της και εχει βγαλει “μονο” 7 αλμπουμ, μπορουν να εκπροσωπησουν σχεδον τα παντα και να μην παραπονεθει κανενας (οκ τα πρωτα δυο πολυ ακραια για να παιζουν 25 χρονια αργοτερα ακομα απο αυτα). Τα μονα που θα μου ειχαν “λειψει” ειναι τα Into The Storm και το Our Time Is Now που μακαρι να ειχε μπει στο Fortitude.

1 Like

Ψαχνω να βρω παντως την χθεσινη επαφη των gojira με το κοινο και δεν τη βρισκω. Με εξαιρεση τα αστεια του ντραμερ και το φιναλε με την εκπληξη του Φλιν και τις οικογένειες στη σκηνη, ηταν φαση “βγαινω-παιζω-σκοτωνω-ξανα απο την αρχη”. Αυτος ηταν και ο λογος που η συναυλια ηταν ισωπεδωτικη, διοτι δεν σε αφησε να ανασανεις. Τουλαχιστον ως τη διακοπη για encore, που ηταν απαραιτητη για ολους. Αν σε αλλες συναυλιες τους βεβαια κανουν παιχνιδια με το κοινο, παω πασο. Το 2009 που τους ξαναειδα, δεν ειχαν την πολυτελεια για χαβαλε, επρεπε να παιξουν το σετ τους και να δειξουν ποιοι ειναι.

1 Like

Αντε, καλα :smiling_face_with_tear:

Τι σε ενοχλησε αυτη τη φορα;

While she sleeps μια μπάντα που τα σπάνε στο λάιβ και παίζει ακριβώς το ίδιο με όλες τις μπάντες που παίζουν αυτό το στυλ. Σαν να ακούς το ίδιο κομμάτι συνέχεια. Νομοτελειακή βαρεμάρα. Μέχρι support και πολύ είναι.

Για Gojira τα έγραψαν ήδη. Η μπάντα ισοπεδωτική, ο Μάριο μηχάνημα, ΑΛΛΑ…
κανείς δεν παρατήρησε ότι ο ήχος ήταν χαμηλά και σε πολλά σημεία οι κιθάρες δεν ακούγονταν καθαρά;

Και μια ακομη

14 Likes

Και δυο λόγια (άντε λίγα παραπάνω :crazy_face:) από μας γι αυτά που ζήσαμε χθες.

14 Likes

Καπου εδω μεσα ησουν ε; :stuck_out_tongue:

5 Likes

Μάθαμε από πρώτο χέρι τα νέα για καινούριο υλικό και album ε.

7 Likes

Όχι ρε εσύ και ο φροντμαν τους μίλαγε και είχε επαφή με το κοινό. Προφανώς πιο λίγο από άλλους πολυλογαδες (πχ noodles) αλλά μίλαγε και προλόγισε κάποια κομμάτια. Υπάρχουν μπάντες με κυριολεκτικά μηδέν επαφή όπως είναι οι slayer ξέρω γω, οι gojira δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

4 Likes

Η αγαπημένη μου φωτογραφία από χθες. Ήμουν στα VIP, έκανα zoom out όσο μπορούσα να πάρει όσο περισσότερο κοσμο. Είναι το finale. Η στιγμή της αποθέωσης.

8 Likes

Οκ, μαλλον εχουμε αλλη αποψη για το τι σημαινει “επαφη με το κοινο”. Συνδεση με το κοινο ειχαν οι WSS χωρις να ειναι πολυλογαδες. Ο τυπος μπηκε μεσα στον κοσμο. Parkway Drive το ιδιο. Ποιοι ειδαν Idles; Anthrax εχεις δει ποτε live; Και τι να πει ο Bruce Springsteen δλδ; Ναι οι Gojira δεν ειναι Slayer, αλλα υπαρχουν ενδιαμεσα σταδια μεταξυ “πολυλογω” και “προλογιζω τραγουδια”, σαν παρουσιαστης ειδησεων στην ΕΡΤ. Ομως οκ, δεν θα τα χαλασουμε γι αυτο, αποψεις ειναι. Η μπαντα εσπειρε :slight_smile:

2 Likes

Δεν είχα πολύ καλές φώτο χθες και δεν ξέρω τι έφταιξε, αλλά δύο από τις καλές μου ήταν αυτές.

7 Likes

6 Likes