Η...google εκλεισε το troktiko

H google Λοιπον εκλεισε το γνωστο blog troktiko γιατι “παραβιαζε τους ορους υπηρεσιας blogger”
Τα μισα (ισως και παραπανω) blogs οχι απλα παραβιαζουν τους ορους αυτους αλλα διακινουν παρανομο υλικο μεσω rapidshare και αλλων παρομοιων σελιδων.Το τροκτικο τους πειραξε?
Εμενα παντως μου βρωμαει η υποθεση…

Ποιον ακριβως ορο θα μπορουσε να παραβιαζει το troktiko?

Το μοναδικο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι η αναδημοσιευση διχως να αναφερθει η πηγη,κατι που εκανε πολυ συχνα.

Εβγαλε ανακοινωση και ο Τριανταφυλλοπουλος για το τροκτικο.Μου φαινεται οτι θα ξεκινησει μεγαλη μαχη

[I]Έκλεισε με απόφαση της GOOGLE το μπλόγκ ??τρωκτικό?? μετά από αλλεπάλληλες καταγγελίες για συκοφαντικά, υβριστικά και καθοδηγούμενα σχόλια. Καμία φωνή φιμωμένη δεν εξυπηρετεί την δημοκρατία και την ενημέρωση. Αυτό είναι αυτονόητο και αδιαπραγμάτευτο. Η συγκεκριμένη, ωστόσο, φωνή με συμπεριφορά απαράδεκτη και αντιδεοντολογική πέρα για πέρα, υπό την καθοδήγηση και τις εντολές γνωστών επιχειρηματιών, αντιμετώπισε το αυτονόητο λουκέτο. Ο ρόλος των μπλογκς ακολούθησε κι αυτός την κακοποίησή του στην ελληνική του εκδοχή. Αντί να εξυπηρετεί την φωνή των ελεύθερων πολιτών άρχισε να ενισχύει το εισόδημα επαγγελματιών δημοσιογράφων, οι οποίοι υπό το σκότος της ανωνυμίας εξυπηρετούσαν με τη σειρά τους σκοτεινά ως επί το πλείστον επιχειρηματικά συμφέροντα.

Είναι γνωστό ότι όποιος επιθυμεί την ηλεκτρονική ενημέρωση δεν κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του blogspot, πολύ περισσότερο όταν είναι δημοσιογράφος, αλλά χρησιμοποιεί το gr για να είναι εμφανής η ταυτότητά του. Έτσι, λοιπόν, κατά τα πρότυπα της γνωστής μαφιόζικης συμμορίας εκτελούσαν κι αυτοί τα δικά τους συμβόλαια.

Πέρα από το κλείσιμο του μπλογκ, τα συγκεκριμένα ??τρωκτικά?? θα βρεθούν πλέον στη δυσάρεστη θέση να αντιμετωπίσουν και τη δικαιοσύνη -αυτήν που υπάρχει- για τις αθλιότητες που κατά καιρούς έγραψαν. Όταν η εισαγγελία διαβιβάσει στην GOOGLE και την INTERPOL τις καταγγελίες που έχουν γίνει θα παραδοθούν στους θιγόμενους όλα τα ip των συγγραφέων της λάσπης.

Το κόλπο που ετοίμασαν είναι ακόμα πιο καλά σκηνοθετημένο απ? ό,τι φαίνεται. Οι επιχειρηματίες που βρίσκονταν πίσω από το συγκεκριμένο μπλογκ, δια του αχυρανθρώπου τους ? θεομπαίχτη, ετοιμάζονται να μπουν στα μέσα, ηλεκτρονικά και μη, με Δούρειο Ίππο τον θόρυβο για την ελευθερία στο διαδίκτυο. Είναι κι αυτός ένας τρόπος διαφήμισης. Να γίνεσαι γνωστός ψευδόμενος, βρίζοντας και συκοφαντώντας χωρίς στοιχεία το σύμπαν. Οι ίδιοι, με λίγα λόγια, επεδίωξαν τον θόρυβο δια του λογοκριτικού δήθεν λουκέτου, προκειμένου να ενισχύσουν τη διαφήμιση των μελλοντικών σχεδίων τους.[/I]

zougla.gr

“Μην ενοχλείς τους απατεώνες που μας κυβερνάνε”. Αυτόν τον όρο παραβίασε.

