Έρχεται το καλοκαίρι, την εποχή που είχε βγει και το ατσαλένιο προηγούμενο.
Νταξ, με εξώφυλο Wahlin (Necrolord - επίσης και είδος γνωστού σουηδικού μαϊντανού)
ζέχνει Bathory από μίλια μακριά.
?I, the Jury?, ?Hammer of the North?, ?Black Sails?, ?Mountains Be My Name?, ?Northern Star?, ?The Lord of Lies?, ?At Midnight They?ll Get Wise?, ?Bond of Blood?, ?Savage Tales? και ?Ravens Guide Our Way?.
Μου φαίνεται δύσκολο να ξεπεράσουν τη σιδερένια θέληση, αλλά ίδωμεν.
το αιρον γουιλ τα υπερεσπαγε, το ελιωσα. Πολλα χρονια μπροστα δισκος. Περιμενω υο καινουργιο πως και πως. Ελπιζω σε περισσοτερο επικουρα και σε λιγοτερο ντουμιλα (οχι πως το μπροδερχουντ οφ σλιπ με χαλαει για παραδειγμα, αλλα εχουμε και τις αδυναμιες μας- Αι αμ δε νορθ).
Τους εχω χασει στα λαιβ τους ελλαδα γιατι ειμαι εξωτερικο και το εχω μετανιιωσει οικτρα.
Είσαι εξωτερικό και δεν τους έχεις δεί ποτέ? Αν δεν κάνω λάθος εδώ έχουν έρθει 2 φορές εδώ. Αξίζει πάντως να τους δεί. Αλλά πραγματικά απορώ, γιατί κανένας δεν αναφέρεται στο Monument το οποίο ήταν πραγματική δισκάρα??:-k
Ειμαι στο Qatar φιλε,πικρα. Το μονιουμεντ ειναι δισκαρα (εξ’ου και ανεφερα το μπροδερχουντ οφ σλιπ). Το τριτο με χαλασε λιιγο αλλα χτυπησαν ταβανι με το αιρον γουιλ, οποτε το ατοπημα συγχωρειται. Ενταξει τι να λεμε, οι τυποι ειναι θεοι.