Σε μενα μιλατε ετσι καλε κυριε???
Οταν σου λεει τετοια λογια σε κανει κομματια:p
Το παιρνω πισω… Χεχ…
μετέφερα και τις υπόλοιπες ευχές, για να είναι μαζεμένες στο δικό σας τόπικ
(Το αστείο είναι ότι πλέον δεν είναι το ποστ της witch πρώτο στο τόπικ της, γιατί είχαν γίνει πριν την witch οι ευχές!!!:p)
Και πάλι χρόνια πολλά και στους δυο σας και όπως είπα, καλη τύχη με τις φωτιές
Χαχαχα, karvou εισαι θεος!!!
Πρωτο ποστ το δικο μου, γιεα!!
Καλα, τι εγινε εδω? Υπηρχαν 2 threads για εμας και συγχωνευτηκαν? Πω ρε φιλε, αυτα ειναι, μεγαλη η χαρη μας!!!:lol:
Ευχαριστω παρα πολυ ολους σας ρε παιδια, πραγματικα με κανατε να νοιωσω καπως καλυτερα. Οπως ειχα πει και πριν δεν μπορω να γιορτασω μετα απ’ολα αυτα. Μ’εχει παρει πολυ απο κατω… Ετσι δεν βγηκα ουτε καν για ενα ποτο (η κατασταση ειναι πολυ σοβαρη, ο Thorgal απαρνειται το ακλοολ8O ) αλλα προτιμησα να παω στην προπονηση σπαθασκιας που κανω για να ξεχαστω. Γυρναω και βλεπω 9 σελιδες με ευχες!!8O Λεω, δεν ειναι δυνατον, τετοια δημοσιοτητα!!! Αλλα μετα καταλαβα πως τα μισα ποστ ηταν απο το OxiOlga ΧΑΧΑΧΑ!!!:lol: :lol:
Α ρε αδερφι… εισαι καταπληκτικο!!
[SPOILER]Σ’αγαπαω ομως
[SPOILER]Λιγακι…
Καλα, πολυ!!!:hippy:[/SPOILER] [/SPOILER]
ΥΓ: Το χωριο μας καηκε παιδια, το σπιτι την γλειτωσε…
Ομως αλλοι ανθρωποι χασανε τα ΠΑΝΤΑ σε μια νυχτα…
Χρονια πολλα παιδια, ο,τι ποθειτε! Cheers!
Eυχαριστω και σε ρε ακτιβιστη!! Και ενα ειλικρινες και ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπραβο για ο,τι εκανες (αυτο που λες σε αλλο thread).:thumbup:
Μπορεί να μην είναι πρώτο το δικό μου πόστ(θα σε φτίαξω…έννοια σου). Αλλά ο τίτλος και μόνο τα λέει όλα! ΤΕΛΟΣ
Μα παντα τελευταια εγω στο παρτυ?
Happy Birthdaaaaaaaaaaaaay dear Thorgal και Ολγακι!Υγεια, ευτυχια και να κανετε παντα αυτο που γουσταρετε!
Take care !
Δωρο εφερες?:-k Αν εφερες μπορει και να συγχωρεθεις!
Φχαριθτουμε παντως…
Ουστ από 'δω παλιογκαρμοίρη!
Ευχαριστουμε!!!
Ευχαριστουμε κουκλι μου!!!
Ωχ οχι παλι… Ενας μοντ να τη μαζεψει…
Μμμμ ΚαΚεεεεεεεεεεεεεεεε:(
Εν τω μεταξυ, με τις αλλαγες του καρβου το θρεντ ειναι σαν να το εχω φτιαξει εγω!!!
:lol:
και που το πρόβλημα? Μπορείς να βάλεις στο βιογραφικό σου τώρα ότι μιλάς Σουηδικά!!!
Τουλαχιστον ξερω να λεω “χρονια πολλα μικρα μου αδερφακια”…!