Grave Digger, Rage [29/4/2011] @ Fuzz Club, Athens

Pes ta xrisostomeeeeeeee!!!

Εχω την εντυπωση οτι σβηστηκε καποιο post μου. Γιατι?

Έχω την εντύπωση ότι σβήστηκε και ένα του Hil…:-s

θα πάω στο λαιβ αν και έχω ακούσει μόνο Tunes of war από Grave digger και Soundchaser από rage…προτείνετε κάνα καλό αλμπούμ που το παίζουν και λαιβ πλιζ

Από Digger με το Tunes of war είσαι σχετικά καλυμμένος, αφού έχει πάντα ειδικό βάρος στα σετ τους. Άκου και λίγο Knights of the cross/Excalibur, ή και το τελευταίο που παίζουν επίσης κάμποσα.

Οι Rage τον τελευταίο καιρό παίζουν σχεδόν αποκλειστικά από Smolski περίοδο, άρα εκτός από Soundchaser βάλε Unity, Speak of the dead, Carved in stone, και φυσικά το περσινό Strings to a web (5-6 θα’χει σίγουρα απ’αυτό) :!:

οκ…ευχαριστώ! :slight_smile:

λέτε να κάνουν και τίποτα τέτοιο στην Αθήνα να γουσταρίζουμε?

λογικά τα εισητήρια θα έχουν κυκλοφορήσει ε?

ναι ναι εχουν…εχω παρει εδω και κανα μηνα…

Με τοσα live που εχουν ανακοινωθει και πεφτουν και ολα κοντα, δυσκολευει καπως αυτο… Μακαρι να βρω ακρη, αλλα δυσκολο.

…είναι όμως κιαυτό, όπως όλα τα live…γαργαλιστικό:):!:

από black in mind παίζουν τίποτα?

Οι [B]Rage[/B] ειναι απο τις ελαχιστες μπαντες που Ο,ΤΙ και να παιξουν, θα ΓΑΜΑΕΙ. :wink:

πήρα χθες εισιτήριο με νούμερο 94

γουατ δε φακ?

Πόσες φορές πρέπει να γραφτεί ότι ο αριθμός δεν παίζει ρόλο…:-k

[SPOILER]Αν και το 94 σε βάζει λίγο σε σκέψεις είναι η αλήθεια…:p[/SPOILER]

den nomizo oti exei na leei… se 5 vdomades einai to live… kosmo tha exei! :wink:

Εγώ πάντως πήρα νο 401 από τίκετ χάους τη Δευτέρα. Κι ας μην έχει και ΤΟΟΟΟΣΟ κόσμο, προσωπικά δε με χαλάει. Πήξαμε στο σολντ άουτ, ούτε για αιρ γκιτάρ δε βρίσκεις χώρο πια. Άντε να δούμε.

Πήρα κι εγώ δεν άντεξα!

Εμενα δυστυχως δεν με κοβω, πολλα live, γενικα πολλα εξοδα… Αλλα υπαρχει ακομα ελπιδα, να δουμε.

Το live αυτο θα σκισει κωλαρακια !!!
Οσοι θα ειστε τοτε Αθηνα και γενικα Ελλαδα, ορματε και σπαστε τα ολα !!!

Αν και δεν θα ερθω, να ευχηθω να ζησετε αναλογες στιγμες: http://www.youtube.com/watch?v=Puwt8rVHNZA 8)