μπαινω και εγω στο φορουμ… βλεπω απαντηση του astaldo σε ενα Thread με το ονομα Gossip Girl… κοιταω μερικα κλασματα του δευτερολεπτου και λεω απο μεσα μου “δε παιζει να βλεπουν gossip girl… κατι αλλο ειναι”
και εννοειται πως το thread ειναι για ποια απο τις ηρωιδες της σειρας… ανεβαινει η λιμπιντο σας (για να το πω κομψα!)
παντως η παρατηρηση που εχω να κανω ειναι πως δε περιμενα να αρεσει σε τοσους πολλους η τελευταια κοπελιτσα…
το σεπτέμβρη θα ξεκινήσει ο τέταρτος κύκλος.
η αλήθεια είναι πως ξεκίνησα να το βλέπω και στην πορεία ανακάλυψα την jessica…πάντως σοβαρά, από τις σειρές του είδους είναι μάλλον η καλύτερη.
σωστό σε βρίσκω.:country:
για να δημιουργήσω όμως λίγο παραπάνω ανταγωνισμό:
[SPOILER]ποστάρω μια φωτό από την sex tape της meester…
(φοράει ακόμα το εσώρουχο, οπότε μην τη σβήσετε!:p)[/SPOILER]
Sex tape δεν παίζει, όργωσα της πηγές μου, μόνο μερικά “στιλλς” και καλά, που μάλλον είναι απλά φωτογραφίες από κινητό. Ο όλος ντόρος κιόλας έγινε πάνω από ένα χρόνο πριν οπότε αν όντως υπήρχε θα ειχε διαρρεύσει.
Άμα πάντως δεν κρατιέστε με τίποτα…
[SPOILER]
I’ve always thought Leighton Meester and Tori Black are twins separated at birth. You decide and tell me if I’m wrong.
… anyway; given that she and Tori Black are dead ringers for one another and the fact that these celebrity sex tapes for the most part are usually incredibly blurry, poorly lit affairs, why not save yourself the headaches and watch a Tori Black video instead. Then; if you really want to get the whole celebrity tape experience just blur your vision a bit.