Gorillaz @ Release festival 25/06/2026

αυτό το είχα ξεχάσει… πάντως φίλος που ήρθε στις 18:30 στον Byrne, είχε καμιά 300αριά θέσεις ελεύθερες. άλλη η προσέλευση βέβαια, αλλά θέλω να πιστεύω πως θα έχω προλάβει τον πολύ κόσμο

Στους limp έφτασα 9 και ήταν ακόμα οκ από άποψη θέσεων.

Το ζόρι είναι στο φεύγα. Προτίμησα να πάω για μια μπύρα τριγύρω, την ίδια ώρα θα έφευγα από το παρκινγκ.

1 Like

προτιμώ να περιμένω στο φεύγα με υπομονή, παρά να κάνω γύρες για πάρκινγκ σε μια περιοχή που δεν την ξέρω.

1 Like

Btw αν παίζει κανένα εισιτήριο της τελευταίας στιγμής, στείλτε μου πλιζ.

Στο σχεδιάγραμμα που ανέβασε το Release, δείχνει τουαλέτες πίσω από τα μπαρ που είναι στη δεξιά μεριά όπως κοιτάμε τη σκηνή. Και τις διαχωρίζει από τις τουαλέτες των VIP . Υπάρχουν αυτές;

Ναι, έτσι νομίζω. Υπήρχανε και προηγούμενες χρονιές.

1 Like

Ναι τρελή καβάτζα - για πρώτη φορά χθες έκατσα στα δεξιά της σκηνής κ αξίζει φουλ

2 Likes

νόμιζα ήταν μόνο για τους VIP!

Όντως; Ολες τις βελτιώσεις τις σκέφτηκαν την τελευταία χρονιά; Επίσης χθες κυνηγούσαν κανονικότατα τις φωτογραφικές μηχανές και ας μην ηταν επαγγελματικές

Ρε εχω κατουρησει και παλιοτερα εκει λεμε :stuck_out_tongue:

2 Likes

Χθες στον Nick Cave, δεν τις επισκέφτηκα, αλλα το ταμπελάκι με το βελάκι το ειδα :stuck_out_tongue:

εσύ θεωρείσαι VIP

2 Likes

Μλκ εβγαλαν OMAR SOULEYMAN, το τερματισανε :joy:

3 Likes

Και mos def

1 Like

Παίξαν ωραια. Πολλά από νέο δίσκο όπως ήταν λογικο αλλά έτσι έμενειαν αλλα παλιότερα εκτός. Ωραιος ο ενος δισκος αλλά όχι τόσο για live. Επαγγελματίες όλοι τους αλλά μέχρι εκει. Κοινό απαράδεκτο αλλά το περιμέναμε.

1 Like

Εγω παλι χαρηκα τον τοσο νεο κοσμο και τη συμμετοχη σε ολα τα τραγουδια.
ΟΚ πολλοι μιλουσαν, αλλα περισσοτερο ηταν μεγαλυτεροι σε ηλικια που το ζουσαν εκτος σπιτιου.
Δεν ηξερα τι να περιμενω απο το λαιβ, και περασα πολυ ωραια.
Μαρεσαν οι τοσοι guest - εδωσαν μια εξτρα διασταση στη παρασταση - αλλα και τα καινουργια τους με τα κλαρινα τα ευχαριστηθηκα.

3 Likes

Εμένα ήταν ένα εφηβικό όνειρο οι Gorillaz, όντας αρχικά fan του Jamie Hewllet (από ηλικία οριακά πάνω από 10 ετών) και λόγω αυτού φίλος της μπάντας από το πρώτο single στο Λύκειο μέχρι και σήμερα - και χτες, για εμένα πάντα, το όλο live ήταν αντάξιο όλου αυτού που είχα στο μυαλό μου και περίμενα να δω:

Τρελά guests -τα οποία δεν τα γνώριζα κιόλας πριν το live (Mos Def :sweat_drops: καβλέουρας, Bootie Brown οδοστρωτήρας, Posdnuos/Kelvin Mercer μυθικός πριν και κατά τη διάρκεια του Feel Good, Pauline Black πολύ δυνατή στο μόνο κομμάτι που δεν μου άρεσε από το setlist, Kara Jackson άψογη στο Orange County και τέλος ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΛΑΒΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Omar Souleyman, στο μάλλον highlight της βραδιάς για εμένα)- setlist γα-μη-στε-ρο-τα-το (το νέο album μου αρέσει σχεδόν το ίδιο με τα 3 -και καλύτερα- πρώτα album της μπάντας και όλα τα κομμάτια που έπαιξαν από αυτό ήταν :sweat_drops: + έφεραν και ένα ωραίο ειδικό συναισθηματικό βάρος, όταν χρειαζόταν η φάση να καλμάρει λίγο από τα μπίτια και τα μπάσα και τα χιτάκια) και μια μπάντα όλοι ένας κι ένας… Damon Albarn πραγματικός star, τα έκανε όλα να φαίνονται τόσο cool χωρίς να προσπαθεί καθόλου!

5 κουνημένες φωτό, που τράβηξα απλά για πω ότι τράβηξα κάτι (μπορεί να ερμηνευτεί εντελώς λάθος η πρόταση αυτή αλλά οκ, it is what it is)

Summary

Για τον κόσμο δεν ξέρω τι λέτε, εκεί που καθόμουν εγώ περάσαμε γαμάτα, χορεύαμε, χοροπηδούσαμε, τραγουδάγαμε κτλ… μόνο τα κινητά με ενόχλησαν, αλλά Gorillaz το 2026 πας να δεις - κάπως το περίμενα και τεσπά το είχα αποδεχθεί ότι θα ήταν κόσμος που θα έβγαζε όλο το live video μπροστά μου…

Τσίμπησα και μια uber καγκούρικη μπλούζα από το merch, είδα μερικούς δυνατούς συμφορουμήτες (κάποιοι και περιστασιακοί ΥΠΕΡΜΠΙΣΤΕΣ) και τα είπαμε (είχαμε και παρουσία Ηγετικού στελέχους του site στα επίσημα, αμε) και όλα καλά - παλαβό βράδυ, παρτάρα, άντε και στα επόμενα - δεν έχω ούτε φωνή ούτε πόδια ούτε μέση ούτε τίποτα σήμερα, βαράω πλήκτρα στη δουλειά και δεν καταλαβαίνω γιατί είμαι καν εδώ

υγ. ωραίοι οι Flaming Lips με διασκευάρα σε War Pigs και γαμάτα props (εισαγωγάρα με Yoshimi Battles the Pink Robots :sweat_drops: )

12 Likes

Ειδατε the mighty Mos Def ρε άτιμα, πφφφ βαρύ.

2 Likes

Τον άκουσε και κάποιος άλλος να βάζει στην ίδια πρόταση Ελλάδα, Ευρωπαϊκή Ένωση και σοσιαλισμό, ή είχα παραισθήσεις από το γλέντι; :green_heart:

Σερί από Stylo μέχρι Clint Eastwood > σύμπαν.-

5 Likes

και αυτός μάλλον παραισθήσεις είχε :partying_face:

1 Like