Είναι τεράστιο όνομα οι Gorillaz παντού ρε
Εννοείται - και όπως ενημερώθηκα, θα γίνει και συνάντηση γιγάντων στην Πλατεία Νερού
για τη συγκεκριμένη συναυλία
Gorillaz είναι και όνομα παντού, αλλά και κουβαλάνε και ιστορία σχεδόν 30 ετών πλέον ε - διαρκώς relevant και με νέο δίσκο στα σκαριά
θα με δεις από κοντά και θα αναθεωρήσεις για το “γιγάντων”
![]()
μάλλον μου είχε διαφύγει πόσο μεγάλο όνομα είναι. σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι έρχονται και πρώτη φορά.
λύστε μου και μια άλλη απορία επειδή δεν έχω εικόνα: ο μ.ο. ηλικίας θα είναι στα 35-40 (που αυτό εκτιμώ) ή έχουν πέραση και στους πιτσιρικάδες (και κάνω λάθος -και- στην εκτίμηση);
Στο σάητ τους δε βλέπω την ημερομηνία της Αθήνας. Τι παίζει;
Επίσης κάπου στο newsfeed στο fb μου πετάχτηκε ότι στην Κωνσταντινούπολη προστέθηκε δεύτερη συναυλία.
Λογικά, επειδή είναι sold out, δε το βγάζει σαν επιλογή.
Απλώς έχουν ξεχάσει να το βάλουν στο bandsintown (από εκεί τραβούν για το website)
Στα stories τους αυτή τη στιγμή, υπάρχει ακόμα αυτό όμως:
this makes more sense.
κάπως έχω ένα προαίσθημα (περισσότερο επιθυμία βέβαια) ότι θα κολλήσουν και τους IDLES από κάτω. Εκείνες τις μέρες είναι Βαλκάνια (Ζάγκρεμπ, Βελιγράδι, Σόφια, Σκόπια) και έχουν κενό στις 25. Κάπως μου κάθεται και μετά τη συνεργασία του Joe Talbot στο τελευταίο κομμάτι των Gorillaz
Κι αν πάνε οι IDLES στην Florence; Που είχε συνεργασία με τον μπασίστα τους στο τελευταίο; Κι αν είναι τσάμπα να ονειρεύεσαι;
αυτό το μόνο σίγουρο!
Στη Βουλγαρία τη μέρα των Gorillaz έχει Sleaford Mods και KNEECAP.
αυτό το φεστιβάλ στη Βουλγαρία είναι φανταστικό!