Βρισκω εναν φιλο , και θελω να του εξηγησω ποιος ειμαι .
Για να κανω προσκληση σε συζητηση πρεπει να ξερω το email του . Πρωτη βλακεια του γκουκλ + . Εφοσον τον εχω και με εχει στον κυκλο του θα πρεπε να γινεται μονο με το username του .
Επισης προσωπικο μηνυμα δεν βλεπω πουθενα να εχει .
Τελικα το εμαθα το email του απο αλλου . Αλλά αν προκυψει ξανα αντιστοιχη περιπτωση τι θα κανω ;
Και η αλλη βλακεια ειναι οτι δεν μπορεις να μαρκαρεις την συζητηση στο παραθυρο συνομιλιας ωστε να κανεις copy paste .
Εγώ προς το παρόν συμφωνώ με τον JTN. Δεν το έχω ψάξει και πάρα πολύ, αλλά το θεωρώ αρκετά προβληματικό. Μπορεί να έχουν φτιάξει αρκετοί G+, λίγοι είναι όμως αυτοί που ασχολούνται και κάνουν συχνά αναρτήσεις.
[SPOILER]Αν πάντως θέλετε να με κυκλώσετε, είμαι ο Moby Octopad.[/SPOILER]
Περι 2.
μπορεις να στειλεις προσωπικο μηνυμα. οταν εισαι στο Χοουμ εκει που γραφεις στατους, γραψε το προσωπικο μηνυμα και απο κατω γραψε το ονομα του φιλου συγκεκριμενα χωρις να εχεις επιλεξει καποιον κυκλο.
α και για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις, μπορεις να φτιαξεις ακαουντ μονο με προσκληση επειδη ειναι ακομα μπετα. οταν γινει επισημο φτιαχνει οποιος θελει χωρις ινβαιτ.
εχεις ενα ποιντ (αν και θα το δει σιγουρα πανω δεξια στα νοτιφικεισονς) αλλα γι αυτο αλλωστε ειναι μπετα ακομα. πιστευω θα αλλαξει αρκετα ανα καιρο… σκεψου πως ηταν το μαι σπεις και το φουβου πριν 3-4 χρονια… οκ μπορει αυτα να μην ηταν τα καλυτερα παραδειγματα γιατι χειροτερευσαν με την παροδο του χρονου αλλα καταλαβενεις που το παω …ελπιζω
Προσπαθώ να παίξω κανα game στο google+ αλλά τζίφος… Ανοίγει παραθυράκι αλλά είναι απολύτως κενό και δεν φορτώνει τπτ. Παίζει ο mozilla να χρειάζεται κάποιο πρόσθετο για να παίξω αυτά τα games;