Grave Digger - The Clans Will Rise Again

RESPECT + Many Cheers στον Θοδωρη για το Review!!!
:drunk::respect::respect::respect::drunk:

Δεν θελω να πω τιποτ’αλλο περα απο το οτι δεν μπορω να περιμενω να τα σκασω για το δισκιο.

Και τελικα δεν ειναι τυχαιο πως οι δυο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ καλυτεροι δισκοι της μπαντας εχουν να κανουν με τη γαμιστεροτερη και πιο ερωτευσιμη χωρα του συμπαντος. ΕΜΠΝΕΕΙ οσο τιποτα αυτος ο τοπος ρε!:slight_smile:

Έχεις πάει Σκωτία? Από το 96 που άκουσα το Tunes Of War θέλω να πάω αλλά δεν έχει κάτσει. Όπως επίσης δεν έχει κάτσει να ακούσω ακόμα το καινούριο δίσκο των Grave Digger αλλά θα το κάνω asap αν και έχω να ακούσω δίσκο τους με πολύ όρεξη από το…Grave Digger :oops:

Ο δίσκος, είναι πορωτικός, υπέροχος, πραγματικά ότι κασλύτερο έχουν κάνει απ’το Tunes Of War…και ο προηγούμενος μάρεσε…αλλά αυτός είναι το κάτι άλλο…δεν ξέρω τι έχει γίνει φέτος με το power, αλλά ο κάθε δίσκος που βγαίνει είναι καλύτερος απ’τον άλλο…και δεν είμαι και ο πιο φανατικός του ιδιώματος:):!:

Δεν έχει πάει απλά κοντέυει να γίνει μόνιμος κάτοικος…:lol::lol::lol:

Άντε και στα δικά μας ρε γαμώτο!:frowning:

Τόσο καλός ο καινούριος δίσκος? Πάω για κατέβασμα…

o δισκος ειναι μαπα στα συνολο του.απιστευτα μετριος.ειμαι φιλος των Grave digger αλλα εδω για πρωτη φορα μετα το tunes of war απογοητευομαι απο αυτο που ακουω.

το whom the gods love ειναι επος…οπως και το rebels… κατα τα αλλα μετρια πραγματα…

Δεν εχω ακουσει νοτα, αλλα θα το κανω συντομα.

Θα τον γουστάρεις τον δίσκο:):!:

Tι να πω τωρα και γω!!!:p:lol::lol:
Παντως να πας οποτε και για ΟΣΟ μπορεις.:slight_smile: ΓΑΜΑΕΙ.

ΟΚ, σεβαστη η αποψη σου αλλα αν καταλαβα καλα ησουν ικανοποιημενος απο ολα τα μετεπειτα αλμπουμς και σου φανηκε μαπα αυτο εδω?:-k
Προσωπικα δεν μπορω να το καταλαβω αλλα οκ. Δεκτο.

Μετά από πολλές ακροάσεις, ο δίσκος συνεχίζει να μαρέσει…μετά από το Tunew Of War, ότι καλύτερο…μαζί με τον προηγούμενο, πού’ναι όμως κατώτερος από το The Clans Will Rise Again:):!: