Gorillaz @ Release festival 25/06/2026

Είναι τεράστιο όνομα οι Gorillaz παντού ρε

2 Likes

Εννοείται - και όπως ενημερώθηκα, θα γίνει και συνάντηση γιγάντων στην Πλατεία Νερού :stuck_out_tongue: για τη συγκεκριμένη συναυλία
Gorillaz είναι και όνομα παντού, αλλά και κουβαλάνε και ιστορία σχεδόν 30 ετών πλέον ε - διαρκώς relevant και με νέο δίσκο στα σκαριά

1 Like

θα με δεις από κοντά και θα αναθεωρήσεις για το “γιγάντων” :rofl: :rofl:

μάλλον μου είχε διαφύγει πόσο μεγάλο όνομα είναι. σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι έρχονται και πρώτη φορά.
λύστε μου και μια άλλη απορία επειδή δεν έχω εικόνα: ο μ.ο. ηλικίας θα είναι στα 35-40 (που αυτό εκτιμώ) ή έχουν πέραση και στους πιτσιρικάδες (και κάνω λάθος -και- στην εκτίμηση);

1 Like

Στο σάητ τους δε βλέπω την ημερομηνία της Αθήνας. Τι παίζει;

Επίσης κάπου στο newsfeed στο fb μου πετάχτηκε ότι στην Κωνσταντινούπολη προστέθηκε δεύτερη συναυλία.

1 Like

τι φάση;

Λογικά, επειδή είναι sold out, δε το βγάζει σαν επιλογή.

1 Like

Απλώς έχουν ξεχάσει να το βάλουν στο bandsintown (από εκεί τραβούν για το website)

Στα stories τους αυτή τη στιγμή, υπάρχει ακόμα αυτό όμως:

1 Like

this makes more sense.

κάπως έχω ένα προαίσθημα (περισσότερο επιθυμία βέβαια) ότι θα κολλήσουν και τους IDLES από κάτω. Εκείνες τις μέρες είναι Βαλκάνια (Ζάγκρεμπ, Βελιγράδι, Σόφια, Σκόπια) και έχουν κενό στις 25. Κάπως μου κάθεται και μετά τη συνεργασία του Joe Talbot στο τελευταίο κομμάτι των Gorillaz

Κι αν πάνε οι IDLES στην Florence; Που είχε συνεργασία με τον μπασίστα τους στο τελευταίο; Κι αν είναι τσάμπα να ονειρεύεσαι;

1 Like

αυτό το μόνο σίγουρο!

1 Like

Στη Βουλγαρία τη μέρα των Gorillaz έχει Sleaford Mods και KNEECAP.

3 Likes

αυτό το φεστιβάλ στη Βουλγαρία είναι φανταστικό!

2 Likes