Ο Goran Bregovic στο Ηρώδειο

Τι: GORAN BREGOVIC & Big Band
Πού: Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Πότε: ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2008
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ 30 ΕΥΡΩ / ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ 40-50-60-80 ΕΥΡΩ
Για όλες τις τιμές εισιτηρίων μέσω της www.ticketquest.gr και τα συνεργαζόμενα με αυτήν καταστήματα ASC και Βιβλιοπωλεία ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ. Για το άνω διάζωμα επίσης στα καταστήματα δίσκων METROPOLIS

Οι καλοκαιρινές εμφανίσεις του πολυαγαπημένου Σέρβου συνθέτη Goran Bregovic ολοκληρώνονται, με μια συναυλία στο Ηρώδειο, την ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2008.
Δεκατρία χρόνια μετά τις πρώτες εμφανίσεις του στη χώρα μας στον ίδιο χώρο επιστρέφει συνοδευόμενος από την Ορχήστρα του “Για Γάμους και Κηδείες”, Σύνολο Εγχόρδων και Χορωδών, για να μας ξεσηκώσει με μερικές απο τις καλύτερες στιγμές της Βαλκανικής μουσικής που τόσο αγαπήσαμε.

Στη συναυλία θα ακουστούν κομμάτια από τους δίσκους «Καιρός των Τσιγγάνων», «Underground», «Arizona Dream», «Reine Margot», «Karmen», από τις πολύ επιτυχημένες συνεργασίες του με την Άλκηστης Πρωτοψάλτη και τον Γιώργο Νταλάρα αλλά επίσης από τον νέο διπλό δίσκο του με τίτλο ALKOHOL, που θα κυκλοφορήσει στο τέλος του έτους.

πηγή:e-go.gr

Ψήνεται κανένας άλλος να πάει ή είμαι ο μοναδικός?

Επαιξε στην Πατρα προσφατα και δεν πηγα ο κεφαλας !

Να και η κάτοψη του χώρου,σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται για τα διαζώματα.

O Νταλαρας θα ναι? στη Θεσσαλονικη που τον ειδα ηταν πολυ ωραιος, επαιζε με τις ωρες και δεν αφηνε τον κοσμο να φυγει. να πατε