Το θέμα είναι οτι οι τρισμέγιστοι που μπορεί να έκαναν καταγγελία ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι σε 1 millisecond το troktiko μπορεί να ξαναβγεί online, δεν έκαναν και τίποτα δλδ…

Τώρα έκλεισα ώς άντρας, θα ξεκινήσω νέα καριέρα ώς μαιμού…

Θα συνεχιστει, δεν θα ξεκινησει…

Η Ζούγκλα πότε θα κλέισει?

εντάξει, η google δεν είναι κρατικός οργανισμός ή δημόσιο αγαθό. Ιδιωτική εταιρεία που προστατεύει τα συμφέροντα της και πλέον δε φιλοξενεί ειδήσεις που δε “γνωρίζει” και θα μπορούσαν να της προκαλέσουν απανωτές μηνύσεις/αγωγές. Δεν έγινε και τίποτα. Θα αλλάξει διεύθυνση το τρωκτικό (πιθανόν και σε δικό του server) κι όποιος το διάβαζε θα συνεχίσει να “ενημερώνεται” από εκεί…

H google εκλεισε το τροκτικο επειτα απο καταγγελιες των γνωστων αγνωστων (οχι των δικων μας εδω)
Εξ’αλλου χτεσινο δημοσιευμα του Μακη τους ειχε προειδοποιησει…

H αλήθεια είναι οτι τον Μάκη τον είχανε κάνει τ’ωτα τελευταία ρόμπα ξεκούμπωτη, μάλλον βρήκε κάποια άκρη και τους κατέβασε, αλλά, και αυτους του τρόκτικου δεν τους έχω για βλάκες, θα ξανα-κάνουν την εμφάνιση τους.

Eκλεισει και το φιλικα προσκειμενο στο τροκτικο blog http://show-bitch.blogspot.com/

Θα προτιμουσα να μην ακουστουν σχολια περι ποιοτητας των μπλογκς αυτων γιατι με την ιδια λογικη θα επρεπε να κλεισουν ολα τα ελληνικα καναλια σε μια νυχτα…

Δεν θα σχολιάσω το τι έγραφε το troktiko, αλλά το οτι το blog ήταν στην google δεν ήταν και η πιο έξυπνη κίνηση που μπορούσαν να κάνουν.

Με τόσο traffic πολύ άνετα θα μπορούσαν να αγοράσουν ένα domain και να βάλουν ένα wordpress.

Σωστη η γνώμη σου,αλλά, τότε δεν θα ήτο μπλογκ, θα ήταν ένα άλλο σαιτ με είδησεις.

Πραγματικα κρίμα που έκλεισαν το μπλογκ αυτό…Είμαι κι εγώ σχεδόν σίγουρος ότι ο Τριανταφυλλόπουλος κρύβεται από πίσω…Ελπίζω οι ανθρωποι του τρωκτικού να ξανακάνουν κάτι αντιστοιχο (ένα άλλο μπλογκ πχ) και να συνεχίσουν να ξεφτιλίζουν τους μαλάκες που μας κοροιδεύουν και κυβερνάνε

Δεν εννοούσα να φτιάξουν portal, όπως το zougla.gr για παράδειγμα αλλά να κρατήσουν το ίδιο layout σε δικό τους domain ώστε να μην έχουν τέτοια προβλήματα και να μην ασχολούντε με κανένα τριανταφυλλόπουλο.

Ίσα ίσα που τότε θα ήταν πολύ πιο “ευάλωτοι” καθώς τα στοιχεία σου μπορούν να δωθούν αρκετά πιο εύκολα (πολύ λιγότεροι μεσάζοντες απ’ ότι στη Google). Κάτι ξέρουν όσοι έχουν στο blogspot blogs με downloads ή παρόμοιας λογικής με αυτή του troktiko.

Διαβάζοντας την ανακοίνωση των υπευθύνων του Τρωκτικού κατόπιν του κλεισίματος δεν νομίζω ότι τους νοιάζει ιδιαίτερα η ανωνυμία τους.

link?

Προφανώς όμως ο server να μην είναι στην Ελλάδα αλλά σε κάποιο εξωτικό νησί :stuck_out_tongue:
Με τον ίδιο τρόπο δεν έχουν ακουμπήσει την Slysoft η οποία βγάζει το anydvd το οποίο σπάει τις προστασίες των dvd και των blu ray.

Όσο για τα blogs με μουσική κτλ με ένα email από RIAA/MPAA και έχουν σβηστεί τα πάντα.

Στο domain .gr αναφέρθηκα, το οποίο δεν έχει να κάνει με το που βρίσκεται ο server. Και μάλιστα είναι μερικές εκαντοντάδες στην Ελλάδα οι εταιρείες που έχουν πρόσβαση στα στοιχεία των υπευθύνων .gr domains.