Grave Pleasures - Dreamcrash

1. Utopian Scream
  2. New Hip Moon
  3. Crying Wolves
  4. Futureshock
  5. Crisis
  6. Worn Threads
  7. Taste The Void
  8. Lipstick On Your Tombstone
  9. Girl In A Vortex
  10. Crooked Vein
  11. No Survival

Μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα κάπως. Μου αρέσουν πολύ πέντε μόνο και τα υπόλοιπα μ’ αφήνουν κάπως ασυγκίνητο. Εμφανής η απουσία του Goatspeed. Δεν φτάνει με τίποτα τα επίπεδα του “Climax”, για μένα.

Συμφωνώ με τον από πάνω. Ωραίο δισκάκι, μερικά καλά τραγουδάκια αλλά σαν κάτι να λείπει.
Βέβαια το Climax ήταν δισκάρα που δύσκολα ξαναβγαίνει συν ότι ήμασταν πλέον προετοιμασμένοι για το τι θα ακούσουμε.

Το Climax ήταν ένας δυναμίτης που έσκασε από το πουθενά.
Εδώ είμαστε προετοιμασμένοι όπως λέει ο Nefilim. Υπάρχουν τραγουδάρες (πχ το New Hip Moon) που είναι σα να βγήκαν απ το Climax, τραγουδάρες που πάνε ένα βήμα παρακάτω (βλ. Futureshock) και κάποια τραγούδια που πράγματι έχεις την αίσθηση ότι κάτι λείπει.

Μου αρέσει πολύ πάντως.

υγ: το “review” του Nergal

και γω μια απο τα ιδια
ωραιος δισκος αλλα κατι λειπει
ετσι αυτη η σαγηνευτικη πουτανια του πρωτου, με τις τσαχπινικες μελωδιες που σε καναν να θελεις να χορευεις σαν τρελος
αυτο σαν να εχει σε λιγοτερο βαθμο το dark wave/gothic στοιχειο
ειμαι σιγουρος ομως οτι με τον καιρο θα μου αρεσουν ολα τα τραγουδια

εχει πλακα παντως
στο official βιντεο για το new hip moon στο yt
τα σχολια μεταλλαδων απο κατω, που απογοητευτηκαν που μπαντα στην metal blade
δεν παιζει μεταλ!!! χαχαχαχαχαχα

Κλασσικοί τύποι, χαχα.
Πάντως, φαίνεται στα τραγούδια και η επίδραση από τα πάρε-δώσε με In Solitude κατά τη κοινή τους περιοδεία. Για την ακρίβεια, υπάρχουν ακόμα πιο κοινά σημεία με τους Pig Eyes (μπάντα του κιθαρίστα των In Solitude, η οποία επιδίδεται επίσης σε post punk χορευτικά).