απο το επισημο site των Grave Digger
2010-12-01 BACK TO GREECE
Finally they’re on their way one more time…THE CLANS WILL RETURN TO GREECE !!!
Together with their mates of RAGE, GRAVE DIGGER will celebrate a German metal party at it’s best on April 29th 2011 in Athens.
The holy ground of the “Fuzz Live Music Club” will find it’s final earthquake while these two godfathers of German metal strike up to the show.
Metal on
Chris, Axel, HP, Jens and Stefan
Αντί να φέρουν [B]Sister Sin[/B] ρε μλκ, έλεος αυτή η χώρα.
RAGE ρε μλκς!8O8O8O8O8O
θα έρθουν με τη δισκάρα Strings To A Web!!! Πω καύλα!!!
Ε αι στο… Πάλι μόνο Αθήνα? Το έχουν ξεφτιλίσει! Τουλάχιστον να ταίριαζε ημερολογιακά με κάποια από τις υπόλοιπες συναυλίες να πω εντάξει κάτι θα κάνουμε! Καλά να περάστε:(:(
Οι Grave Digger;;; Ω, τι καλάαα! Δεν έχω ακούσει βέβαια και πολλά απ’αυτούς, αλλά τώρα είναι ευκαιρία! Μακάρι να τα καταφέρω να τους δω!:roll:
stef
December 1, 2010, 7:08pm
Νααααααααααααααααααααιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι επιτέλους…έρχονταιιιιιιιιιιι…πάνε τα λευτάκια μου:):!:
Angmar
December 1, 2010, 7:26pm
ΡΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ RAGE ΠΟΙΟΙ SISTER SIN ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.
Sorry man, ειναι μεγαλη αγαπη οι Γερμανοι. ;p
martian
December 1, 2010, 7:42pm
Ε α στο διαλο. Βγαλτε τους φλωρους τους Grave Digger να δουμε Rage ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ! Ξενερα γαμωτο, δεν παιζει να παω…
Εεεε, φερτε τους και Θεσσαλονικη να ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΤΑ ΡΕ ! :twisted:
[SIZE=“4”][B]ΦΟΝΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ[/B][/SIZE]
@ martian παιδι μου… τι ασυναρτησιες λες ? Μηπως μπερδευεις τους grave digger με κανενα αλλο συγκροτημα ?? :-s
martian
December 1, 2010, 8:52pm
Σορρυ Nightsky, αλλα αδυνατω να καταλαβω γιατι εχουν τοσο κοινο και πορωνονται τοσοι και τοσοι με αυτους. [-X
Αλλο αυτο. Mου κανει εντυπωση ομως το να γουσταρεις πολυ Rage, αλλα να μην σου αρεσουν οι Grave Digger.
martian
December 1, 2010, 8:59pm
Οντως ειναι παραξενο. Αλλα, τι να σου πω, ποτε δεν με επεισαν :dunno:
Radical
December 1, 2010, 9:22pm
Πάλι θα τρέχουμε στο κλεινόν άστυ αλλά δεν γαμιέται…
[SIZE=“6”]RAGE ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/SIZE]
Της πουτ@ν@ς γίνεται φέτος… Όχι διακοπές, αλλά ούτε και για λαμπάδα το πάσχα δεν θα έχουμε στο τέλος…
Radical:
Πάλι θα τρέχουμε στο κλεινόν άστυ αλλά δεν γαμιέται…
[SIZE=“6”]RAGE ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/SIZE]
Της πουτ@ν@ς γίνεται φέτος… Όχι διακοπές, αλλά ούτε και για λαμπάδα το πάσχα δεν θα έχουμε στο τέλος…
ποιες διακοπες ποια λαμπαδα? εδω δεν θα εχουμε ουτε καλτσες να βαλουμε σε λιγο καιρο…
ρε παιδια βαλτε ενα λινκ να βεβαιωθω οτι δεν κανουν πουλακια τα ματια μου…σας παρακαλω!!
Radical
December 1, 2010, 10:52pm