Grand Magus - Hammer of the north

το beyond good and evil στο τέλος που doomίζει με πωρώνει άγρια.αφού με ξέρετε.τι να κάνω?:stuck_out_tongue:
γενικά δισκάρα είναι και στο τέλος της χρονιάς θα μπεί σίγουρα στο αγαπημένο μου τοπ-10.αλλά ας πούμε τα mountains be my throne και at midnight they’ll get wise δεν τα λες και κορυφή…
το hammer of the north για μένα είναι 8άρι,το iron will 10άρι (ναι ρε τι?:p) και το monument 9άρι.

No. 2:

Arc Of Ascent - “Circle Of The Sun”

Τι φιλερ το At Midnight μωρε,ΑΝΟΙΞΤΑΥΤΙΑΣ[-X

To outro του ομωνυμου σε ηχο και υφος μου θυμιζει απειρα τα clean των γνωστων Gotheburgομπαντων.

έλα τώρα,το iron will είναι heavy metal ύμνος από τους λίγους σήμερα και το απόλυτο συναυλιακό κομμάτι των magus.
τεσπα,το καινούριο είπα ότι μου άρεσε πολύ.απλά δεν είναι καλύτερο από τα προηγούμενά τους.

το ομωνυμου του καινουριου λεω

oops…λάθη είμαστε,ανθρώπους κάνουμε…:stuck_out_tongue:
έχεις δίκιο σ’αυτό.αλλά μου φαίνεται περισσότερο σαν να αποτίουν φόρο τιμής σε αυτές τις μπάντες παρά να τις ξεπατικώνουν.εμένα μ’αρέσει πολύ το ομώνυμο…

ναι ρε μαζι σου,δεν ειπα οτι με χαλαει.Ομορφο κλεισιμο ειναι…

Όχι πως είναι το σημαντικότερο, τα τραγούδια του μετράνε περρισότερο, αλλά το dvd τι περιέχει;…για να δω αν δεν είναι τίπποτα σπουδαίο να πάρω την απλή κυκλοφορία:):!:

Εδω πάντως ομολογώ έχει φύγει κάπως ο αρχικός ενθουσιασμός μου. Το ξανάκουσα αυτές τις μέρες κανα 2 φορές και παροτι συνεχίζει να μου αρέσει αρκετά οι αναποφευκτες συγκρισεις που κάνω με το Iron Will to “ρίχνουν” κάπως στα αυτιά μου. :-k

Το DVD δεν ειναι κατι σπουδαιο, αλλα εχει μερικα πραγματα μεσα.
Εχει τα video clips των Hammer of the North, At Midnight they 'll get Wise, ενα 10 λεπτο making of, ενα 5λεπτο σχολιασμο track by track και ενα private talk το λεει, 2.5 λεπτα ειναι και λενε για inspirations, αγαπημενα αλμπουμς και τετοια πραματα.

Σευχαριστώ, μάλλον θα πάρω την απλή έκδοση:):!:

Πορωτικες At The Gates riffάρες στα ‘‘Bond Of Blood’’ και ‘‘At Midnight They’ll Get Wise’’ !!! :vibrate:

Και έλεγα δεν θα το λεγε κανείς άλλος;

μιας και μου δίνεται ευκαιρία να πω πως σε μια συζήτηση που είχα με τον pumpkin είχα πει ότι fillers του δίσκου είναι τα mountains be my throne και at midnight they’ll get wise.έκανα λάθος. εννούσα ότι fillers είναι τα mountains be my throne και at northern star.τεσπα.
πάντως το βίντεο για το at midnight… με ξενέρωσε λίγο.πολύ τρού.σαν να βλέπω τους judas priest να πούμε…

το εν λόγω άλμπουμ ήταν η πρώτη μου επαφή με την μπάντα . γενικά μ άρεσε πολύ από την πρώτη ακρόαση και μου έμεινε το “Lord Of Lies”. έμορφο αλμπουμ γενικά με σωστή αναλογία ντουμιάς-επικούρας για να αρέσει σε αρκετό κόσμο . ακούω κ άλλες φορές και κατεβάζω και το Iron Will για να μάθουμε περισσότερα για τους τύπους :smiley: .

εμένα με ξενέρωσε γιατί δεν είναι αρκετά τρου… ο ντράμερ φοράει σταράκια :stuck_out_tongue:

το μόνο στοιχείο που αποδεικνύει ότι το video δεν έχει γυριστεί το 1986…:stuck_out_tongue:

όχι ρε, και το λευκό στούντιο με τα καλώδια κάτω, είναι πολύ 90ς

[SIZE=“6”]ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΗ ΠΑΣ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ Σ’ ΕΦΑΓΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/SIZE] :!:

βασικά είναι σαν studio έτοιμο για την επόμενη φωτογράφιση της αλεσάντρα αμπρόζιο ξέρωγω αλλά τεσπα…