Aπό διασκευές με Mule ψάξε οπωσδήποτε αυτή στο Have mercy on the criminal του… Elton John.
Δεν ξέρω αν υπάρχει στο youtube αλλά σίγουρα υπάρχει (και είναι και κορυφαία ερμηνεία) στο torrent που πόσταρα πιό πάνω από το περασμένο Σάββατο.
Το πήρε το κομμάτι και το μετέτρεψε σε σπαραχτικό αργό blues, του προσέθεσε όλη την τεστοστερόνη που ο Elton John για προφανείς λόγους δεν μπορούσε να του δώσει…
Ο Μάνδρακας στο live έπαθε πλάκα και με ρώταγε αν το έχουν ηχογραφήσει και σε στούντιο ποτέ. Αλλά αυτή είναι η φάση με τους Mule. Πρέπει να μαζεύει κανείς τις ζωντανές ηχογραφήσεις γιατί ένα σωρό διασκευάρες τις παίζουν μόνο live, δεν πρόκειται να εμφανιστούν ποτέ σε στούντιο άλμπουμ (Goin’ out west από Tom Waits, 32/20 Βlues από Robert Johnson, Ηunger Strike από Temple of the dog, Dear Mr. Fantasy από Traffic)
Άκουσα τη διασκευή των Gov’t Mule στο The Shape I’m in των The Band(από το tribute σε αυτούς) και δεν μου άρεσε:( (και δεν το λέω επειδή τους υπεραγαπώ).Περίμενα να ακούσω άλλη μία φοβερή διασκευή αλλά…
Και το έχω ακούσει και live τον πριν δύο περίπου χρόνια ως encore αφιερωμένο από τον Warren στη μνήμη του Hughie Thomasson που είχε πεθάνει την προηγούμενη μέρα (άλλh μία ηχογράφηση πο πρέπει να σου πασάρω 8)).
Απλά συγκλονιστικό!
Δες τους και εδώ να το παίζουν μόνοι τους χωρείς καλεσμένους στα πρώτα χρόνια:
Και για να μην ξεχνιόμαστε, απόψε και αύριο βράδυ κάποιοι τυχεροί θα είναι στην Νέα Υόρκη στις ετήσιες συναυλίες της Πρωτοχρονιάς (Mule Year’s Eve).
Που φέτος έχουν θέμα…
12.30.2009 Beacon Theatre New York, NY
Set 1
Broke Down On The Brazos
Rocking Horse >
Banks Of The Deep End
Lay Your Burden Down
Steppin’ Lightly
Any Open Window
Devil Likes It Slow with Jon Herrington & Bill Evans
Sco-Mule with Jon Herrington & Bill Evans & Dance To The Music chorus
Set 2
Railroad Boy >
Monday Mourning Meltdown >
Beautifully Broken >
Wandering Child >
Drums >
Drums & Bass
Feel Like Breaking Up Somebody’s Home with David Hidalgo
Dear Mr. Fantasy with David Hidalgo
Thorazine Shuffle
Encore 1
Low Down Dirty Shame with David Hidalgo
Look On Yonder Wall with David Hidalgo
Encore 2
Woodstock First Time Played
Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό το τελευταίο! Κάποιο medley βασισμένο σε κομμάτια από το Woodstock; Σίγουρα η μεγάλη βραδιά θα είναι απόψε (31/12)
Ολόφρεσκο setlist, η συναυλία τέλειωσε πριν από κανένα τρίωρο
Gov’t Mule
12-31-09
Beacon Theatre
NY, NY
Set 1
Bad Little Doggie
Inside Outside Woman Blues
Larger Than Life >
Frozen Fear
Forevermore
Painted Silver Light
No Need To Suffer
Mule > with Highway Star Tease
Whole Lotta Love >
Mule
Set 2
Freedom*$ (Warren & Marc)
Coming Into Los Angeles*$ (Without Matt)
Good Morning Little Schoolgirl
Going Home*
Ball & Chain*@#
Piece Of My Heart*@#
Savior*$ >
Jingo*$
Soul Sacrifice*$
Delta Lady*$@#
Let’s Go Get Stoned*$@#
With A Little Help From My Friends*$@# >
New Years Countdown >
With A Little Help From My Friends*$@#
Dance To The Music*$@# >
Music Lover*$@#
I Want To Take You Higher*$@#
Set 3
Fish Cheer* (Matt Solo Acoustic)
Dark Star*$ >
Somebody To Love*$@
I Put A Spell On You*
Don’t Do It*&#
Mean Mistreater*
Helplessly Hoping* (Warren acoustic with Marc, Danny, Dana & Pam)
“Don’t Eat The Brown Acid”
Helplessly Hoping Reprise*
I’m Free* >
Listening To You*
@ Dana Fuchs - Vocals
$ Marc Quinonnes - Percussion
Τα ποστάρω όπως μου έρχονται, μην κολλάτε σε ορθογραφικά τώρα και σίγουρα χρειάζονται κάποιες διευκρινίσεις. Μόλις μάθω περισσότερα θα τα ποστάρω.
Ξέρω μόνο πως στο τέλος για το Purple Haze ο Warren βγήκε με αριστερόχειρη stratocaster με τις χορδές περασμένες ανάποδα! 8)