Gov't Mule - By a Thread

Kομματάρα!(Μule θα πας Allman…?:()

Πήγα τον Αύγουστο.
Θα ξεθάψω το θρεντ για τα 40 χρόνια τους και θα ποστάρω εκεί set lists και φωτογραφίες. Εδώ ας το κρατήσουμε να τα λέμε για τους Mule. :wink:

Σε μισώ ώρες-ώρες…:pΠάντως αν κρίνω από ότι έχω ακούσει από αυτούς πρέπει να περιμένουμε κάτι “πολυποίκιλο” πάλι,ε?Ένα κομμάτι είναι πολύ μικρό δείγμα δουλείας για να το θεωρείς αντιπροσωπευτικό ενός δίσκου τους μου φαίνεται.

Σίγουρα ένα κομμάτι είναι μικρό δείγμα. :wink:
Στο myspace τους έχουν δύο νέα κομμάτια όμως (Broke down on the Brazos και Frozen Fear) που σίγουρα είναι αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους. Μόνο το ένα άκουσες;

Ωχ,ναι.Πάω να ακούσω και το άλλο:roll:!

Μπες εδώ http://www.euromule.co.uk/

Στο κάτω μέρος της κεντρικής έχει 2 live videos από καινούργια τραγούδια (“Inside Outside Woman Blues” & “Railroad Boy”)

To άλμπουμ τελικά βγαίνει 26/10 από την Provogue

Mule θα τα πούμε 21/11 στο Forum;

Tην πλήρη ηχογράφηση από αυτή τη συναυλία (8 Αυγούστου Montclair, New Jersey) ακούω σήμερα στο αυτοκίνητο.

Γενικά τα δύο αυτά κομμάτια παίζονται πλεόν τακτικά στις τελευταίες συναυλίες. Μέχρι να έρθουν στην Ευρώπη θα τα ξέρουμε καλά τα νέα κομμάτια άσχετα από το πότε βγαίνει ο δίσκος. :wink:

Προς επιβεβαίωση αυτού που έγραψα στο παραπάνω ποστ, δείτε προχθεσινό set list:

Gov’t Mule
9-18-09
House Of Blues
San Diego, CA

Set 1

A Million Miles From Yesterday
Thorazine Shuffle
Brighter Days->
Like Flies
Rocking Horse Burning Of The Midnight lamp tease
Bus Stop
Frozen Fear
Whiter Shade Of Pale
Thirty Days In The Hole

Set 2

Devil Likes It Slow Devil’s Slow Intro
Railroad Boy
Monday Mourning Meltdown 1st Time Played
Forevermore 1st time played with full band
Drums
Lola Leave Your Light On->
Mother Earth
Brand New Angel

Encore

Machine Gun Jimi Jam

Και φυσικά encore tribute στον Jimi αφού προχθές ήταν η 39η επέτειος από τον θάνατο του.

Με πέθανες!

Πολύ καλό set list.

Καλημέρα! :smiley:
Φίλε μας περιμένουν μεγάλες στιγμές… 8)

Aυτό το Railroad Boy είναι αριστούργημα!

Ηalloween χθες και έπαιξαν το tribute στους Stones που περιμέναμε:

Set 1 with Jackie Greene
Under My Thumb*
Monkey Man*
Doo Doo Doo Doo Doo*$
Can’t You Hear Me Knockin’$
Angie

Ventilator Blues*$
Shattered*$ with Matt on Lead Vocal, Danny on Bass & Jorgen on Drums
Wild Horses
Slave*$
Gimmie Shelter*$
Play With Fire
Paint It Black*
Bitch*$
Brown Sugar*$

Set 2
Steppin’ Lightly
Broke Down On The Brazos
Railroad Boy >
Monday Mourning Meltdown >
Forevermore
Frozen Fear >
Brighter Days >
Blind Man In The Dark$

Encore with Jackie Greene
Goin’ Out West$ > with Peter Gunn Tease
Bang A Gong$ >
Goin’ Out West$

• 1st Time Played
    $ with Steve Elson

To άλμπουμ κυκλοφορεί και επίσημα από την περασμένη Δευτέρα, θα ποστάρω πλήρεις εντυπώσεις εδώ σύντομα.

Λοιπόν,δεν έχω την σχέση με τους Gov’t mule που έχετε άλλοι στο forum.Αλλά δεν νομίζω πως μπορεί άλλη μπάντα κλασσικού rock να βγάλει τέτοια αλμπουμάρα αυτή την στιγμή.Δεν μπορώ να βρω κομμάτι που θα με κάνει να πατήσω skip…Τεράστιο άλμπουμ.Κολλάς συνεχώς με άλλο κομμάτι.Καταπληκτικό!!!

Έτσι είναι! 8)

Και εδώ θα βρεις τorrent για την προχθεσινή συναυλία με το tribute στους Stones (νόμιμο, με την άδεια της μπάντας):

http://bt.etree.org/details.php?id=529463

Χτες είχα πιει κάτι ρακόμελα και ήταν ένα συναισθηματικά φορτισμένο ποστ(δεν έβλεπα την τύφλα μου) :lol:.Το πιστεύω όμως αυτό που έγραψα.Έχει και Heartbreaker μέσα αν θυμάμαι,ε?Ωραία! :slight_smile:

Για τον Mandrake κυρίως αλλά και όποιον άλλο ενδιαφέρεται:

“The vinyl edition of “By A Thread” will be in stores on November 24th. The Double LP Vinyl edition of “By A Thread” will be pressed on 180-Gram Yellow Vinyl and contain “Inside Outside Woman Blues #1”, a version of the song that is not on the CD edition.”

Aυτά είναι!!!

O Warren Haynes ανεβαίνει στη σκηνή και τζαμάρει με τους Purple προχθές στο Amsterdam:

Και ο Steve Morse “ανταποδίδει τη φιλοφρόνηση” με ένα μικρό tribute στους Allman Brothers στη διάρκεια του solo :wink:

Όταν λέει ο Warren " 'scuse me" στο Αny open window,μόνο εγώ σκέφτομαι:“πάμε ρε Jimi!!!” ?

Πω τι jam ηταν αυτο! θα μπορουσα να τους ακουω ωρες…nice link mule

Προφανώς δεν είσαι ο μόνος! :smiley:
Πολύ Jimi έχει κι το lead του Steppin’ Lightly, κατ’ ευθείαν από Μanic depression.
Ο Warren λέει πως το Padernales studio του Willie Nelson όπου ηχογραφήθηκε το BAT είναι στοιχειωμένο. Μάλλον τον επισκέφτηκε ο Hendrix! :p:D

Nα’σαι καλά.
Αύριο μάλλον -γιατί τώρα έχει πάει αργά λέω να ανοίξω θρεντ για την συναυλία όπου (μαζί με αρκετούς άλλους Έλληνες αυτή τη φορά! :D) τους είδα το περασμένο Σάββατο στο Λονδίνο, με φωτογραφίες, σχόλια και λινκ για να κατεβάσετε τη συναυλία.
Μάλλον το λινκ το δίνω και από εδώ: 8)

http://bt.etree.org/details.php?id=530111

Tσιμπήστε το όσο έχει ακόμα seeders.

Θα έλεγα πως και το Inside Outside Woman Blues μου δίνει το ίδιο feeling με τα αργά βαριά blues του Τζιμάκη!!!
Πάντως έχω λιώσει με Haynes.Βλέπω όλη μέρα jams με άλλες μπάντες και διασκευές με Mule και έχω τρελαθεί.